Toiminnanohjauksen järjestelmä Visma L7

Kehitä ja ohjaa liiketoimintaasi

Mitkä ovat sinun toimialasi erityistarpeet? Visma L7:n laajat ominaisuudet ja jatkuva kehitystyö takaavat, että toiminnanohjaus vastaa juuri sinun toiveitasi.

 

Miten Visma L7 helpottaa työtäsi?

compass

Tunnista solmukohdat

Kun otat käyttöön toiminnanohjausjärjestelmän, kehität liiketoimintasi sujuvaksi kokonaisuudeksi. Pääset eroon paperinpyörittelystä, päällekkäisyyksistä ja turhista työvaiheista, ja voit automatisoida rutiinitehtäviä.
sherlock

Seuraa ja kehitä

ERP-järjestelmä tietää, mitä yrityksessäsi tapahtuu. Sinun on helppo valvoa ja analysoida toimintaa: järjestelmästä saamasi tiedon avulla tunnistat paremmin tuottoisat mahdollisuudet ja resursseja syövät kehityskohteet.
lights

Näkyvää tulosta nopeasti

Saatat pohtia, käyvätkö siirtymävaihe ja käytön opettelu yrityksellesi kalliiksi. Visma L7:n tuotteistetun käyttöönottoprojektin ansiosta liiketoimintasi pysyy vireänä, ja tehostuva työ näkyy pian yrityksesi tuloksessa.
heart

Palvelusta kilpailuetu

Sujuva työ ja hyvä tiedonkulku auttavat palvelemaan asiakkaita paremmin. Alallasi onnistunut asiakaskokemus on varmasti tärkeä kilpailuvaltti. Panostamalla toiminnanohjaukseen varmistat edellytykset hyvään palveluun.
graph

Valmiudet kasvuun

Voit valita omaan tarpeeseesi sopivat sovellukset ja lisätä niitä tarpeen mukaan toiminnan kasvaessa. Kustannukset pysyvät edullisina, mutta sinulla on aina parhaat valmiudet ja käytössäsi tehokkaat työkalut kasvuun.
 

Valitse sovellukset tarpeesi mukaan

Visma L7 tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia, joista voit valita liiketoimintaasi sopivimmat. Työskenteletkö urakoinnin, teollisuuden tai energiatuotannon parissa? Hyviä uutisia: ohjelma soveltuu erityisen hyvin juuri sinun toimialallesi.

Kuuntelemme asiakkaitamme ja kehitämme ohjelmaa jatkuvasti. Kun valitset Visma L7:n, et jää kilpailijoistasi jälkeen.

Projektien hallinta

Onko yritykselläsi projektinhallinnassa kankeutta, katkoja tiedonkulussa tai muita ongelmia? Visma L7 yhdistää kaikki projektin osa-alueet helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Erityisen hyvin ratkaisu vastaa urakoinnin tarpeisiin.

Tuotannonohjaus

Teollisuuden liiketoimintaympäristö koostuu monista toimijoista ja toiminnan luonteeseen kuulu jatkuva muutos. Visma L7 on luotettava ja kokonaisvaltainen teollisuuden työkalu, jonka avulla yrityksesi liiketoiminta pysyy tehokkaana ja kilpailukykyisenä.

Taloushallinto

Pidä kirjanpitosi ja kustannuslaskentasi aina ajan tasalla. Sähköinen taloushallinto vähentää rutiinityötä ja virheitä. Pystyt kätevästi seuraamaan taloutta ja koostamaan havainnollisia raportteja valitsemistasi kohteista.
Katso kaikki toiminnot
 

Myynti

Oiva konsti yrityksesi palvelun parantamiseen on myyjän reaaliaikainen yhteys varastoon. Myyntityökalu hoitaa paitsi tämän, myös myynnin osa-alueiden kokoamisen sulavaksi jatkumoksi. Myyntihinnoitteluun on sovellettavissa useita eri malleja sopimushinnoittelusta katehinnoitteluun.

Ostot

Ostotarpeiden käsittely ja ostoprosessin ohjaaminen onnistuu sovelluksella kätevästi, ja toimittajaportaali helpottaa yhteydenpitoa alihankkijaverkostossa.

Varastonhallinta

Varastotapahtumat integroituvat näppärästi osaksi myynti- ja ostoprosesseja sekä taloushallintoa. Varastonhallinnan ja reaaliaikaisen tiedon avulla tehostat yrityksesi operatiivista toimintaa sekä parannat asiakaspalvelun laatua ja toimitusketjun kustannustehokkuutta.

Henkilöstöhallinto

Kaikki tiedot henkilöstöstäsi löytyvät samasta paikasta ja ovat kätevästi päivitettävissä. Yhtenäinen sovellus helpottaa henkilöstöhallinnon työtä: esimerkiksi palkanlaskenta helpottuu tuomalla tietoja muista sovelluksista, kuten työajanhallinnasta.

Rajapinnat ja sähköiset yhteydet

Onko sinulla mielessä muita sovelluksia, joita tarvitset liiketoiminnassasi? Ohjelmistomme SDK- ja Webservice-rajapinnat mahdollistavat integraatioiden toteuttamisen Visma L7:n ulkopuolisten sovellusten kanssa.
 

Käyttöönota Visma L7 pilvipalveluna 

Visma L7 voidaan käyttöönottaa myös pilvipalveluna, mikä mahdollistaa kaikkien työntekijöiden joustavan etätyöskentelyn. Visma Sovelluspalvelussa ohjelmistojen tekninen käyttöympäristö on ulkoistettu kokonaan Visman ylläpidettäväksi, etkä näin ollen tarvitse erillistä it-ympäristöä tai -asiantuntijaa. 

Voit ottaa työpäiväsi rennommin, sillä Visman asiantuntijat vastaavat ohjelmistojen versiopäivityksistä, tietoturvasta ja varmuuskopioista.

Lue lisää Visma Sovelluspalvelusta

 

Erittäin tyytyväiset asiakkaat ja laadukas asiakaspalvelu

Järjestelmän monipuoliset toiminnallisuudet ja laadukas asiakaspalvelu tekevät ratkaisusta luottotyökalun erityisesti teollisuuden, urakoinnin ja energia-alan yrityksille. Ratkaisun asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa. Katso asiakkaidemme mietteitä järjestelmästä viereiseltä videolta.

Asiakaspalveluamme mitataan jatkuvasti Net Promoter Score (NPS) -menetelmällä. Jokaisesta tukipyynnöstä asiakkaalle lähtee tyytyväisyyskysely. Vastausten pohjalta asiantuntijamme saa suoran palautteen onnistumisista sekä kehitettävistä alueista oman työnsä kehittämiseen.

Tutustu asiakaskertomuksiimme ja tiedät, kuinka järjestelmä voisi helpottaa sinunkin arkeasi.

Katso Visma L7 referenssit

 

Käyttöönotto ja koulutus - tukea asiakkuuden eri vaiheisiin

Uuden järjestelmän hankinta tai vaihto on aina investointi, joka syö yritykseltä sekä rahaa että resursseja.

Käyttöönoton merkitystä järjestelmää hankittaessa ei kannata vähätellä ja siihen kannattaa valmistautua huolella yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Käyttöönoton ohella on tärkeä muistaa myös huolehtia käyttäjien kouluttamisesta ja osaamisen ylläpitämisestä ohjelmistojen kehittyessä.

Autamme sinut alkuun ohjelmiston käytön kanssa ja monimuotoisten koulutuspalveluiden avulla varmistamme, että saat tukea ohjelmiston käyttöön juuri sinulle sopivalla tavalla.

Tarjoamme myös asiakkaillemme maksutta sähköistä käyttötapakartoitusta, jonka avulla on mahdollista varmistaa aika ajoin ohjelmiston käytön tehokkuus ja sen perusteella suunnitella tulevat koulutustarpeet.

Lue lisää käyttöönotosta ja koulutuspalveluista

 

Inspiroivaa lukemista ERP:n vaihtamisen tueksi

Kun kaipaat insiproivaa ja oleellista tietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu Visma Suuntaan. Hae siis kuppi kahvia, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin ja perehdy mukavalla tavalla tilitoimistosi kehitysmahdollisuuksiin.

Siirry Visma Suuntaancoffee
 

Pyydä tarjousta tai kysy asiantuntijoiltamme

Voit pyytää tarjousta Visma L7 -toiminnanohjauksesta tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää järjestelmästä tai palveluistamme. Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.