Visma.net toiminnanohjaus

Visma.net ei ole vain täysin uudenlainen ja kokonaan pilveen kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä - se on koko yrityksen uusi tapa työskennellä.
Ota yhteyttä

Miksi valita Visma.net?

  • Huoleton ylläpito - Koska Visma.net toimii täysin pilvipohjaisesti ovat varmuuskopioinnit, tietoturva ja uusimmat ohjelmistoversiot aina ajantasalla.

  • Kätevä käyttää - Käyttäjää ohjaava web-käyttöliittymä on helppo omaksua. Graafisen käyttöliittymän ansiosta hahmotat tärkeät tiedot nopeasti ja voit porautua yhä syvemmälle lukujen lähteisiin.

  • Mobiilisovellukset - helpottavat arkipäiväämme ja nopeuttavat laskujen läpimenoaikaa. Kännykkä piippaa taskussasi heti kun sinulle on lähetetty lasku tarkastusta varten.

Tydliga och automatiserade flöden hjälper till i arbetet
Bygg egna dashboards för full koll på datan
Mobiilisovelluksilla nopeutat laskujen läpimenoaikaa

Ajansäästöä automaatiolla

Visma.netissä kirjanpito, reskontrat, raportointi ja monet muut toiminnot on automatisoitu pidemmälle kuin uskotkaan. Voit myös itse luoda automatisoituja työnkulkuja, esimerkiksi ajastamalla pankin tiliotteiden tuonnit tai asettamalla laskujen kierrätyssäännöt. Poikkeamien hallinnan avulla tiedät heti kun jokin asia vaatii toimenpiteitäsi.

Näin automatisoit taloushallintosi

Digitaalinen toimisto

Visma.net -ohjelmistossa osto- ja myyntilaskut voidaan käsitellä täysin paperittomasti verkkolaskuina. Lähtevät myyntilaskut ja niiden pdf-liitteet siirtyvät sähköisesti verkkolaskuoperaattorille, joka välittää ne edelleen vastaanottajalle asiakkaan haluamassa muodossa.

Raportointi

Nopeasti luotavat graafiset mittaristot auttavat sinua pysymään jatkuvasti ajan tasalla. Erilaiset selvitystyöt ja virheiden syiden etsiminen helpottuu käyttöliittymän porautumistoiminnolla, kun yksittäisten tietojen tai tositteiden lähteisiin voidaan pureutua hetkessä.

Laskutus

Myyntilaskut on nopea laatia, kun laskulle valitaan vain toimitetut tuotteet ja asiakas. Perustiedot, kuten laskutusosoite, maksuehdot ja hinnat ohjautuvat automaattisesti ohjelman rekistereistä. Voit myös ajastaa valmiit laskut lähtemään automaattisesti aina tiettynä ajankohtana.

Ostolaskujen käsittely

Ostolaskujen käsittely

Verkkolaskuna saapuvat laskut kirjautuvat suoraan järjestelmään kaikkine tietoineen, ja paperilaskut valmiiksi skannattuina kuvina. Voit tarkistaa ja muuttaa automaattisesti muodostetut tiliöinti-, seurantakohde- ja toimittajatiedot. Ennen siirtoa ostoreskontraan, lasku voidaan ohjata tarkistettavaksi määrittämiesi kierrätyssääntöjen avulla.

Laskujen tarkastus

Ostolaskulle määritetty tarkastaja saa sähköpostilla ilmoituksen aina uudesta tarkastustoimenpiteestä. Lasku voidaan hyväksyä tai hylätä kommentteineen nettiselaimessa tai Mobile Manager mobiilisovelluksella, oli kyseessä sitten matka-, kulu- tai ostolasku.

Ostoreskontra

Ostoreskontra

Maksettavat laskut ja pankkitilien saldot ovat selkeästi näkyvillä, joten maksatus hoituu sujuvasti. Maksun jälkeen, tieto suorituksesta siirtyy automaattisesti myös reskontraan ja kirjanpitoon. Reaaliaikaisen reskontran avulla ostovelkojen seuranta on helppoa.

Myyntireskontra

Saapuneet viitesuoritukset kohdistetaan myyntilaskuihin reaaliaikaisesti, jolloin myyntisaamiset ovat aina ajan tasalla. Raporteilta voi porautua suoraan yksittäisiin myyntilaskuihin, joista voidaan edelleen porautua kirjanpitotositteelle – tai päinvastoin. Lisäksi kaikki tapahtumat ohjautuvat automaattisesti kausiveroilmoituksille.

Perintä

Perintä

Myyntisaamisten reaaliaikainen päivittyminen tekee maksuhuomautusten tai korkolaskujen muodostamisesta ja niiden lähetyksestä helppoa.

Kirjanpito

Kirjanpito

Kirjanpito päivittyy automaattisesti muista prosesseista tulevan tiedon perusteella. Esimerkiksi myyntilaskujen lähtiessä asiakkaille laskuista muodostuu tositteet kirjanpitoon. Vastaavasti ostolaskut siirtyvät kirjanpitoon niiden hyväksynnän jälkeen ja tieto niiden suorituksesta maksun jälkeen.

 

Optimoi varastosi tuottavuus

Visma.net Logistiikka on materiaalihallinnon kokonaisratkaisu, jossa varaston, ostojen ja myynnin toiminnot yhdistyvät myös taloushallintoon. Ratkaisu sopii erityisesti yrityksille, joille varaston kiertonopeudella on merkittävä vaikutus liiketoiminnan kannattavuuteen. Visma.netin avulla tiedät aina milloin ostaa ja milloin myydä oikeaan hintaan.

Tunne tuotteiden katteet

Tunne tuotteiden katteet

Visma.net Logistiikka antaa myytäville tuotteille aina ajan tasalla olevat myyntikatteet. Saat täydellisen näkyvyyden yrityksesi myyntiin, ilman virhelaskelmia.

Täsmälliset toimitusajat

Täsmälliset toimitusajat

Kun varaston tiedot ovat ajan tasalla, voit kertoa asiakkaillesi aina täsmälliset toimitusajat ja hinnat. Luotettavat toimitusajat auttavat parantamaan asiakastyytyväisyyttä.

Nopea tilaustenkäsittely

Nopea
tilausten käsittely

Yhtenäisen pilviprosessin avulla tilausten käsittely on helppoa. Visma.netin avulla myyntitilaukset voidaan yhdistää suoraan ostotilaukseen, joten tuotteet voidaan toimittaa suoraan toimittajalta asiakkaallesi.

Tietojen täsmällisyys

Ajantasaiset tiedot

Visma.net pilvipalvelusta voit koska tahansa tarkastaa ajantasaiset tiedot. Reaaliaikaisuus antaa kilpailuetua, kun päätöksiä voidaan tehdä nopeasti - on sitten kyse varaston käsittelystä tai kassavirran hallinnasta.

Tehokkaammat prosessit

Tehokkaat prosessit

Automatisoinnit tehostavat työtä. Visma.net Logistiikkaa käytettäessä aikaa ei tarvitse kuluttaa manuaaliseen työhön, vaan se voidaan käyttää liiketoiminnan kasvattamiseen.

Optimoi varastotilanteesi

Optimoi varasto

Sen varmistaminen, että tuotteita on oikea määrä varastossa oikeaan aikaan, on todellista tasapainoilua. Visma.net Logistiikan avulla tiedät aina mitä ja milloin tuotteita on tilattava lisää. Näin varmistat, ettet menetä tuloja tyhjien hyllyjen vuoksi.

Lue lisää Visma.net Logistiikasta
ja sen ominaisuuksista.

Visma.net Logistiikka infograafi

Lue miten varastonhallintaa voi tehostaa nykyaikaisella pilviratkaisulla.

Lisäosat

Toimivat myös erillissovelluksina


Matka- ja kululaskut

Syöttäessäsi tapahtumia järjestelmä laskee ja tiliöi samalla mm. päiväraha- ja km-korvaukset. Kuitit voit liittää myös mobiilisovelluksella. Laskun hyväksynnän jälkeen taloushallinto saa valmiit aineistot pankkiohjelmaan (tai vaihtoehtoisesti palkanlaskentaan), kirjanpitoon ja verottajalle suoraan sähköisiä kanavia pitkin.


Palkanlaskenta

Ohjelma laskee palkat automaattisesti sitä mukaa kun tapahtumia muodostetaan. Laskennan tuottamia tietoja voidaan tarkastella esimerkiksi vertailemalla edelliseen jaksoon tai porautumalla tapahtumatasolle. Laskennan jälkeen ohjelmalla tuotetaan palkkalaskelmat, maksuaineistot sekä muu tarvittava raportointi viranomaiseille, kirjanpitoon ja yritysjohdolle.

Palvelumme

Visma.net käyttöönotto

Käyttöönotto

Taloushallinnon käyttöönotto kestää tavanomaisesti 1,5 - 6 arkipäivää paketin laajuudesta riippuen. Matka- ja kululaskujen käyttöönotto jopa puolessa päivässä. Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä tarvitsemasi kokonaisuus.

Lue lisää

Visma.net asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Me Visma.netin asiakaspalvelijat panostamme tarjoamaamme palveluun isolla sydämellä. Kouluttaudumme ja seuraamme aikaamme jatkuvasti, jotta voimme vastata yhä vaativampiin palvelutilanteisiin ammattitaidolla.

Lue lisää

Visma toimittajana

Visma toimittajana

Vismalta saat ohjelmistot ja palvelut samasta talosta, mikä helpottaa koko palvelukokonaisuuden mukauttamista aina yrityksen tarpeiden muuttuessa. Meiltä saat myös konsultointi- ja koulutuspalveluita, joiden avulla saat koko ohjelmiston potentiaalin tehokkaasti hyödynnettyä. Lue 10 syytä valita VismaVisma.net asiakkaan tarina

Suklaatuotteiden tukkukauppias kertoo, miten pilvitoiminnanohjausjärjestelmä auttoi myyntiä, talousosastoa, ostajia ja varastohenkilökuntaa tehostamaan omaa työtään. Samalla johto saavutti täydellisen läpinäkyvyyden yrityksensä liiketoimintaan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiantuntijaan