Wintime

Wintime on digitaalisen ja automatisoidun taloushallinnon kokonaisratkaisu, jonka avulla hoidat sujuvasti erilaisten ja erikokoisten organisaatioiden taloushallinnon prosessit.

Ota yhteyttä

Digitaalinen taloushallinnon kokonaisratkaisu yrityksellesi

Wintime on taloushallinnon ammattilaisen oikea käsi, joka on kehitetty pitkäaikaisella kokemuksella ammattilaisten kanssa, ammattilaisten tarpeisiin. 

Erikokoisiin organisaatioihin

Wintime automatisoi tarpeesi mukaan sekä yrityksen että konsernin taloushallinnon prosessit. Tarjoamme helppokäyttöiset työvälineet niin taloushallinnon ammattilaiselle kuin loppukäyttäjällekin. 

Hyvä integroituvuus ja nopea käyttöönotto

Meillä on vuosien kokemus järjestelmän integroinnista eri alustoihin. Käyttöönotto on nopea ja kustannustehokas yrityksellesi.

Säästöä automaation avulla

Tehokkaalla ratkaisulla vältyt usein toistuvilta taloushallinnon rutiinitöiltä. Automaation hoitaessa kriittisiä rutiinitöitä yhtiösi voi tehostaa toimintojaan ja säästää henkilöstökuluissa merkittävästi. 

Lue lisää Wintimen ominaisuuksista

Lue lisää

 

Wintimen tyytyväisiä käyttäjiä

Tutustu taloushallinnon arjen sankareihin

Henkilökuvassa Wintime käyttäjä Eeva Tolppala Eläketurvakeskuksesta

Henkilökuvassa Wintime käyttäjä David Sjöberg Yrkeshögskolan Arcadalta

 

Haluatko lisätietoja Wintimestä? Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää! Järjestelmämme mukautuvat hyvin erilaisiin käyttötarpeisiin.

 

HR-järjestelmä yhteydenotto

 

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.