Visma.net Logistiikka

Optimoi varastosi tuottavuus

Visma.net Logistiikka on materiaalihallinnon kokonaisratkaisu, jossa varaston, ostojen ja myynnin toiminnot yhdistyvät saumattomasti taloushallintoon. Ratkaisu sopii erityisesti yrityksille, joille varaston kiertonopeudella on merkittävä vaikutus liiketoiminnan kannattavuuteen. Visma.netin avulla tiedät aina milloin ostaa ja milloin myydä oikeaan hintaan.

 

Miten Visma.net Logistiikka helpottaa työtäsi?

Tuottavampi varasto

Automaation ansiosta löydät helposti oikean tasapainon varaston koossa tekemättä kompromissia toimitusvarmuudessa ja asiakastyytyväisyydessä. Monipuolinen tuoterekisteri tukee kaikenlaisia tuotteita ja nimikkeitä ja kattavat myynti- ja ostotoiminnot saadaan sovitettua yrityksesi prosesseihin. Sinulla on aina ajantasainen tieto varaston sisällöstä, vaikka varastoja olisi useita ja samaa tuotetta eri varastoissa. Luo halutessasi juuri teille sopiva näkymä tietojen tarkasteluun.

 

 

Vauhtia kassavirtaan

Kun myynnin ja varaston toimintoja automatisoi, eivät laskusi jää lähtemättä yhden ihmisen kiireiden takia. Suoraviivainen prosessi myynnistä laskutukseen tarkoittaa nopeampia maksusuorituksia eli enemmän kilinää tilillesi. Myynti- ja ostotilaukset yhdistyvät sujuvaksi prosessiksi. Myytävien tuotteiden saatavuustilanne sekä myyntikatteet ovat helposti nähtävissä. Voit luvata asiakkaillesi toimitusaikoja, jotka pitävät, vaikka tuote toimitettaisiin suoraan toimittajan varastosta asiakkaalle. Tilaukset saadaan nopeammin käsiteltäväksi, kun voit syöttää ne järjestelmään missä vain. Sinulla on mahdollisuus liittää verkkokauppasi tai extranettisi Visma.net Logistiikkaan nykyaikaisen rajapinnan kautta.

Helpompaa ostamista

Älä varmista toimitusvarmuuttasi suurella varastolla, vaan osta tuotteita kustannustehokkaasti vain juuri sen verran, että pidät asiakkaat tyytyväisenä. Visma.net ohjelmistolle ei ole merkitystä onko yritykselläsi varastoitavia tuotteita satoja tai tuhansia, ostaminen voidaan hoitaa vähällä vaivalla tai halutessasi jopa automaattisesti. Ohjelmisto hoitaa puolestasi täydennysparametrien laskennan, jolloin voit käyttää ennen rutiineihin kuluneen aikasi logistiikan prosessien kehittämiseen.

 

Työkalut tämän päivän tarpeisiin -ja kasvuun

Visma.net Logistiikka kertoo, mitä pitää ostaa ja milloin, jotta tuotteet saadaan toimitettua asiakkaille oikeaan aikaan. Toimivalla logistiikalla vaikutat positiivisesti yrityksen taseeseen, henkilöstön ajankäyttöön ja asiakkaiden tyytyväisyyteen.  

Lue Visma.netin ominaisuuksista tarkemmin esitteestä

Lataa esite
 

Visma Suunta - Inspiroivaa lukemista liiketoimintapäättäjälle

Kun kaipaat ajankohtaista ja oleellista tietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu Visma Suuntaan. Hae siis kuppi kahvia, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin ja perehdy mukavalla tavalla yrityksesi kehitysmahdollisuuksiin.
 

Pyydä tarjousta tai kysy asiantuntijoiltamme

Voit pyytää tarjousta Visma.netistä tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää ohjelmasta tai palveluistamme. Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

 

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.