Yksi järjestelmä - moneen tarkoitukseen.

Visma Fivaldilla hoidat kirjanpidon, laskutuksen ja myyntireskontran, palkanlaskennan sekä ostoreskontran ja ostolaskujen kierrätyksen samassa järjestelmässä.

Visma Fivaldi kiinteistöhallinnon palvelussa yhdistyvät taloushallinto, tekninen- sekä hallinnollinen isännöinti ja asiakaspalvelu. Visma Fivaldi tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun talous- ja kiinteistöhallinnan ammattilaiselle.

 

 

Tilitoimisto

Visma Fivaldin tarjoaa tilitoimistoille nykyaikaisen työkalun taloushallinnon hoitamiseen. Visma Fivaldin pitkälle automatisoitu toiminnallisuus ja kiinteä kustannusrakenne tarjoavat aidon mahdollisuuden tehokkaaseen palvelutuotantoon ja parempaan kannattavuuteen yrityskohtaisella palveluratkaisulla.

Tutustu Visma Fivaldi tilitoimistoratkaisuun

Kiinteistöalan ammattilainen

Visma Fivaldissa tekninen ja hallinnollinen isännöinti, kiinteistöjohtaminen, asiakaspalvelu sekä taloushallinto toimivat kaikki samassa järjestelmässä. Kaikki reaaliaikaisessa kiinteistöhallinnassa tarvittava ja jaettava tieto hallitaan keskitetysti Visma Fivaldissa -kokonaisratkaisussa.

Tutustu Visma Fivaldi kiinteistöalan ratkaisuun

PK-yritys

Jos yrityksesi haluaa hoitaa taloushallinnon itse, on se myös mahdollista. Visma Fivaldissa hoidat kaiken laskutuksesta kirjanpitoon, pankkiin ja arkistoon yhdessä järjestelmässä. Ohjelmistopalvelu on käytettävissä mistä ja milloin vain, kunhan käytössä on tietokone ja Internet-yhteys.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Taloushallinnon ulkoistaja

Visma Fivaldia käyttäviltä tilitoimistoilta saat ajantasaisen ja tehokkaan mahdollisuuden ulkoistaa koko taloushallintosi ammattitaitoiselle kumppanille. Tilitoimistokumppanin kanssa saat mahdollisuuden keskittyä omaan liiketoimintaasi ja voit työskennellä suoraan tilitoimiston Visma Fivaldi -sovelluspalvelussa omilla tunnuksillasi.  

Etsi lähin Visma Fivaldi -tilitoimistosi