Palkanlaskenta pilvipalveluna Visma Payroll

Ammattilaisten moderni palkanlaskentaprosessi

Visma Payroll on kehitetty yhdessä asiantuntijoiden kanssa, joiden ydinosaaminen keskittyy juuri palkanlaskentaprosessien tehostamiseen. Visma Payroll on palkanlaskentaohjelmisto, joka toimii pilvipalveluna suoraan selaimella. Työskentelyn tapahtuessa myös toimistoaikojen ulkopuolella, tuo selaimen kautta toimiva ohjelmisto mukavaa joustoa. Visma Payroll on saatavilla myös erillisenä palveluna.

 

Miten Visma Payroll helpottaa työtäsi?

compass

Helppo ja turvallinen käyttää missä vain

Selkeä käyttöliittymä tekee ohjelman käytöstä mukavaa. Versiopäivitykset hoituvat automaattisesti taustalla ja käytössäsi on aina viimeisin versio. Visma Payroll toimii selaimella, joten se on aina ulottuvillasi, kun käytössäsi on internet-yhteys ja selain.

Reaaliaikaista palkkaraportointia

Säästät aikaa ja resursseja selkeiden, reaaliaikaisten raporttien avulla. Esim. lomapalkkaraportit, joiden avulla saadaan näkyvyys työntekijöiden ansaitsemiin ja pitämiin lomiin sekä yrityksen lomapalkkavelkaan. Raporttien porautumistoiminnoilla pääset tietoihin tapahtumatasolle saakka.

clock

Minimoi manuaalisen työn määrän

Mallipohja- ja vakiotietoja hyödyntämällä nostat automaatioastetta ja minimoit manuaalista työtä.

heart

Integroitu pankkiohjelmaan

Voit lähettää palkkojen maksuaineiston tai ulosottotilityksen Visma AutoPayhin, jossa ne voidaan hyväksyä ja lähettää pankkiin.
 

Työkalut tämän päivän tarpeisiin -ja kasvuun

Visma Payrollista löydät kaiken olennaisen, mitä tarvitset palkanlaskennassa. Suosittelemme sitä osana Visma.netiä tai erillisratkaisua hakeville pk-yrityksille. Tutustu ohjelman laajaan toimintovalikoimaan.

Perustiedot

Mallipohjia hyödyntämällä luot ja ylläpidät järjestelmän perustietoja helpottamaan käyttöönottoa ja käyttöä. Joustavat palkkalajit ja -tunnukset, laskenta- ja tiliöintisäännöt, seurantakohdekäsittelyt.

Henkilötiedot

Monipuoliset henkilö- ja työsuhdetietoihin liittyvät näkymät, kuten perus- ja työsuhdetiedot, palkkatieto ja -historia, vakiopalkat, verokortti-, eläkevakuutus- ja ammattiliittotiedot, seurantakohde- ym. ryhmittelytiedot ja lomapäiväkertymät lomavuosittain.
Katso kaikki toiminnot
 

Palkka-ajo

Palkkakausien ja –tapahtumien käsittely: jaksojen avaus henkilöittäin tai ryhmittäin massa-ajona, mahdollisuus hyödyntää vakiotapahtumia muuttuvien palkkatapahtumien lisäksi, poissaolotapahtumien generointi jaksoille, tapahtumien tuonti tiedostosta, automaattinen palkkojen laskenta (sitä mukaa, kun tapahtumia/muutoksia tehdään), porautumistoiminnolla summatiedoista tapahtumatasolle.

Raportointi

Monipuoliset perusraportit, sähköiset viranomaisilmoitukset, eri vaihtoehtoja palkkalaskelmien toimitukselle, palkkojen maksatus (Visma AutoPay) tai tiedosto pankkiohjelmaa varten, kirjanpitoviennit taloushallinnon järjestelmää varten, työnantajasuoritustietojen välitys (Visma AutoReport).

Muita toimintoja

Palkkojen korotusajot, kta-laskenta, palkkataulukot, verokorttien suorasiirrot, tietojen tuonnit, poissaolot.

 

Erittäin tyytyväisiä asiakkaita

 

Kysymme asiakaspalautetta jokaisen ratkaistun tukipyynnön jälkeen käyttäen NPS (Net Promotes Score) -menetelmää. Käsittelemme kaikki palautteet sisäisesti, jotta tiedämme missä olemme onnistuneet ja missä on kehittämisen varaa.


Visma Payrollin kuluvan vuoden keskiarvo on +74, joista viimeiset kuukaudet täydet +100.

Kiitos asiakkaat!

 

"Palkanlaskenta tuli sujuvammaksi joustavalla pilviohjelmistolla." 

Jari Reinikainen, pääkirjanpitäjä

Finn-Tack laskee palkat noin 50 henkilölle konsernin kaikissa suomalaisissa yrityksissä. Päällimmäinen tarve oli saada kirjanpidon tositteet saadaan siirtymään oikealla tavalla taloushallintojärjestelmään.
Lue tämä referenssi

 

Huolettaako käyttöönotto?

Ei syytä huoleen; niin ohjelman käyttöönotto kuin käytön opettelukin onnistuvat helposti. Selainpohjaisen ohjelman ansiosta erillisiä ohjelma-asennuksia ei tarvita.

Katso videolta, kuinka näppärästi perustoiminnot hoituvat sovelluksellamme.

 

Visma Suunta - Inspiroivaa lukemista liiketoimintapäättäjälle

Kun kaipaat ajankohtaista ja oleellista tietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu Visma Suuntaan. Hae siis kuppi kahvia, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin ja perehdy mukavalla tavalla yrityksesi kehitysmahdollisuuksiin.
 

Pyydä tarjousta tai kysy asiantuntijoiltamme

Voit pyytää tarjousta Visma.netistä tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää ohjelmasta tai palveluistamme. Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

 

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.