Konsultointi ja lakipalvelumme

Visman asiantuntijat avustavat yritystäsi lakiasioissa, ohjelmistohankkeissa sekä taloushallinnon toimissa. Saat resurssit käyttöösi juuri sinun tilanteeseesi sopivalla hetkellä.

Taloushallinnon konsultointipalvelut

Olemme sekä kotimaisten että kansainvälisillä markkinoilla toimivien yritysten talousjohdon apuna yritysten arjessa ja muutostilanteissa. Palvelumme kattavat niin yksityisten kuin julkisesti noteerattujen yhtiöiden laskennan, verotuksen, raportoinnin ja yritysjärjestelyjen asiantuntijatehtävät. 

Konsulttimme ovat erikoistuneet konsernilaskennan asiantuntijatehtäviin ja IFRS ja US GAAP laskennan mukaiseen raportointiin ja neuvontapalveluihin. Konsultoimme taloushallintonne kehittämisessä ja sähköisten työvälineiden käyttöönotossa. Lisäksi toimimme apuna yritysjärjestelyissä.

Lue lisää taloushallinnon konsultointipalveluista.

Lakipalvelut tarjoavat erikoisosaamistaan luottokaupan riskienhallinnan vaiheisiin

Lakimiehemme ovat erikoistuneet hoitamaan velkojan näkökulmaa monenlaisissa tilanteissa, tarvittaessa oikeudenkäynteihin asti. Toimeksiannon käsittely aloitetaan tilanteen kartoittamisella ja maksuttomalla alkuneuvottelulla, minkä jälkeen lakimiehemme antavat toimintasuosituksen asiassa.

Jokainen lakipalveluitamme käyttävä yritys saa itselleen asiakasvastuullisen lakimiehen.  Näin toteutamme asiakaskokemuksen, jossa henkilökohtainen palvelu ja kokonaisvaltainen asiakasyrityksen toiminnan ymmärtäminen yhdistyvät asiantuntevaan lakipalveluun.

Lue lisää Visman lakipalveluista

Konsultointia ohjelmistohankkeen yhteydessä

Visman konsultit auttavat yritysohjelmistojen käyttöönottoprojekteissa. Ohjelmistoratkaisuiden käyttöönoton yhteydessä tarjoamme palveluina ohjelmistomäärittelyä, projektinjohtamista, liiketoimintaprosessien konsultointia, henkilöstön koulutusta ja teknistä konsultointia. Järjestelmän käyttöönoton jälkeen tarjoamme palvelupäällikköpalvelua ja järjestelmän ylläpitopalvelua.

Lue lisää yritysohjelmistojen käyttöönotosta.