Matka- ja kululaskujen pilvipalvelu Visma.net Expense

Helpoin tapa kirjata matkalaskut ja muut kulut

Henkilöstösi ottaa markkinoiden helppokäyttöisimmän ohjelman käyttöön hetkessä – ja kaikkien aikaa säästyy.

 

Miten Visma.net Expense helpottaa työtäsi?


Kaikki olennainen tieto menee kerralla perille

Paperikuitteja  ei tarvitse välttämättä kiikuttaa erikseen minnekään saadaksesi kulu- tai matkalaskusi lopulta hyväksyntäkierrokselle; kuva kuitista riittää samalla, kun kirjaat kulusi. Eikä laskuntarkastajan tarvitse tarkistaa ja varmistaa useaan otteeseen laskun tietojen oikeellisuutta, koska nyt kaikki on yhdessä paikassa yhteisessä järjestelmässä, mukaan lukien kuittikuvat.Luottokorttitapahtumat taas on mahdollista saada välitettyä Visma.net Expenseen  automaattisesti ilman mitään manuaalista välivaihetta.

Kirjaa kulut missä ja milloin sinulle sopii

Matkalaskujen kirjaus unohtuu, ja kuitit hukkuvat lompakosta? Mennyttä elämää! Tarvitset vain nettiyhteyden, ja olet valmis kirjaamaan matkalaskut ja kulut kuitteineen ohjelmaan välittömästi.

Helppo ja nopea hyväksyntä


Matka- ja kululaskujen tarkastus käy nopeasti selaimella tai mobiilisovelluksella (Visma Manager). Saat ilmoituksen laskusta, ja ohjelmassa hyväksyt tai hylkäät sen yhdellä klikkauksella.
group

Et tarvitse aikaa opetteluun


Palvelu on niin käyttäjäystävällinen, ettei henkilökuntaasi tarvitse edes kouluttaa sen käyttöön. Alkuasetusten asettamisen jälkeen ohjelma on heti kaikkien käytettävissä.
 

Kokonaisvaltainen kulujen käsittely

Pelkällä kulujen kirjaamisella ei vielä päästä pitkälle – Visma.net Expensessä on huomioitu koko prosessi. Tutustu ohjelman toimintoihin, niin huomaat, kuinka monta manuaalista työvaihetta sillä voi korvata.

Alle kahden minuutin käyttökoulutus henkilöstölle

Vaikka käyttöönottovaihe on ketterä, käymme pääkäyttäjän kanssa läpi ohjelman asetukset ja toiminnot perusteellisemmin, jonka jälkeen ohjelman käyttö voi alkaa.

Matkalaskujen kirjaus

Kirjaa matkalaskut kätevästi selaimessa. Automaattinen päivärahalaskenta laskee päivärahat syöttämiesi matkatietojen perusteella, olipa kyse koti- tai ulkomaanmatkasta. Myös kilometrikorvausten syöttö on sujuvaa valmiiden taustamääritysten avulla. Näet reaaliaikaisesti, missä vaiheessa laskusi hyväksyntä ja maksu kulkee.

Kulujen kirjaus

Kulujen kirjaaminen käy joustavasti, mikä nopeuttaa siihen käytettyä aikaa. Voit esimerkiksi kirjata kuluja eri valuutoissa. Voit valita yrityksellenne mieluisimman tavan kuittikuvien liittämiseen, koska vaihtoehtoja on useita.
Katso kaikki toiminnot
 

Luottokortti-integraatiot

Mikäli käyttämäsi luottokortti on integroitu Visma.net Expenseen, välittyvät luottokorttitapahtumat suoraan ohjelmaan.

 Kuittikuvat

Voit ottaa kuitista kuvan ja välittää sen lisätietoineen Expenseen Visma Attach -mobiilisovelluksen kautta. Näin se on heti käytettävissä Expensen kululaskulla. Visma Attachin voit ladata sovelluskaupasta, kuten App Storesta, Google Playsta tai Windows Kaupasta.
 

Seurantakohteiden käyttö

Voit käyttää laskuilla erilaisia seurantakohteita kuten kustannuspaikkoja. Seurantakohdejaot voi toteuttaa prosentti- tai summaperusteisesti.

Ohjaava käyttöliittymä

Selkeä, intuitiivinen käyttöliittymä nopeuttaa käyttöönottoa, kun käyttäjille ei tarvitse järjestää erillistä koulutusta.
 

Hyväksyntä/tarkastus

Kun lähetä laskut tarkastukseen, hyväksyjät saavat automaattisesti ilmoitukset uusista tarkastettavista laskuista. Hyväksynnän tai hylkäämisen voi hoitaa yhdellä klikkauksella.

Käsittelyprosessit

Laskujen käsittelyprosessi valitaan käyttöönottovaiheessa. Käytettävissä on joko palkkasiirto- tai pankkikirjanpitosiirtoprosessi.
 

Finnpark tarvitsi ratkaisun, joka ei vanhene

Finnpark Oy:lla tehdään usein matkalaskuja, joten järjestelmältä vaaditaan paljon. Visma.net Expense on yrityksen kovassa käytössä todettu hyväksi ratkaisuksi: talouspäällikkö Johanna Saarinen kehuu sitä toimivaksi, helppokäyttöiseksi ja pitkäikäiseksi.

Käyttöönotto meidän yritykselle kesti vain muutaman tunnin. Siinä ajassa oli perehdytetty niin pääkäyttäjä kuin kaikki muutkin käyttäjät.”

Johanna Saarinen, talouspäällikkö
Finnpark Oy

Lue tämä referenssi

 

Inspiroivaa lukemista tehokkuudesta

Kuinka kulu- ja matkalaskuprosessin saa mahdollisimman sujuvaksi, ja voiko sitä yhdistää muuhun taloushallintoon? Lue asiantuntijoidemme vinkit.

Lataa opas

 

 

Haluatko kokeilla ensi itse?

Meillä on täysi luotto tuotteemme toimivuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Siksi tarjoamme sitä kokeiltavaksesi veloituksetta. Tilaa tunnukset ja kokeile helpompaa matka- ja kululaskujen kirjaamista kuukauden ajan.

 

 

Pyydä tarjousta tai kysy asiantuntijoiltamme

Voit pyytää tarjousta Visma.netistä tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää ohjelmasta tai palveluistamme. Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

 

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.