Edelläkävijöiden ERP Visma.net

Tästä pääset kätevästi järjestelmään

 

Innovatiivisen johtajan paras työväline

Visma.net ei ole vain täysin uudenlainen ja kokonaan pilveen kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä (erp) - se on koko yrityksen uusi tapa työskennellä ja johtajan paras tietolähde yrityksen tilasta, toiminnoista ja tulevaisuudesta.

 

Miten Visma.net helpottaa työtäsi?

compass

Tiedät reaaliaikaisesti, miten yrityksesi voi

Yrityksesi avainluvut ovat käsilläsi koko ajan ja nopeasti hahmotettavassa muodossa miellyttävän käyttöliittymän ansiosta.

Saat tärkeimmät tiedot samasta paikasta

Visma.net kattaa yrityksesi tärkeimmät toiminnot, mutta toimii liimana myös eri ohjelmiesi välillä ja integroituu joustavasti erityistarpeidesi mukaan.

Palvelu kehittyy kanssasi ja tukee kasvuasi

Kun liiketoimintasi kasvaa ja tarpeet muuttuvat, Visma.net skaalautuu mukanasi. Kuten sinäkin, Visma.net haluaa olla aina askeleen edellä kilpailijoitaan ja siksi kehitämme ohjelmaa kunnianhimoisesti.

Koko yritys liikkuu mukanasi

Pilvipalvelusta saat aina ajantasaiset tiedot. Pääset tietoihin käsiksi vaikka tabletillasi mistä tahansa, ja reaaliaikaisuuden ansiosta voit tehdä päätöksiä nopeasti – oli sitten kyse varaston käsittelystä tai kassavirran hallinnasta.
 

Valitse erp-palvelut tarpeesi mukaan

Mitä sovelluksia tarvitset toiminnanohjaukseen nyt – tai tulevaisuudessa? Visma.netin yhteen pelaavista palveluista valitset nyt tarvitsemasi, ja laajennat palvelua yrityksesi kasvaessa.

Koska Visma.net haluaa pitää sinut aina teknologian aallonharjalla, kehitystyömme ei pysähdy hetkeksikään. Asiakkaanamme saat käyttöösi toiminnanohjauksen uusimmat sovellukset ennen kilpailijoitasi.  

Alla voit tutustua Visma.netin tällä hetkellä tärkeimpiin palveluihin. Löytyykö sinulle sopiva kattaus?


Visma.net toiminnanohjausjärjestelmä

Logistiikka

Toiminto kertoo, mitä pitää ostaa ja milloin, jotta tuotteet saadaan toimitettua asiakkaille oikeaan aikaan. Toimivalla logistiikalla vaikutat positiivisesti yrityksen taseeseen, henkilöstön ajankäyttöön ja asiakkaiden tyytyväisyyteen.

Taloushallinto

Visma.net Taloushallinnon avulla pystyt tehostamaan yrityksesi taloushallinnon osa-alueita ja prosesseja. Minimoi paperien ja manuaalisen työn määrää, päällekkäisiä ja turhia työvaiheita.
Katso kaikki toiminnot
 

Avainluvut visuaalisesti ja reaaliaikaisesti

Lue liiketoimintasi avainlukuja kuin avointa kirjaa – ja huomattavasti helpommin. Visma.netin Taloushallinnon kautta sinulla on mahdollisuus visualisoida liiketoimintasi helposti luettavaksi graafiseksi dashboardiksi yrityksesi omista tunnusluvuista ja kirjanpidon tiedoista. Sen avulla näet yhdellä silmäyksellä trendit ja notkahdukset ja voit pohjata päätöksentekosi havainnollistavaan ja reaaliaikaiseen tietoon.

Matka- ja kululaskut

Kuitit eivät enää unohdu lompakon pohjalle, kun matka- ja kululaskujen kuittirumban voi hoitaa välittömästi ja kertaheitolla mobiilisovelluksella. Visma.net Expensestä saat aina ajantasaisen tiedon laskuista, luottokorttitapahtumat suoraan järjestelmään.

Palkanlaskenta

Ohjelma on kehitetty yhdessä palkanlaskennan asiantuntijoiden kanssa palvelemaan erityisesti pk-yrityksiä. Palkanlaskentarutiinit ja -raportoinnit hoituvat tehokkaasti pilvipalvelun kautta myös tilitoimistosi kanssa. Palkanlaskenta on saatavilla myös erillisenä palveluna.
 

Asiakkaitamme

Castor Networks

“Visma.net auttaa meitä ohjaamaan liiketoimintaamme ja taloudellisia resurssejamme.” Castor halusi selkeämmän kuvan kansainvälisen toimintansa taloushallinnosta sekä paremman ohjauskyvyn.

Hari´s Treasure

“Tarvitsimme erp-järjestelmän, joka kasvaa kanssamme.” Kasvuhakuinen ja kansainvälinen Hari´s Treasure valitsi Visma.netin pilvipohjaiseksi ratkaisukseen niin taloushallinnon kuin logistiikan hoitamiseen. 

Equip Medikey

Sairaanhoitotarvikeyritys Equip Medikey myy innovatiivisia tuotteitaan anestesiologeille ympäri maailman. Yritys halusi nostaa logistiikkatoimintonsa aivan uudelle tasolle.

Yacht Charter

“Kaiken kaikkiaan järjestelmä on ylittänyt odotuksemme.”
Tapahtumia ja yritysjuhlia järjestävä yritys valitsi Visma.netin parantaakseen kustannustenhallintaansa.

 

Tietoturva

 

Visma.netin kanssa voitte olla varmoja siitä, että tekniset tietoturvatoimenpiteet estävät tietojenne katoamisen, väärinkäytön ja luvattoman muokkauksen.

Tutustu Visma Trust Centeriin

 

Huolettaako ERP:n käyttöönotto?

Ei syytä huoleen; niin ERP:n käyttöönotto kuin käytön opettelukin onnistuvat helposti. Selainpohjaisen ohjelman ansiosta erillisiä ohjelma-asennuksia ei tarvita.

Katso videolta, kuinka näppärästi perustoiminnot hoituvat sovelluksellamme.

 

Visma Suunta - Inspiroivaa lukemista liiketoimintapäättäjälle

Kun kaipaat ajankohtaista ja oleellista tietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu Visma Suuntaan. Hae siis kuppi kahvia, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin ja perehdy mukavalla tavalla yrityksesi kehitysmahdollisuuksiin.
 

Pyydä tarjousta tai kysy asiantuntijoiltamme

Voit pyytää tarjousta Visma.netistä tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää ohjelmasta tai palveluistamme. Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

 

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.