Kehitä ja ohjaa liiketoimintaasi

Mitkä ovat sinun toimialasi erityistarpeet? Visma L7:n laajat ominaisuudet ja jatkuva kehitystyö takaavat, että toiminnanohjaus vastaa juuri sinun toiveitasi.

 

Miten Visma L7 helpottaa työtäsi?

compass

Tunnista solmukohdat

Kun otat käyttöön toiminnanohjausjärjestelmän, kehität liiketoimintasi sujuvaksi kokonaisuudeksi. Pääset eroon paperinpyörittelystä, päällekkäisyyksistä ja turhista työvaiheista, ja voit automatisoida rutiinitehtäviä.
sherlock

Seuraa ja kehitä

ERP-järjestelmä tietää, mitä yrityksessäsi tapahtuu. Sinun on helppo valvoa ja analysoida toimintaa: järjestelmästä saamasi tiedon avulla tunnistat paremmin tuottoisat mahdollisuudet ja resursseja syövät kehityskohteet.
lights

Näkyvää tulosta nopeasti

Saatat pohtia, käyvätkö siirtymävaihe ja käytön opettelu yrityksellesi kalliiksi. Visma L7:n tuotteistetun käyttöönottoprojektin ansiosta liiketoimintasi pysyy vireänä, ja tehostuva työ näkyy pian yrityksesi tuloksessa.
heart

Palvelusta kilpailuetu

Sujuva työ ja hyvä tiedonkulku auttavat palvelemaan asiakkaita paremmin. Alallasi onnistunut asiakaskokemus on varmasti tärkeä kilpailuvaltti. Panostamalla toiminnanohjaukseen varmistat edellytykset hyvään palveluun.
graph

Valmiudet kasvuun

Voit valita omaan tarpeeseesi sopivat sovellukset ja lisätä niitä tarpeen mukaan toiminnan kasvaessa. Kustannukset pysyvät edullisina, mutta sinulla on aina parhaat valmiudet ja käytössäsi tehokkaat työkalut kasvuun.

 

Valitse sovellukset tarpeesi mukaan

Visma L7 tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia, joista voit valita liiketoimintaasi sopivimmat. Työskenteletkö urakoinnin, teollisuuden tai energiatuotannon parissa? Hyviä uutisia: ohjelma soveltuu erityisen hyvin juuri sinun toimialallesi.

Kuuntelemme asiakkaitamme ja kehitämme ohjelmaa jatkuvasti. Kun valitset Visma L7:n, et jää kilpailijoistasi jälkeen.

Projektien hallinta

Onko yritykselläsi projektinhallinnassa kankeutta, katkoja tiedonkulussa tai muita ongelmia? Visma L7 yhdistää kaikki projektin osa-alueet helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Erityisen hyvin ratkaisu vastaa urakoinnin tarpeisiin.

Tuotannonohjaus

Teollisuuden liiketoimintaympäristö koostuu monista toimijoista ja toiminnan luonteeseen kuulu jatkuva muutos. Visma L7 on luotettava ja kokonaisvaltainen teollisuuden työkalu, jonka avulla yrityksesi liiketoiminta pysyy tehokkaana ja kilpailukykyisenä.

Taloushallinto

Pidä kirjanpitosi ja kustannuslaskentasi aina ajan tasalla. Sähköinen taloushallinto vähentää rutiinityötä ja virheitä. Pystyt kätevästi seuraamaan taloutta ja koostamaan havainnollisia raportteja valitsemistasi kohteista.
Katso kaikki toiminnot
 

Myynti

Oiva konsti yrityksesi palvelun parantamiseen on myyjän reaaliaikainen yhteys varastoon. Myyntityökalu hoitaa paitsi tämän, myös myynnin osa-alueiden kokoamisen sulavaksi jatkumoksi. Myyntihinnoitteluun on sovellettavissa useita eri malleja sopimushinnoittelusta katehinnoitteluun.

Ostot

Ostotarpeiden käsittely ja ostoprosessin ohjaaminen onnistuu sovelluksella kätevästi, ja toimittajaportaali helpottaa yhteydenpitoa alihankkijaverkostossa.

Varastonhallinta

Varastotapahtumat integroituvat näppärästi osaksi myynti- ja ostoprosesseja sekä taloushallintoa. Varastonhallinnan ja reaaliaikaisen tiedon avulla tehostat yrityksesi operatiivista toimintaa sekä parannat asiakaspalvelun laatua ja toimitusketjun kustannustehokkuutta.

Henkilöstöhallinto

Kaikki tiedot henkilöstöstäsi löytyvät samasta paikasta ja ovat kätevästi päivitettävissä. Yhtenäinen sovellus helpottaa henkilöstöhallinnon työtä: esimerkiksi palkanlaskenta helpottuu tuomalla tietoja muista sovelluksista, kuten työajanhallinnasta.

Rajapinnat ja sähköiset yhteydet

Onko sinulla mielessä muita sovelluksia, joita tarvitset liiketoiminnassasi? Ohjelmistomme SDK- ja Webservice-rajapinnat mahdollistavat integraatioiden toteuttamisen Visma L7:n ulkopuolisten sovellusten kanssa.

Tulorekisteri-yhteensopiva tuote

1.1.2019 käyttöön otettu Tulorekisteri on kansallinen sähköinen tietokanta tulotiedoille, joka korvasi palkkojen vuosi-ilmoitukset Verohallinnolle, työeläkelaitoksille, työttömyysvakuutusrahastolle ja työtapaturmavakuuttajille. Tiedot annetaan yhdellä ilmoituksella yhteen keskitettyyn rekisteriin eri viranomaisten tarpeita varten.

Tulorekisterin vaatimat muutokset on toteutettu tuotteisiimme panostaen asiakkaiden prosessien tehostamiseen ja mahdollistaen automaattisen ilmoittamisen rajapintojen kautta. Toteutukset mahdollistavat uusien nopeiden ilmoitusaikataulujen noudattamisen ja ilmoitusten teon helppouden isoillakin massoilla.

Lue lisää Tulorekisteristä

Tee järjestelmän vaihtamisesta helppoa

Tutustu alta materiaaleihin ERP-ohjelmiston nykytilan arviointiin ja hankintaan liittyen. Kun kaipaat lisätietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin Visma Suunnassa

Tehokas toiminnanohjaus teollisuusyrityksissä

Tyypillisesti toiminnanohjausjärjestelmää on hyödynnetty teollisuusyritysten myynnissä, materiaalinhallinnossa sekä taloushallinnossa. Jatkossa teollisuusyritysten haasteena on saada ERP-järjestelmä vielä tehokkaampaan käyttöön myös tuotannon puolella. Lue oppaastamme, miten teollisuusyrityksen toimintaan saada lisää selkeyttä ja hallittavuutta tehokkaan toiminnanohjauksen avulla.

Lataa opas

ERP-järjestelmän vaihtajan opas

Mitkä merkit kertovat että on aika vaihtaa toiminnanohjausjärjestelmää? Haluamme auttaa yritystäsi ottamaan ensimmäiset askeleet ERP-projektissa ja tutustuttaa hankintaprosessin eri vaiheisiin. Oppaassa käydään läpi ERP-järjestelmän vaihtoprosessi aina projektiin valmistautumisesta onnistuneeseen käyttöönottoon asti. 

Lataa opas

 

Toimitusjohtajan tietopaketti ERP-projektista

Mitkä ovat toimitusjohtajan tärkeimmät tehtävät ennen ERP-projektin käynnistämistä ja sen aikana? Lue oppaastamme vinkit, miten toimitusjohtaja voi varmistaa onnistuneen ERP-projektin.

Lataa opas

 

Käyttöönota Visma L7 pilvipalveluna 

 

Erittäin tyytyväiset asiakkaat ja laadukas asiakaspalvelu

Käyttöönotto ja koulutus - tukea asiakkuuden eri vaiheisiin

Uuden järjestelmän hankinta tai vaihto on aina investointi, joka syö yritykseltä sekä rahaa että resursseja.
Käyttöönoton merkitystä järjestelmää hankittaessa ei kannata vähätellä ja siihen kannattaa valmistautua huolella yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Käyttöönoton ohella on tärkeä muistaa myös huolehtia käyttäjien kouluttamisesta ja osaamisen ylläpitämisestä ohjelmistojen kehittyessä.
Autamme sinut alkuun ohjelmiston käytön kanssa ja monimuotoisten koulutuspalveluiden avulla varmistamme, että saat tukea ohjelmiston käyttöön juuri sinulle sopivalla tavalla.
Tarjoamme myös asiakkaillemme maksutta sähköistä käyttötapakartoitusta, jonka avulla on mahdollista varmistaa aika ajoin ohjelmiston käytön tehokkuus ja sen perusteella suunnitella tulevat koulutustarpeet.

Lue lisää käyttöönotosta ja koulutuspalveluista