Ratkaisut hankintaan ja perintään

Keskitetyllä hankintajärjestelmällä varmistat, että yrityksessäsi käytetään voimassa olevia hankintasopimuksia läpi organisaation. Etukäteishyväksynnän ansioista parannat ennustettavuutta ja ns. ohiostaminen myös epäsuorissa hankinnoissa vähenee.

Helppokäyttöisen perintä- ja huomautuspalvelun avulla tehostat yrityksesi erääntyvien saatavien suoritusten kertymistä. Luottokaupan riskienhallinnan kaikkiin vaiheisiin saat apua lakipalveluiden asiantuntijoilta.

Keskitä yrityksesi hankinnat yhteen järjestelmään

Visma Proceedo on usean vuoden kokemuksen jälkeen hioutunut helppokäyttöiseksi hankintatoimen ratkaisuksi, jota hyödyntävät suuryritykset pohjoismaisesti.

Yhden käyttöliittymän kautta voidaan hallita koko organisaation toimittajasopimuksia, tuotteiden ja palveluiden  hankintoja, etukäteishyväksyntää aina laskunkierrätykseen saakka. Automaattinen tilauksen täsmäytys ostolaskuun helpottaa hallinnollista työtä sekä ohjaa hankintatoimen päätöksen prosessin oikeaan kohtaan, etukäteen ennen laskun saapumista.

Lue lisää Visma Proceedo hankintajärjestelmästä.

Ota käyttöösi helppokäyttöiset perintä- ja huomautuspalvelut

Pilvipalveluna toteutettu Visman perintäpalvelu huomioi yrityksen erilaiset tarpeet joustavasti. Perintäpalveluista ei veloiteta vuosimaksua, joten yksittäisenkin toimeksiannon hoitaminen on kannattavaa ja kustannustehokasta. Pienille saataville soveltuu tyypillisesti tehokas kirje- ja puhelinperintä parhaiten, kun taas suurten saatavien perinnässä voi olla käytössä useampia perintäkeinoja samanaikaisesti parhaan tuloksen varmistamiseksi.

Lue lisää Visman perintäpalveluista.