Visma.net Taloushallinto

Skaalautuva ratkaisu kasvavaan liiketoimintaan

Visma.net Taloushallinto sopii yritysten vaativiin tarpeisiin, joiden hoitamiseen tarvitaan moderni ja joustava pilviratkaisu. Visma.netin avulla siirryt viimeisistäkin osittain paperisista työvaihesta kokonaan sähköiseen liiketoimintaan, jolloin saat heti kaiken hyödyn digitalisaation myötä yleistyvistä automaatioista, ajastetuista prosesseista.

 

Miten Visma.net Taloushallinto helpottaa työtäsi?


Visualisoi liiketoimintaasi

Automatisointien avulla voit käyttää työaikaasi tehokkaammin ja keskittyä tärkeisiin asioihin. Tieto on käytettävissä helpossa ja ymmärrettävässä muodossa - reaaliaikaista tietoa ja graafisia tunnuslukuja päätöksenteon apuna.
clock

Tehosta tekemistäsi

Automatisoi ja ajasta toistuvat rutiinit skaalautuvalla ratkaisulla, joka tukee yrityksesi prosesseja. Hyödynnä mobiilisovelluksia esim. laskujen hyväksynnässä. Poratumistoiminnot ja näppärät kyselyt helpottavat tietojen tulkintaa; ei enää paperisia raporttipinoja.

group

Jokainen saman järjestelmän äärellä

Sähköisessä järjestelmässä tiedot ovat heti saatavilla ja käytettävissä. Kun tieto liikkuu reaaliajassa, jokainen tiedon käyttäjä voi saada sen samanaikaisesti hyödynnettäväkseen.
heart

Yhden kirjautumisen takana

Kattava taloushallinnon palvelukokonaisuus yhden kirjautumisen takana.
 

Työvälineet tämän päivän tarpeisiin -ja kasvuun

Visma.net Taloushallinto on pilvipohjainen ratkaisu, joka skaalautuu yrityksen tarpeiden mukaan. Kirjanpito, laskujen käsittely, ostolaskujen kierrätys, raportointi ja monet muut toiminnot on automatisoitu pidemmälle kuin uskotkaan. Voit myös itse automatisoida erilaisia rutiinitehtäviä, esimerkiksi ajastamalla pankin tiliotteiden tai viitesiirtojen käsittelyn.  

Digitaalinen toimisto

Visma.net -ohjelmistossa osto- ja myyntilaskut voidaan käsitellä täysin paperittomasti verkkolaskuina. Lähtevät myyntilaskut ja niiden pdf-liitteet siirtyvät sähköisesti verkkolaskuoperaattorille, joka välittää ne edelleen vastaanottajalle asiakkaan haluamassa muodossa.

Laskujen kierrätys

Laskun tarkastaja saa sähköpostilla ilmoituksen aina uudesta tarkastustehtävästä. Lasku voidaan hyväksyä tai hylätä kommentteineen nettiselaimessa tai Visma Manager mobiilisovelluksella, oli kyseessä sitten matka-, kulu- tai ostolasku.

Raportointi ja analysointi

Raporttien lisäksi nopeasti luotavat graafiset mittaristot auttavat sinua pysymään ajan tasalla. Ohjelman porautumistoimintojen ja kyselyiden avulla yksittäisten tietojen tai tositteiden lähteisiin voidaan pureutua hetkessä. 

Katso kaikki toiminnot
 

Myyntireskontra ja laskutus

Myyntilaskut, viitesuoritusten käsittely, perintä, korkolaskutus

Ostoreskontra

Ostolaskut, kierrätys, maksatus, maksujen tilatiedot

Kirjanpito

Kirjanpitotositteet, tositetiliotekäsittely, budjetit, jaksotukset, vyörytykset, valuuttakäsittely

Käyttöomaisuuskirjanpito

Pankkiliikenne

Saapuneet viitesuoritukset, ostolaskujen maksut, tiliotteet, saldotiedot

Viranomaisraportointi

Kausiveroilmoitus (ALV), ALV-yhteenvetoilmoitus (EU), Intrastat -aineisto

 

 

Visma Suunta - Inspiroivaa lukemista liiketoimintapäättäjälle

Kun kaipaat ajankohtaista ja oleellista tietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu Visma Suuntaan. Hae siis kuppi kahvia, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin ja perehdy mukavalla tavalla yrityksesi kehitysmahdollisuuksiin.
 

Pyydä tarjousta tai kysy asiantuntijoiltamme

Voit pyytää tarjousta Visma.netistä tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää ohjelmasta tai palveluistamme. Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

 

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.