Toiminnanohjaus järjestelmä Visma L7

Toiminnanohjauksen järjestelmä Visma L7

Visma L7:n laajat ominaisuudet ja jatkuva kehitystyö takaavat, että toiminnanohjaus vastaa juuri sinun toiveitasi.

Kehitä ja ohjaa liiketoimintaasi

Mitkä ovat sinun toimialasi erityistarpeet? Visma L7:n laajat ominaisuudet ja jatkuva kehitystyö takaavat, että toiminnanohjaus vastaa juuri sinun toiveitasi. Kun valitset Visma L7:n, et jää kilpailijoistasi jälkeen.

koodiasuomesta_blue.png


Tunnista solmukohdat

Kun otat käyttöön toiminnanohjausjärjestelmän, kehität liiketoimintasi sujuvaksi kokonaisuudeksi. Pääset eroon paperinpyörittelystä, päällekkäisyyksistä ja turhista työvaiheista, ja voit automatisoida rutiinitehtäviä.

Seuraa ja kehitä

ERP-järjestelmä tietää, mitä yrityksessäsi tapahtuu. Sinun on helppo valvoa ja analysoida toimintaa: järjestelmästä saamasi tiedon avulla tunnistat paremmin tuottoisat mahdollisuudet ja resursseja syövät kehityskohteet.

Näkyvää tulosta nopeasti

Saatat pohtia, käyvätkö siirtymävaihe ja käytön opettelu yrityksellesi kalliiksi. Visma L7:n tuotteistetun käyttöönottoprojektin ansiosta liiketoimintasi pysyy vireänä, ja tehostuva työ näkyy pian yrityksesi tuloksessa.

Palvelusta kilpailuetu

Sujuva työ ja hyvä tiedonkulku auttavat palvelemaan asiakkaita paremmin. Alallasi onnistunut asiakaskokemus on varmasti tärkeä kilpailuvaltti. Panostamalla toiminnanohjaukseen varmistat edellytykset hyvään palveluun.

Valmiudet kasvuun

Voit valita omaan tarpeeseesi sopivat sovellukset ja lisätä niitä tarpeen mukaan toiminnan kasvaessa. Kustannukset pysyvät edullisina, mutta sinulla on aina parhaat valmiudet ja käytössäsi tehokkaat työkalut kasvuun.

Rutiinit roboteille

Visma L7 -ohjelmistoon on toteutettu rutiinitöitä automatisoivia ohjelmistorobotteja. Ohjelmistorobottien avulla asiantuntijoidenne aikaa vapautuu muihin työtehtäviin ja rutiinityöt tulevat hoidetuiksi moninkertaisella nopeudella robotin toimesta.

 Valitse sovellukset tarpeesi mukaan

Visma L7 tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia, joista voit valita liiketoimintaasi sopivimmat. Työskenteletkö urakoinnin, teollisuuden tai energiatuotannon parissa? Hyviä uutisia: ohjelma soveltuu erityisen hyvin juuri sinun toimialallesi.

Projektien hallinta

Onko yritykselläsi projektinhallinnassa kankeutta, katkoja tiedonkulussa tai muita ongelmia? Visma L7 yhdistää kaikki projektin osa-alueet helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Erityisen hyvin ratkaisu vastaa urakoinnin tarpeisiin.

Tuotannonohjaus

Teollisuuden liiketoimintaympäristö koostuu monista toimijoista ja toiminnan luonteeseen kuuluu jatkuva muutos. Visma L7 on luotettava ja kokonaisvaltainen teollisuuden työkalu, jonka avulla yrityksesi liiketoiminta pysyy tehokkaana ja kilpailukykyisenä.

Taloushallinto

Pidä kirjanpitosi ja kustannuslaskentasi aina ajan tasalla. Sähköinen taloushallinto vähentää rutiinityötä ja virheitä. Pystyt kätevästi seuraamaan taloutta ja koostamaan havainnollisia raportteja valitsemistasi kohteista.

Erittäin tyytyväiset asiakkaat ja laadukas asiakaspalvelu

Järjestelmän monipuoliset toiminnallisuudet ja laadukas asiakaspalvelu tekevät ratkaisusta luottotyökalun erityisesti teollisuuden, urakoinnin ja energia-alan yrityksille. Ratkaisun asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa. Katso asiakkaidemme mietteitä järjestelmästä viereiseltä videolta.

Asiakaspalveluamme mitataan jatkuvasti Net Promoter Score (NPS) -menetelmällä. Jokaisesta tukipyynnöstä asiakkaalle lähtee tyytyväisyyskysely. Vastausten pohjalta asiantuntijamme saa suoran palautteen onnistumisista sekä kehitettävistä alueista oman työnsä kehittämiseen.

Tutustu asiakaskertomuksiimme ja tiedät, kuinka järjestelmä voisi helpottaa sinunkin arkeasi.

Katso Visma L7 referenssit

Biolan Group

 
Visma L7 mahdollistaa toiminnan kokonaisvaltaisen hallinnoinnin Biolan Oy:ssa

Biolan Groupissa hoidetaan toiminnot tuotannosta taloushallintoon, myynti- ja ostoprosesseihin, varastonhallintaan sekä kuljetusten järjestelyyn Visma L7:lla.

Tutustu asiakastarinaan »

Fredman Group Oy

 
Fredman Group tehosti toimintaansa Visma L7:lla

Teollisuusyritys Fredman Group Oy valitsi toimintansa ohjaukseen Visma L7 -ratkaisun. Selainpohjaiset ratkaisut ovat mahdollistaneet varaston hallinnan kehittämisen.

Tutustu asiakastarinaan »

Tukea asiakkuuden eri vaiheisiin - koulutus, konsultointi ja sovellustuki

Uuden järjestelmän hankinta tai vaihto on aina investointi, joka syö yritykseltä sekä rahaa että resursseja. Käyttöönoton merkitystä järjestelmää hankittaessa ei kannata vähätellä ja siihen kannattaa valmistautua huolella yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Autamme sinut alkuun ohjelmiston käytön kanssa ja monimuotoisten koulutuspalveluiden avulla varmistamme, että saat tukea ohjelmiston käyttöön juuri sinulle sopivalla tavalla.

Käyttöönoton ohella on tärkeä muistaa myös huolehtia käyttäjien kouluttamisesta ja osaamisen ylläpitämisestä ohjelmistojen kehittyessä. Tarjoamme myös asiakkaillemme maksutta sähköistä käyttötapakartoitusta, jonka avulla on mahdollista varmistaa aika ajoin ohjelmiston käytön tehokkuus ja sen perusteella suunnitella tulevat koulutustarpeet

Lue lisää

Käyttöönota Visma L7 pilvipalveluna 

Tulorekisteri-yhteensopiva

Visma L7:lla tulorekisteri-ilmoitukset onnistuvat automaattisesti rajapintojen kautta.
Rajapinta mahdollistaa uusien nopeiden ilmoitusaikataulujen noudattamisen sekä sujuvan ilmoitusten teon isoillakin massoilla.

 

Teemme järjestelmän vaihtamisesta helppoa

Tutustu ERP-järjestelmän vaihtoa ja hankintaa käsitteleviin oppaisiin.

 

opas-tehokas-toiminnanohjaus-urakointiyrityksissa-300x150.png

Tehokas toiminnanohjaus urakointiyrityksissä

Tämä opas on kirjoitettu niille urakointialan yrityksille, jotka haluavat saada lisää selkeyttä ja hallittavuutta omaan toimintaansa tehokkaan toiminnanohjauksen avulla.

Lue opas

 

ERP-järjestelmän vaihtajan opas ja äänikirja

Mitkä merkit kertovat, että on aika vaihtaa toiminnanohjausjärjestelmää? Oppaassa käydään läpi ERP-järjestelmän vaihtoprosessi aina projektiin valmistautumisesta onnistuneeseen käyttöönottoon asti. 

Lataa opas

 

 

opas-tehokas-toiminnanohjaus-energia-alan-yrityksissa-300x150.png

Tehokas toiminnanohjaus energia-alan yrityksissä

Opas energia-alan yritysten liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Talous- ja palkkahallinnon tarpeet on huomioitu oppaassa, mutta erityistarkastelussa ovat ne energia-alan yritykset, jotka urakoivat eli tekevät myös verkonrakennusta ja laskutöitä. 

Lue opas