Visman asiakkaana on hyvä olla

Me Visma Softwaren asiakaspalvelijat panostamme tarjoamaamme palveluun isolla sydämellä. Kouluttaudumme ja seuraamme aikaamme jatkuvasti, jotta voimme vastata yhä vaativampiin palvelutilanteisiin ammattitaidolla.


Asiakaspalvelun yhteystiedot

Visma Softwaren asiakaspalvelutiimi palvelee seuraavissa tuotteissa:

Visma.net   Visma Business Visma Fivaldi   Visma L7   Visma Nova  

Oikea ihminen palvelemassa

Toiminnanohjausjärjestelmän asiakkaana odotat asiakaspalvelulta varmasti henkilökohtaista palvelua, nopeutta ja laatua. Siksi me olemmekin täällä auttamassa sinua arjen ongelmatilanteissa yli 40 asiantuntevan ihmisen tiiminä. Me teemme töitä sen eteen, että sinulla olisi mahdollisimman helppoa olla Visman ohjelmiston asiakkaana.

Käsittelemme tukipyyntösi ammattitaidolla, tunteella ja asenteella, jota et löydä muualta. Tästä todisteena se, että käsittelemme puolet palvelupyynnöistä ensimmäisen tunnin aikana, emmekä pompottele sinua asiakaspalvelijalta toiselle. Meille työssämme on palkitsevinta on se, että asiakkaanamme saat isot ja pienet kysymykset sujuvasti ratkaistua.

Visman asiakaspalvelija

Käsittelemme vuosittain yli 45000 palvelupyyntöä, joista yli puolet ratkaistaan tunnin sisään.

Haluamme palvella hyvin

Meillä Vismalla on hyvä olla töissä, mikä edesauttaa meitä palvelemaan myös sinua täysin voimavaroin ja isolla sydämellä. Asiakkaanamme saat avuksesi sitoutuneet asiakaspalveluhenkilöt, jotka tavoitat haluamiesi asiakaspalvelukanavien kautta.

Meiltä edellytetään korkeatasoista osaamista sekä omista tuotteistamme että asiakkaidemme liiketoiminnasta. Jotta voit luottaa asiantuntemukseemme, panostamme henkilöstömme jatkuvaan kouluttautumiseen. Korkea osaamisemme mahdollistaa sen, että usein palvelupyyntö ratkeaa tehokkaasti saman asiakaspalvelijan toimesta.

Seuraamme tarkasti myös asiakaspalvelun vasteaikaa ja olemme päässeet tilanteeseen, jossa 70 % palvelupyynnöistä ratkeaa saman työpäivän aikana. Luku on erittäin korkea, kun puhutaan vaativasta tietojärjestelmätuesta.

Visman asiakaspalvelu

Visman oma asiakaspalveluhenkilöstö ottaa tukipyyntösi vastaan ja suuri osa tukipyynnöistä ratkeaa saman henkilön toimesta.

Varmistamme palvelun laadun

Asiakkaamme arvostavat mutkatonta toimintaamme. Asiakaspalvelun nopeus ja vastauksen laatu ovat sekä asiakkaillemme, että meille hyvän asiakaspalvelun lähtökohtia. Näitä tekijöitä myös mittaamme, sillä asiakkaiden tyytyväisyys palveluumme on meille kunnia-asia.

Henkilökohtainen palvelu sekä tehokas viestintä tuo meille kiitosta asiakkaidemme parissa. Ratkaisun jälkeen kysymme asiakkaalta palautteen välittömästi. Tämä vaatii meiltä jokaiselta vismalaiselta aina parasta mahdollista toimintaa ihan jokaisen tukipyynnön eteen.

Visman asiakaspalvelu lukuina
Anne Välimaa
Lähetämme jokaisesta ratkaistusta tukipyynnöstä sähköpostitse asiakastyytyväisyyskyselyn. Kyselyn avulla asiakas voi arvioida asteikolla 0-10 kuinka tyytyväinen oli saamaansa palveluun tukipyyntöön liittyen sekä antaa suoraan palautteen mitä asiakokonaisuutta arvosana koskee."

Anne Välimaa, Visma L7 asiakaspalvelupäällikkö.

Modernit palvelukanavat

Henkilökohtaisesti

Asiakaspalvelun puhelinpalvelu, sähköposti sekä tukipyyntöjärjestelmä auttavat silloin kun et löydä asiaasi suoraa vastausta verkosta.

Katso yhteystietomme tästä

Nopeasti verkossa 24/7

Asiakastukifoorumissamme vastaamme yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin. Voit siis käydä koska tahansa lukemassa, miten muiden samaa ohjelmistoa käyttävien henkilöiden ongelmat on ratkaistu ja oppia niistä käyttämään ohjelmistoa entistä tehokkaammin. Asiakastukifoorumilla voit myös kommentoida ja keskustella Visma yhteisössä tai katsoa Visman tuotteeseen liittyviä tukimateriaaleja tai opastevideoita.

Asiakastukifoorumi, yhteydenottotavat ja kaikki muu ajankohtainen tieto ohjelmistoosi liittyen löytyy Visma Communitystä.

Visma Community

Ainomari Sillanpää

"Mottomme on, että yksi asiakaspalvelukokemus riittää. Siinä on tavoitetta kovimmillekin asiakaspalvelijoille."

Ainomari Sillanpää, Application Specialist, Visma Software Oy

Tutustu tuotteisiimme


Visma.net  Visma Business Visma Fivaldi   Visma L7   Visma Nova