Palvelut

Taloushallinnon palvelut

Taloushallinnon ulkoistaminen on varsin varteenotettava ratkaisu, mikäli yrityksenne nykyisissä toimintatavoissa on tullut eteen haasteita tai tehostamistarpeita ja haluatte kehittää liiketoimintaanne.

Tutustu palveluvalikoimaamme - voitte ulkoistaa taloushallintonne meille osittain tai kokonaan – vaiheittain tai kaiken kerralla.

Kirjanpito netissä: Visma SmartAccounting

Uusi helpompi ratkaisu kirjanpitoon. Valitse nettilaskutus, tee itse- tai kokonaiskirjanpitopaketti. Saat online-asiantuntijan apua aina, kun sitä tarvitset. Valitse tarpeisiisi sopivat palvelut ja testaa, mikä paketti sopii sinulle parhaiten.

Lue lisää Visma SmartAccountingista

Tilitoimistopalvelut

Huolehdimme, että asiakkaanamme sinulla on oikeat reaaliaikaiset tiedot, parhaat työkalut ja asiantuntevat tekijät tukenasi yrityksesi arjen pyörittämisessä. Asiakastyytyväisyys on toimintaamme ohjaava kulmakivi. Saat toimintaasi tehostavat sähköiset taloushallinnon prosessit ja ratkaisut, raportointityökalut ja –palvelut käyttöösi vaivattomasti pilvipalveluna. Olemme tukenasi talouden suunnittelussa ja seurannassa. 

Lue lisää tilitoimistoidemme palveluista ja löydä lähin tilitoimistosi

Tutustu palvelukokonaisuuksiin Visma 12, Visma 52, Visma 365

Taloushallinnon ja liiketoimintaprosessien ulkoistaminen

Taloushallinnon osa-alueiden tai kokonaisten prosessien ulkoistaminen on turvallinen ja tehokas tapa kehittää yrityksenne talousohjausta. Tarvittaessa toimimme ulkoistettuna talousosastonanne ja tuotamme taloushallinnon palvelut, toiminnanohjauksen ja raportoinnin yhtenä kokonaisuutena. Paketoimme taloushallinnon ohjelmistot ja palvelun kokonaisratkaisuksi, jossa IT-osaaminen yhdistyy saumattomasti laskenta-alan ammattitaitoon. 

Tutustu tarkemmin taloushallinnon ja liiketoimintaprosessien ulkoistamisen palveluihin 

Ennuste-, budjetointi- ja raportointipalvelut

Saat reaaliaikaiset taloushallinnon raportit, budjetit ja ennusteet vakioratkaisuna tai liiketoimintasi erityistarpeiden mukaisesti räätälöitynä. Palvelumme avulla yrityksesi talouden tunnusluvut ovat ajantasaisesti tiedossasi ja pystyt ennakoimaan tulevaa. Asiantuntijamme ovat apunasi lukujen analysoinnissa ja tulkinnassa. Taloushallintopalveluidemme asiakkaana voit käyttää ennuste- budjetointi- ja raportointiohjelmistoa myös itsenäisesti.

Lue lisää ennuste-, budjetointi- ja raportointipalveluista

Taloushallinnon konsultointipalvelut

Olemme kotimaisten ja kansainvälisillä markkinoilla toimivien yritysten talousjohdon apuna yritysten arjessa ja muutostilanteissa. Palvelumme kattavat yksityisten ja julkisesti noteerattujen yhtiöiden laskennan, verotuksen, raportoinnin ja yritysjärjestelyjen asiantuntijatehtävät. Olemme erikoistuneet konsernilaskennan asiantuntijatehtäviin, IFRS ja US GAAP laskennan mukaiseen raportointiin sekä neuvontapalveluihin. Konsultoimme taloushallintonne kehittämisessä ja sähköisten työvälineiden käyttöönotossa.

Lue lisää taloushallinnon konsultointipalveluista

Kansainväliset taloushallintopalvelut

Olemme erikoistuneet tuottamaan taloushallinnon palveluita ja konsultointia laskenta- ja veroasioissa sekä raportoinnissa. Palvelemme Suomessa toimivia ja toimintansa aloittavia kansainvälisten yhtiöiden tytäryhtiötä, sekä Pohjoismaissa toimivia suomalaisyrityksiä. Toimimme yhtenäisen konseptin mukaisesti kaikissa Pohjoismaissa, jolloin yritystänne tukevat palvelut voidaan hallinnoida tarvittaessa yhdestä maasta käsin.

Tutustu kansainvälisiin taloushallintopalveluihin 

Perintä on kiinteä osa sähköistä taloushallintoa

Visman perintäpalvelut toimivat pilvipalveluna. Palveluiden käyttöönotto on erittäin helppoa ja nopeaa suoraan Visman taloushallinnon ohjelmistoista. Yksittäisen erääntyneen saatavan hoitaminen pilvipalveluna on yhtä kustannustehokasta kuin säännönmukainen ja suunniteltu prosessi suurille toimeksiantomäärille. Palvelusta ei veloiteta vuosimaksua.

Palvelua käyttävällä yrityksellä on aina täysin ajantasainen näkymä omiin toimeksiantoihinsa. Oma asiantuntija on käytettävissä sekä perintäasioissa että lakimiehen asiantuntemusta vaativissa tilanteissa.

Lue lisää Visman perintäpalveluista