Koko taloushallinto yhdessä ohjelmistossa

Visma Fivaldi on skaalautuva kokonaisratkaisu yrityksen, yhdistyksen tai palvelukeskusten kaikkien taloushallinnon tehtävien hoitamiseen.

Tilaa Visma Fivaldi taloushallinto - saat ensimmäiset 4kk veloituksetta.

Hyödynnä kampanjaetu

 

Pölyisten mappien aika on ohi - siirry sähköiseen taloushallintoon

Organisaatiosi taloushallinnon voisi hoitaa helpommin: ajasta ja paikasta riippumattomana, osin tai kokonaan ulkoistettuna. Oletko valmis siirtymään mukavampaan työhön?

Jo yli 500 tilitoimistoa, 185 isännöintiyritystä ja 210 muuta yritystä ovat valinneet Visma Fivaldin talous- ja kiinteistöhallinnon järjestelmäkseen. 2000 pienyritystä hoitaa taloushallinnon tilitoimiston Visma Fivaldilla ja järjestelmällä hoidetaan yhteensä 40 000 yrityksen kirjanpito.

Työ liikkuu mukanasi

Tulostin uinuu ja mapit keräävät pölyä, kun siirryt helpompaan tapaan tehdä töitä. Luo ja lähetä laskut, hyväksy kulut ja tarkista vaikka edellisen kuun tulos – siellä, missä haluat.

Kaikille ajantasaiset tiedot

Papereita pyöritellessä et koskaan voi olla varma, ovatko tarvitsemasi tiedot ajan tasalla. Sähköisessä järjestelmässä sinun ja muiden käyttäjien kirjaamat tiedot ovat heti saatavilla; kaikki tapahtuu reaaliajassa.

Pilvipalvelun keveyttä

Ohjelma toimii selaimessa, joten koneellesi ei tarvitse suorittaa asennuksia. Visma Fivaldin käytön oppii nopeasti, joten tarvitsemasi toiminnot tulevat pian selkäytimestä.

Sopiva hinta

Visma Fivaldin sovellusten hinnoittelu perustuu käyttäjämääriin ja yhtäaikaisuuksiin, joten hinta on sopivan edullinen myös sinun yrityksellesi. Selkeä hinnoittelumalli ei tuota yllätyksiä.

Säästät aikaa

Taloushallinnon hoitaminen sähköisesti on tietenkin nopeaa. Visma Fivaldissa kaikki on mietitty vielä hieman pidemmälle: säästät aikaa mm. helppokäyttöisyyden, porautumisominaisuuden ja pilvipalvelun ansiosta.

 

Monipuoliset sovellukset joka lähtöön

Mitä odotat taloushallinto-ohjelmalta? Onko yrityksessäsi jo listattu sähköiseen taloushallintoon liittyvät tarpeet ja tavoitteet? Ohjelmiston tulee olla riittävän laaja, jotta siitä saa täyden hyödyn irti. Me uskomme, että Visma Fivaldin laajasta sovellusvalikoimasta löydät kaiken, mitä tarvitset. Visma Fivaldin vahvuudet korostuvat erityisesti organisaatioissa, joissa osa taloushallinnon prosesseihin osallistuvista henkilöistä työskentelee paljon etänä, asiakkaiden luona tai eri toimipisteissä.

Visma Fivaldia myös kehitetään jatkuvasti, jotta parhaat uudet sovellukset ovat aina käytettävissäsi. Katso alta, mitä toimintoja ohjelmistostamme löytyy:

 

Ostolaskujen hallinta

Kun ostolaskut maksetaan sähköisesti, ne arkistoituvat automaattisesti.  Lisäksi tarkastus käy kätevästi: saat sähköpostina tai tekstarina ilmoituksen laskun tarkastuksesta. Tarkasta lasku ja hyväksy tai hylkää. Siinä se.
Katso esite

Myyntilaskujen hallinta

Laskujen laadinta, tulostaminen ja käsin postittaminen on tuskallisen hidasta. Visma Fivaldilla voit laskuttaa helposti ja nopeasti jopa puhelimellasi: Valitse asiakas ja tuotteet – ja lähetä lasku. Klik klik!
Katso esite

Materiaalihallinto

Saat tilauksen, laskutat sen ja tuote vähenee sähköisestä varastosta automaattisesti. Eihän se tämän kätevämpää voisi oikein ollakaan? Visma Fivaldilla hoidat kaiken inventoinnista lähetteiden tulostukseen.
Katso esite

Katso kaikki toiminnot

 

Kirjanpito

Automatisoitu kirjanpito on nykypäivää. Visma Fivaldin avulla pääset tarkistamaan tuloksen, taseen ja muut taloustiedot aina kun haluat. Poikkeamat näkyvät heti, ja syihin on helppo porautua.
Katso esite

 

Palkanlaskenta

Lähetä sähköiset palkkalaskelmat palkansaajalle sähköpostitse tai kätevän tulostuspalvelun avulla. Verohallinnolle ja muille viranomaisille voi toimittaa ilmoituksia suoraan järjestelmästä.
Katso esite

 

Arkisto ja raportointi

Kirjanpito- ja palkka-aineistojen arkistoiminen ei vie aikaasi, sillä ohjelmiston tuottama materiaali arkistoituu automaattisesti. Arkiston selailu on huomattavasti mukavampaa kuin pölyisen paperiarkiston läpikäynti.
Katso esite

 

Pankkiyhteys

Pankkiaineistot voidaan lähettää ja vastaanottaa kootusti useaan yritykseen yhdellä kertaa. Erillisiä siirtoja ei tarvitse tehdä, esimerkiksi saapuneet
viiteaineistot kohdistuvat automaattisesti reskontraan noutohetkellä.

Katso esite

 

Sähköiset viranomaisilmoitukset

Vero-, kausivero- ja muut viranomaisilmoitukset lähtevät sähköisesti suoraan järjestelmästä. Voit asioida ohjelmalla sähköisesti mm. verottajan, pankkien, vakuutusyhtiöiden ja tulostuspalvelujen kanssa.

 

Vinkkejä sopivan ohjelmiston etsijälle

Alta löydät materiaalia taloushallinto-ohjelmiston ostamisen tueksi. Kun kaipaat lisätietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin Visma Suunnassa 

 

Taloushallinto-ohjelmiston ostajan opas

Tässä oppaassa kuvataan sähköisen toimintatavan mahdollistavan taloushallinto-ohjelmiston hankintaprosessi sekä tarjotaan vinkkejä prosessin eri vaiheisiin.

Lataa opas

5 askelta sähköiseen taloushallintoon

Tässä oppaassa esitellään miten sähköiseen taloushallintoon siirtyminen tapahtuu ja mitkä ovat yrityksen tärkeimpiä tehtäviä muutoksen aikana. Parhaan hyödyn tästä oppaasta saavat ne yritykset, jotka vielä harkitsevat oman taloushallintonsa tai sen eri osien sähköistämistä.

Lataa opas

Näin arvioit yrityksesi taloushallintoprosessin nykytilaa

Ennen uuden taloushallinto-ohjelmiston hankintaa, on yrityksessä ensin pysähdyttävä kartoittamaan oman taloushallintoprosessin nykytilannetta. Tästä artikkelista saat vinkkejä, mistä eri osa-alueista omaa taloushallintoprosessia olisi syytä tarkastella.

Lue artikkeli

Huolettaako käyttöönotto? 

Ei syytä huoleen; niin ohjelman käyttöönotto kuin käytön opettelukin onnistuvat helposti. Selainpohjainen Visma Fivaldi -taloushallinto toimii palvelumallilla, jossa käyttäjän ei tarvitse asentaa ylimääräisiä ohjelmia. 

Ota videon avulla haltuun pilvipalvelun tarjoamat edut kahdessa minuutissa

Visman koulutukset - pysy ajan tasalla

Kun olet Visman asiakas, pysyt kärryillä alasi moderneista työtavoista. Järjestämme tiheään tahtiin koulutuksia niin ohjelman käytöstä kuin muistakin työtäsi helpottavista ja liiketoimintaa tehostavista aiheista. Osa koulutuksista järjestetään verkkokoulutuksina – opi silloin, kun sinulle sopii!

Erityisesti Visma Fivaldin käyttäjiä varten olemme koonneet kattavan digitaalisen koulutuspaketin: Visma Talent sisältää verkkokursseja, videoita, osaamistestejä ja muuta materiaalia. Lue lisää ja tilaa koulutuspaketti vuodeksi käyttöösi.

Tutustu Visma Talentiin