Palkanlaskenta ja henkilöstöhallinnon ratkaisut

Palkanlaskenta ja palkkahallinto ovat yksi keskeisimmistä taloushallinnon osa-alueista. Palkanlaskenta vaatii erityisosaamista ja täsmällisyyttä. Palkanlaskijan työpaineet koostuvat työn virheettömyydestä ja palkanmaksun oikea-aikaisuudesta.

Tehokas palkanlaskenta ja HR henkilöstöhallinnon ytimessä

Moderniin palkanlaskentaan ja henkilöstöhallintoon tarvitaan erityisosaamista, automatisoitua henkilötietojen hallinnointia ja prosesseja tehostavia sähköisiä ratkaisuja.  Autamme rakentamaan yrityksellenne tehokkaimman tavan hoitaa palkanlaskentaan ja HR-prosesseihin liittyvät tehtävät.

Halutessasi voit hoitaa palkanlaskennan, matka- ja kululaskujen hallinnan sekä henkilöstön työajanseurannan itse omalla järjestelmällä. Voit myös ulkoistaa palkanlaskennan tehtävät ja koko palkkahallinnon ammattilaisillemme, jolloin integroimme palvelumme yrityksenne omiin järjestelmiin tai tarjoamme palvelut ja järjestelmät paketoituna. Saat kaiken pilvipalveluna – järjestelmät ja palvelut samasta talosta.

 

 

Ota yhteyttä palkanlaskennan asiantuntijoihin, niin autamme sinua sopivimman ratkaisun valinnassa

Henkilöstöhallinnon asiantuntijamme auttavat sinua ratkaisujen valinnassa – oli sitten kyse ohjelmistosta, palvelusta tai niiden yhdistelmästä!
Kiitos yhteydenotosta.

Asiantuntijamme on Teihin yhteydessä.