Moderni tilitoimisto-ohjelma

Visma Fivaldilla voit hyödyntää sähköisen toimintaympäristön tuomat mahdollisuudet ja palvella asiakkaitasi entistä paremmin. 

Tilaa Visma Fivaldi tilitoimistokäyttöön - saat ensimmäiset 4kk veloituksetta.

Hyödynnä kampanjaetu

 

Visma Fivaldi - pilvipalvelu kaikenkokoisille tilitoimistoille

Visma Fivaldi on kaikenkokoisille tilitoimistoille sopiva sähköinen taloushallinto-ohjelma, joka sisältää kaikki tilitoimiston tarvitsemat ydintoiminnot. Se tekee sinun työstäsi sujuvampaa automatisoimalla tilitoimiston rutiinit ja vapauttamalla aikaa tärkeimpään – asiakastyöhön.
Ohjelmaa kehitetään jatkuvasti, jotta parhaat sovellukset ovat aina käytettävissäsi. Viimeisimpänä Visma Fivaldin ostolaskujen käsittelyyn on julkaistu älykkäät tiliöintiehdotukset -toiminto, joka hyödyntää koneoppimista ja tekoälyä. Visma Fivaldi oppii tekemiesi tiliöintien perusteella ja näin nopeuttaa tiliöintityötä merkittävästi. Toiminnallisuus on käytettävissä suoraan ohjelmistossa ilman erillistä maksua. Ostolaskujen käsittely uudistui kesäkuussa uudella helppokäyttöisellä maksatus-toiminnolla. Syksyn aikana Fivaldin uudistus jatkuu monella rintamalla mm. myyntilaskutuksen ja palkanlaskennan uudistuksilla.


Sujuvampaa työtä

Ohjelman automaattitoiminnot helpottavat rutiineja ja pienentävät virheiden mahdollisuutta. Pilvipalvelun ansiosta työsi ei ole sidottu aikaan tai paikkaan, vaan voit valita toimistoksesi vaikka mökkilaiturin.

Aina ajantasaiset tiedot

Papereita pyöritellessä et koskaan voi olla varma, ovatko tarvitsemasi tiedot ajan tasalla. Sähköisessä järjestelmässä sinun ja asiakkaasi kirjaamat tiedot ovat heti saatavilla ja käytettävissä - kaikki tapahtuu reaaliajassa.


Joustava yhteiskäyttö

Asiakkaasi ja sinä voitte käyttää järjestelmää rinnakkain. Ohjelman yhteiskäyttö voi tarkoittaa sinulle uutta ansaintamallia: voit tarjota asiakkaille monipuolisempaa palvelua, mm. reaaliaikaisen näkymän talouteen ja uusia vaihtoehtoja työnjakoon.

Helppo käyttöönotto

Ohjelma toimii selaimessa, joten koneellesi ei tarvitse suorittaa asennuksia. Asiakkaillesi sähköiseen taloushallintoon siirtyminen on vapaaehtoista, ja sen voi tehdä kunkin asiakkaan tarpeen ja halun mukaan.

Valmiudet kasvuun

Voit valita omaan tarpeeseesi sopivat ominaisuudet ja lisätä niitä tarpeen mukaan toiminnan kasvaessa. Kustannukset pysyvät edullisina, mutta sinulla on aina parhaat valmiudet ja työkalut kasvuun.

 

Työkalut tämän päivän tarpeisiin – ja kasvuun

Kirjanpito

Uskallatko ajatella, paljonko sinulta kuluu aikaa papereiden tulostamiseen, skannaamiseen, järjestämiseen, etsimiseen ja selailuun? Automatisoitu kirjanpito säästää aikaasi enemmän kuin uskot.

Pankkiyhteys

Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi yhteydenpitoon pankin kanssa, kun ohjelma tekee sen puolestasi. Voit käsitellä kaikkien asiakkaidesi pankkiaineistot kätevästi yhdellä kertaa.

Palkanlaskenta

Lähetä sähköiset palkkalaskelmat palkansaajalle sähköpostitse tai kätevän tulostuspalvelun avulla. Verohallinnolle ja muille viranomaisille voi toimittaa ilmoituksia suoraan järjestelmästä.

Ostolaskujen hallinta

Kierrätä ja maksata verkkolaskut Visma Fivaldilla, niin ne arkistoituvat automaattisesti. Tekoälyn avulla Fivaldi oppii tekemiesi tiliöintesi perusteella ja nopeuttaa tiliöintityötä merkittävästi!

Myyntilaskujen hallinta

Laskujen laadinta, tulostaminen ja käsin postittaminen on tuskallisen hidasta, ja virheet ovat mahdollisia. Sähköinen järjestelmä säästää paitsi paperia, myös aikaa ja hermoja.

Arkisto ja raportointi

Kirjanpito- ja palkka-aineistojen arkistoiminen ei vie aikaasi, sillä ohjelmiston tuottama materiaali arkistoituu automaattisesti. Arkiston selailu on huomattavasti mukavampaa kuin pölyisen paperiarkiston läpikäynti.

Materiaalihallinta

Voit tehdä asiakkaasi varastonhallinnasta helppoa: kun sen liittää tilaustenhallintaan, varastotapahtumat muodostuvat automaattisesti. Tuotetiedot, inventointi, ostotilaukset ja muut toiminnot ovat näppärästi samassa järjestelmässä.

Viranomaisilmoitukset

Vero-, kausivero- ja muut viranomaisilmoitukset lähtevät sähköisesti suoraan järjestelmästä. Voit asioida ohjelmalla sähköisesti mm. verottajan, pankkien, vakuutusyhtiöiden ja tulostuspalvelujen kanssa.

Vauhtia tilitoimistosi liiketoimintaan - tule kumppaniksi

Tilitoimisto-ohjelma Visma Fivaldin yksi parhaista puolista on edistyksellinen yhteiskäyttömalli, jossa tilitoimisto ja asiakas jakavat taloushallinnon rutiinityöt ja käyttävät ohjelmistoa yhdessä. Me tarjoamme ohjelmiston ja sinä tilitoimistopalvelut - asiakkaasi on mahdollista saada molemmat palvelut yhdeltä luukulta.

Haluamme, että yhteiskäyttö on tilitoimistolle mahdollisimman helppoa ja tuottoisaa. Siitä huolehtii Visma Virta, tilitoimistojen ja Visman välinen kumppanuusohjelma. Kumppaniohjelmaan kuuluvat tilitoimistot saavat parhaan mahdollisen avun palveluiden paketoimiseen ja ohjelmiston tarjoamiseen asiakkaille. Autamme Visma Fivaldia käyttävia tilitoimistoja siirtämään asiakkaitaan sähköisyyteen myynnillisen ja markkinoinnillisen tuen avulla. 

Vuodesta 2011 lähtien tilitoimistoja auttanut kumppaniohjelma on uusiutunut. Hyppää mukaan ja anna Visma Virran viedä liiketoimintasi uudelle tasolle!

Lue lisää kumppaniohjelmasta

Maksuttomat oppaat ohjelmiston hankinnan tueksi

Pelkkä uuden ohjelmiston hankkiminen ei vielä tee tilitoimistosta nykyaikaista. Saadaksesi kaiken hyödyn irti ohjelmistosta, kannattaa samalla miettiä miten kehität tilitoimistosi tapaa toimia. Alta löydät suosituimmat oppaamme tilitoimistoalan ammattilaisille. Kun kaipaat lisätietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin Visma Suunnassa »

 

Miten ja miksi tilitoimistojen pitäisi muuttaa liiketoimintamalliaan?

Tilitoimistot ovat sopeuttamassa toimintaansa muuttuvien markkinoiden mukaiseksi, ja sen vuoksi ne ovat strategisten valintojen edessä. Suljetko silmät kehitykseltä vai lähdetkö mukaan ja pyrit ottamaan kaikki irti muutoksen tarjoamista mahdollisuuksista?

Lataa opas

9 askelta digitaaliseen tilitoimistoon 

Kirjanpitäjän työ on nykyään muutakin kuin pelkkien kirjanpito- ja talousraporttien tuottamista asiakkalle. Oppaasta saat uusia ideoita miten hyödynnät digitaalisaation mahdollisuudet ja tuot neuvonnan osaksi tilitoimistosi liiketoimintaa.

Lataa opas

Muuttuva tilitoimisto - näin luot muutosmyöteisen työympäristön

Tilitoimistoihin vaikuttaa tällä hetkellä vahvasti alalla vallitseva murros. Tästä oppaasta saat vinkkejä siihen, kuinka johtaa hyvässä muutosvalmiudessa olevaa tiimiä, joka on valmis omaksumaan uusia työtapoja nopeasti.

Lataa opas

 Tukea asiakkuuden eri vaiheisiin - koulutus, konsultointi ja sovellustuki

Uuden järjestelmän hankinta tai vaihto on aina investointi, joka syö yritykseltä sekä rahaa että resursseja. Käyttöönoton merkitystä järjestelmää hankittaessa ei kannata vähätellä ja siihen kannattaa valmistautua huolella yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Autamme sinut alkuun ohjelmiston käytön kanssa ja monimuotoisten koulutuspalveluiden avulla varmistamme, että saat tukea ohjelmiston käyttöön juuri sinulle sopivalla tavalla.

Käyttöönoton ohella on tärkeä muistaa myös huolehtia käyttäjien kouluttamisesta ja osaamisen ylläpitämisestä ohjelmistojen kehittyessä. Tarjoamme myös asiakkaillemme maksutta sähköistä käyttötapakartoitusta, jonka avulla on mahdollista varmistaa aika ajoin ohjelmiston käytön tehokkuus ja sen perusteella suunnitella tulevat koulutustarpeet.

Lue lisää