Visma Täysihoito isännöintiin 349€/kk

Visma Täysihoito tarjoaa käyttöösi kaikki oleelliset hallinnollisen isännöinnin työkalut oman yrityksesi taloushallintoa unohtamatta.

Pyydä esittely

Isännöinnin digiloikkaan täysihoidolla

Visma Täysihoito tarjoaa isännöintiyrityksellesi käyttöön oleelliset hallinnollisen isännöinnin työkalut Visma Fivaldi -ohjelmistosta. Samalla ohjelmistolla hoidat lisäksi yrityksesi oman taloushallinnon. Käyttöönotto on huomioitu osana pakettia ja siihen sisältyykin viisi päivää käyttöönottokoulutusta. Käyttöönottomme on projektoitu selkeäksi kokonaisuudeksi, jolloin tiedät jo etukäteen, mitä odottaa. Käyttöönoton jälkeen et jää yksin, vaan olemme tukenasi ohjelmiston arjen iloissa ja haasteissa.

Paketti sisältää

  • Visma Fivaldin työkalut hallinnolliseen isännöintiin ja taloushallintoon
  • Kolme käyttäjää, 50 taloyhtiötä
  • Viisi päivää käyttöönottokoulutusta
  • Tunnus Visma Talent -oppimisympäristöön
  • Laadukas käytön tuki

Tarjoamamme Visma Täysihoito -paketin hinta on 349 euroa kuukaudessa. Kuukausipohjainen hinnoittelu on helposti budjetoitavissa ja sinulle ei tule ikäviä yllätyksiä. Visma Fivaldi myös kasvaa yrityksesi mukana, ja sen toiminnallisuudet ovat laajennettavissa aina tarpeen mukaan.

 

Mitä saan Visma Täysihoidon mukana?

Visma Fivaldi isännöinnin työkalut

Työkalut kuntoon

Saat käyttöösi oleelliset hallinnollisen isännöinnin sähköiset työkalut, joilla pyörität taloyhtiöiden arkea vaivatta. Järjestelmän tehokkaan talousautomaation avulla hoidat helposti myös oman yrityksesi taloushallinnon. Kaikki tieto on huolettomasti pilvessä, heti kaikkien hyödynnettävissä.
Visma Fivaldi käyttöönotto

Hallittu käyttöönotto

Projektoidun käyttöönottomme ansiosta järjestelmän käyttöönoton ei tarvitse olla pelottava mörkö. Olemme suunnitelleet projektoidun käyttöönoton askelmerkit. Pohjatyönäsi on tarvittavien asiakirjojen huolehtiminen aikataulussa, jonka jälkeen käyttöönotto tapahtuu asiantuntijoidemme opastamana.
Visma Fivaldi käytön tuki

Laadukas käytön tuki

Laadukas asiakastukemme auttaa sinua arjen haasteissa ja nykyaikaiset palvelukanavamme tarjoavat tukea 24/7. Koulutuksillamme varmistat, että käytät ohjelmistoasi täysipainoisesti. Visma Talent -oppimisympäristön videoilla ja muilla materiaaleilla kouluttaudut missä ja milloin vain.
 

Jäikö kysyttävää?

Alta löydät kiinteistöhallinnan toimiala-asiantuntijoiden yhteystiedot. Tavoitat asiantuntijamme myös numerosta 010 756 2992. Voit jättää meille yhteydenottopyynnön, jolloin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiinteistöhallinnan tiimimme

Jukka Parviainen
Senior Account Manager
jukka.parviainen@visma.com
040 901 5959

 

 Timo Niemi
Senior Account Manager
timo.niemi@visma.com
040 090 1412

 

 Jukka Jyrälä
Senior Account Manager
jukka.jyrala@visma.com
040 719 2806

Ota yhteyttä

Jätä kysymyksesi lomakkeen kautta meille, niin toimiala-asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

 
 
 
 
 

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.