Visma Navita

on kokonaisratkaisu yrityksesi budjetointiin, ennusteiden laatimiseen, raportointiin sekä liiketoiminnan seurantaan. 
Kokeile veloituksetta
Talousjohtaminen ja budjetointi

Hoida yhdellä työkalulla

Aseta tavoitteita, seuraa niiden toteutumista ja laadi ennusteita. Navitasta löydät tarvittavat työkalut liiketoiminnan ohjaamiseen ja seuraamiseen. Järjestelmän keskeiset osa-alueet ovat  tuloksen ja taseen budjetointi, kassavirran suunnittelu sekä rullaava ennustaminen ja rullaava budjetointi.

Yhdistä eri järjestelmiin

Minimoi tiedon hakemiseen ja syöttämiseen käytetty aika kokoamalla liiketoimintojen keskeiset tiedot automaattisesti Visma Navitaan. Navita voidaan liittää yrityksen talousjärjestelmiin ja muihin tietojärjestelmiin, joten kaikki olennainen tieto analysoidaan yhdessä järjestelmässä.

Käytä missä vain

Pilvipalveluna Navita on käytettävissä missä vain ja milloin tahansa. Pääset tarkastelemaan tietoja aina kun haluat ja voit jakaa käyttöoikeuksia tarvittaville henkilöille. Yrityksesi tiedot ovat aina ajan tasalla.

Tee parempia päätöksiä

Visma Navita on joustava ja monipuolinen ohjelmisto, joka nopeuttaa liiketoiminnan analysointia
ja auttaa tekemään parempia päätöksiä. Navitalla hoidat kaiken liiketoiminnan suunnittelusta raportointiin asti.  
Lue lisää >>Käyttöönotto

Autamme Navitan käyttöönotossa ja hyödyntämisessä. Palveluihimme kuuluvat mm. liiketoimintoja vastaavien budjettien ja ennusteiden syöttöpohjat, seurantatarpeiden mukaiset raportit ja integraatiot. 

Hinnoittelu

Hinnoittelu perustuu yrityksen liikevaihtoon ja käyttäjämääriin.
Kiinteä kuukausihinta sisältää tarvitsemasi työkalut ja palvelun ylläpidon.

Maksuton koekäyttö

Koekäyttö on helppo tapa tutustua Navitan ominaisuuksiin. Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin toimitamme sinulle tunnukset demoympäristöön.

Haluatko tietää lisää?

Menestyvät yritykset asettavat tavoitteita, seuraavat budjetoinnin toteutumista ja ennakoivat tulevaa. Visma Navitan avulla teet yksinkertaisesti parempia päätöksiä.

 

Myynti:

Pekka Kotovaara
p. 040 5015 521
pekka.kotovaara@visma.com

Asiakastuki:

navita.support@visma.com
p. 010 5058470 (8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.