Ulkoista osaavalle kumppanille

Visma Fivaldia käyttävät kumppanimme tarjoavat sähköistä ja asiantuntevaa palvelua taloushallinnon ulkoistamiseen

Löydä lähin Visma Fivaldi -tilitoimisto

Siirry sähköisyyteen sinulle sopivalla tavalla

Taloushallinto on yksi ensimmäisistä asioista, joka on järkevää ulkoistaa tilitoimistolle, kun haetaan liiketoiminnan tehostamista ja säästöjä. Yhä useampi yritys myös haluaa siirtää toimintaansa paperittomaksi, johon sähköiset palvelut tuovat ratkaisun. Sähköiset järjestelmät mahdollistavat myös aiempaa joustavamman työnjaon tilitoimiston ja asiakkaan välille.

Pilvipalveluiden avulla tilitoimisto ja asiakas voivat käyttää ja kirjata tietoja samaan järjestelmään omilta työpisteiltään, eikä esimerkiksi tositteita tarvitse toimittaa erikseen tilitoimistoon. 

Miten haluaisit hoitaa taloushallintosi? Visma Fivaldi- tilitoimiston kanssa se onnistuu juuri kuten haluat: sovi tilitoimiston kanssa yhteiskäytöstä. 

 

Joustava työnjako

Kun käytät taloushallinnon ohjelmaa yhdessä tilitoimiston kanssa, voi työt jakaa monella tavalla. Haluatko täysin eroon rutiineista vai kaipaatko tilitoimiston apua vain tietyssä tehtävässä? Kaikki onnistuu!

Taloustilanne aina tiedossa

Päätöksenteko on helpompaa ja reagointi nopeampaa, kun olet ohjelman kautta koko ajan kiinni yrityksesi taloustilanteessa. Pilvipalvelussa sinun ja tilitoimiston kirjaamat tiedot ovat saatavilla reaaliajassa.

Palvelut yhdeltä luukulta

Käyttämällä tilitoimiston kanssa samaa järjestelmää et maksa muille rutiinitöistä, jotka voit hoitaa itse - apunasi on aina asiantuntija, joka tuntee taloushallinnon, lakipykälät ja parhaat käytännöt.

Edellytykset kehittymiselle

Sinun on helppo kehittää liiketoimintaasi, kun taloushallinto ei tuota päänvaivaa. Lisäksi huomaat helposti talouden notkahdukset ja toiminnan pullonkaulat. Pystyt tehostamaan työtä ja ehdit innovoida uutta.

Asiantuntija tukenasi

Sinun ei tarvitse olla kirjanpidon ammattilainen tai tuntea lakipykäliä. Kun otat kumppaniksi osaavan tilitoimiston ja käytössä on tehokas järjestelmä, virhemahdollisuudet vähenevät ja voit kehittää toimintaa reaaliaikaisen taloustiedon avulla.
 

Täysi pakki taloushallinnon työkaluja

 Yhteistyömahdollisuuksia tilitoimiston ja asiakkaan välillä on monia. Tilitoimisto voi esimerkiksi hoitaa asiakkaan pääkirjanpidon ja palkanlaskennan, asiakas voi itse hoitaa laskutuksen ja hyväksyä ostolaskut ja tilitoimisto hoitaa prosessit loppuun. Sähköisen arkiston ja raportoinnin avulla pääset käsiksi tapahtumiin ilman tilitoimiston apua ja pääset porautumaan vaikka laskun kuvaan asti.

Myynti- ja ostolaskujen hallinta on luonnollinen tapa aloittaa siirtyminen sähköinen taloushallintoon. Mikäli kaipaat enemmän, tarjoaa Visma Fivaldi myös ratkaisun mm. reskontriin, materiaalihallintoon ja palkanlaskestaan asti. 

Ostolaskujen hallinta

Kun ostolaskut maksetaan sähköisesti, ne arkistoituvat automaattisesti.  Lisäksi tarkastus käy kätevästi: saat sähköpostina ilmoituksen laskun tarkastuksesta. Tarkasta lasku ja hyväksy tai hylkää. Siinä se.
Katso esite

Myyntilaskujen hallinta

Laskujen laadinta, tulostaminen ja käsin postittaminen on tuskallisen hidasta. Visma Fivaldilla voit laskuttaa helposti ja nopeasti jopa puhelimellasi: Valitse asiakas ja tuotteet – ja lähetä lasku. Klik klik!
Katso esite

Arkisto ja raportointi

Heti kun olet hyväksynyt osto- tai myyntilaskusi tiedot, päivittyy tuloslaskelmasi laskun tiedoilla. Näin näet tuloslaskelmasi reaaliajassa ja pysyt kärryillä siitä, miltä yrityksesi liiketoiminta näyttää.
 

Selvät sävelet vai pohdinnan paikka?

Tuntuuko jokin ulkoistamisessa tai yhteiskäytössä vielä epäselvältä? Hae kuppi kahvia, lataa maksuton opas ja perehdy mukavalla tavalla vaihtoehtoihisi.

Taloushallinnon ulkoistaminen

Näinhän se on: taloushallinnon ulkoistaminen kannattaa, kun haluat keskittyä ydinliiketoimintaasi. Lue oppaasta, mitä sinun kannattaa ottaa huomioon pohtiessasi vaihtoehtoja.

Lataa opas

Taloushallintojärjestelmän yhteiskäyttö tilitoimiston kanssa

Mitä yhteiskäyttö oikeastaan tarkoittaa, ja mitä etuja siitä on yrityksellesi? Tutustu yhteiskäyttöön syvällisemmin tämän oppaan avulla.

Lataa opas

Verkkolaskujen hyödyt ja käyttöönotto

Verkkolaskujen lähetys ja vastaanotto tulee yritykselle monessa mielessä edulliseksi verrattuna paperilaskujen käsittelyyn.

Lataa opas

 

Löydä osaava tilitoimisto

Valitse alueesi ja löydät kätevästi lähimmät Visma Fivaldi -tilitoimistot. Voit luottaa kumppaneidemme osaamiseen ja asiantuntemukseen.