Tehoa työhön valmiilla kokonaisuudella

Jos helppous on sinulle avainsana ohjelmiston valinnassa, olet saapunut oikeaan paikkaan. Visma Nova on toiminnanohjauksen avaimet käteen -ratkaisu. Voit ottaa käyttöösi kokonaisratkaisun tai valita omaan tarpeeseesi sopivat sovellukset ja lisätä niitä tarpeen mukaan toiminnan kasvaessa. Jo tuhannet suomalaiset yritykset ovat valinneet toiminnanohjausjärjestelmäkseen Visma Novan - ohjelmisto kasvaa yrityksesi kasvun mukana. 

Miten Visma Nova helpottaa työtäsi?

compass

Laskuta tehokkaammin

Suttuiset tuntimerkinnät tai hukkuneet kuitit eivät enää hidasta laskutusta. Tunti- ja materiaalitiedot sekä kulu- ja matkalaskut merkitään vain kerran, ja ne siirtyvät heti laskutuksen käsittelyyn.
clock

Tuottavaa keikkatyötä

Sähköiset työmääräimet nopeuttavat etenkin keikkatyötä, kun niitä voi lisätä ja tarkistaa vaikka mobiilisti vaikkapa puhelimelta. Työkohteesta voi näin ollen siirtyä suoraan seuraavalle käymättä välissä toimiston kautta. 
compass

Tiedä resurssit reaaliajassa

Töiden organisointi esimerkiksi tehdasesimiehenä on helpompaa, kun näet ajantasaiset resurssit ja työtilanteen suoraan ohjelmasta. Voit tarkistaa samalla vaikkapa laitteiden huoltohistorian, joten myös töiden ennakointi sujuu kätevästi.
group

Vähemmän IT-huolia

Ohjelmiston kanssa tappelu on hukkaan heitettyä työaikaa. Visma Nova on niin helppokäyttöinen ja intuitiivinen, että käytät ohjelmistoa pian kuin vanha tekijä. Ja jos jokin kuitenkin askarruttaa, suomalainen asiakastukipalvelumme on valmiina auttamaan puhelimitse  tai verkossa. 
heart

Nopea käyttöönotto

Valmiiksi mietitty ratkaisu helpottaa ohjelmiston käyttöönottoa. Sinun ei tarvitse hikoilla mahdollisuuksia tutkien – me olemme koonneet sinulle kaiken tarpeellisen helpoksi kokonaisratkaisuksi. Halutessasi voit kuitenkin koostaa kokonaisuuden myös ominaisuus kerrallaan.

Kattava kokonaisratkaisu PK-yrityksille

Toiminnanohjaus

Ohjaa koko tuotantoprosessia tilauksesta toimitukseen samalla ohjelmistolla. Voit seurata tuotannon edistymistä ja hallita työjonoa kätevästi ohjelman graafisesta näkymästä. Visma Nova helpottaa työtäsi myös mm. automaattisin materiaalivarauksin ja kapasiteetin seurannalla.

Taloushallinto

Niin osto- kuin myyntiprosessikin toimivat yhtenä kokonaisuutena, kuin itsestään: ostolaskujen ja myynnin tiedot siirtyvät eteenpäin yhden kirjauksen perusteella. Jos et halua hoitaa taloushallintoa itse, voit ulkoista sen tilitoimistolle. Pilvipalvelun yhteiskäyttö tarjoaa vaihtoehtoja työnjakoon. 

Materiaalihallinto

Optimoi tavaran kiertonopeus Visma Novan materiaalihallinnon toiminnoilla. Hoidat koko prosessin tehokkaana ketjuna: tarjouksesta laskutukseen ja hankinnasta maksuun. Tuotetietojen ylläpitoon on monipuoliset mahdollisuudet ja hintapäivitykset teet ketterästi. 
Katso kaikki toiminnot
 

Henkilöstöhallinto

Anna ohjelman hoitaa hallinnolliset rutiinisi. Perusrutiinien sijaan sinä voit halutessasi keskittyä vaikka henkilöstöresurssien tehokkaaseen käyttämiseen tai strategiseen suunnitteluun. 

Keikkatyönohjaus

Keikkatyötä tekevien henkilöiden tehokkuuden paras mittari on usein laskutusaste. Visma Novan työnohjausprosessilla vähennät työn resursointiin kuluvaa aikaa ja työntekijöiden hukka-aikaa, jolloin työn laskutusaste saadaan nousemaan.
 

 

Työmaalle ja urakointiin

Hoida työmaan urakointi- ja henkilöraportointivelvollisuudet helposti selaimessa. Sähköinen Työmaarekisterimme soveltuu kaikille, joita rakennusalan tiedonantovelvollisuus koskee: rakennuttajalle, pääurakoitsijalle, urakoitsijalle ja isännöitsijän tarpeisiin. 

 

Sähköiset yhteydet

Visma Novan sähköiset yhteydet mahdollistavat muun muassa verkkolaskujen ja muiden sähköisten aineistojen käsittelyn.  

Tulorekisteri-yhteensopiva tuote

1.1.2019 käyttöön otettu Tulorekisteri on kansallinen sähköinen tietokanta tulotiedoille, joka korvasi palkkojen vuosi-ilmoitukset Verohallinnolle, työeläkelaitoksille, työttömyysvakuutusrahastolle ja työtapaturmavakuuttajille. Tiedot annetaan yhdellä ilmoituksella yhteen keskitettyyn rekisteriin eri viranomaisten tarpeita varten.

Tulorekisterin vaatimat muutokset on toteutettu tuotteisiimme panostaen asiakkaiden prosessien tehostamiseen ja mahdollistaen automaattisen ilmoittamisen rajapintojen kautta. Toteutukset mahdollistavat uusien nopeiden ilmoitusaikataulujen noudattamisen ja ilmoitusten teon helppouden isoillakin massoilla.

Lue lisää Tulorekisteristä

Jo tuhannet yritykset valinneet Visma Novan

Tee järjestelmän vaihtamisesta helppoa

Tutustu alta materiaaleihin ERP-ohjelmiston nykytilan arviointiin ja hankintaan liittyen. Kun kaipaat lisätietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin Visma Suunnassa

Talousjohtajan tietopaketti ERP-projektista

Kuinka paljon ERP-projekti vie talousjohtajalta työaikaa? Miten projekti vaikuttaa päivittäiseen työhön? Lue oppaastamme vinkit kuinka varautua projektiin, mitä talousjohtajalta odotetaan ja miten toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa talousjohtajan työtä.

Lataa opas

Toimitusjohtajan tietopaketti ERP-projektista

Mitkä ovat toimitusjohtajan tärkeimmät tehtävät ennen ERP-projektin käynnistämistä ja sen aikana? Lue oppaastamme vinkit, miten toimitusjohtaja voi varmistaa onnistuneen ERP-projektin.

Lataa opas

ERP-järjestelmän vaihtajan opas

Mitkä merkit kertovat että on aika vaihtaa toiminnanohjausjärjestelmää? Haluamme auttaa yritystäsi ottamaan ensimmäiset askeleet ERP-projektissa ja tutustuttaa hankintaprosessin eri vaiheisiin. Oppaassa käydään läpi ERP-järjestelmän vaihtoprosessi aina projektiin valmistautumisesta onnistuneeseen käyttöönottoon asti. 

Lataa opas

 

Käyttöönota Visma Nova pilvipalveluna 

Käyttöönotto ja koulutus - tukea asiakkuuden eri vaiheisiin

Uuden järjestelmän hankinta tai vaihto on aina investointi, joka syö yritykseltä sekä rahaa että resursseja.

Käyttöönoton merkitystä järjestelmää hankittaessa ei kannata vähätellä ja siihen kannattaa valmistautua huolella yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Käyttöönoton ohella on tärkeä muistaa myös huolehtia käyttäjien kouluttamisesta ja osaamisen ylläpitämisestä ohjelmistojen kehittyessä.

Autamme sinut alkuun ohjelmiston käytön kanssa ja monimuotoisten koulutuspalveluiden avulla varmistamme, että saat tukea ohjelmiston käyttöön juuri sinulle sopivalla tavalla.

Täytä toimialasi erityistarpeet integraatioilla

Tarvitsisitko ohjelmiston lisäosaksi vaikkapa verkkokaupan, asiakkuudenhallintaa tai rahtiasiakirjoja? Visma Novaan voit liittää tarvitsemasi lisäosat kiinteäksi osaksi kokonaisuutta. Tutustu ohjelman valmis-integraatioihin ja avoimiin rajapintoihin. 

Katso integraatiokumppanimme 

 

Avoimet rajapinnat

Tarvitsetko muita integraatioita toiminnanohjausjärjestelmääsi? Visma Novan avoimien rajapintojen ansiosta voit liittää monenlaisia järjestelmiä kiinteäksi osaksi kokonaisuutta. 

Visma Novan integraatiorajapinnat »

Sertifioidut Visma-partnerit auttavat ympäri Suomen

Sertifioidut jälleenmyyjäpartnerimme ovat kouluttautuneet ratkaisuihimme ja palvelevat ympäri Suomen. Osaavat partnerimme mahdollistavat paikallisen markkinan ja tarpeiden tuntemuksen. Tutustu partneriverkostoomme alta! 

Tutustu partnereihimme