Moderni ohjelma kiinteistöhallintaan

Visma Fivaldilla hyödynnät sähköisen toimintaympäristön tuomat mahdollisuudet ja palvelet asiakkaitasi paremmin.

Pyydä tarjous

 

Koko talon yhteinen työkalu

Visma Fivaldi on sähköinen kiinteistöhallinnan ohjelmisto, jonka avulla voit tarjota asukkaille parasta palvelua. Se soveltuu niin isännöintiin ja vuokrataloyhtiöille kuin palveluasumiseenkin.

 

Miten Visma Fivaldi helpottaa työtäsi?

communication

Sujuva tiedonkulku

Sinä ja kiinteistön sidosryhmät – isännöitsijästä huoltoon ja asukkaisiin – käytätte samaa järjestelmää. Tallennettu tieto on tietenkin pilvessä, heti kaikkien käytettävissä. Tällaistahan kiinteistön tiedonkulun tulisi olla.
growth

Tehokkuutta automaatiolla

Useita kiinteistöjä, asiakasyhtiöitä ja asukkaita? Enää kaikkia paperitöitä ei tarvitse hoitaa erikseen, vaan voit hoitaa parilla klikkauksella isoja kokonaisuuksia. Ohjelmisto suorittaa automaattisesti rutiinitehtäviä ja säästää näin aikaasi.
heart

Palvelusta kilpailuetu

Kuinka erotut kilpailijoistasi? Sujuva kommunikaatio ja modernit toimintamallit voisivat olla juuri sinun yrityksesi valttikortit. Kun aikaa ei kulu turhaan paperinpyörittelyyn, ehdit panostaa palveluun.
laptop

Huolettomasti pilvessä

Ohjelma toimii selaimessa, joten käyttäjän koneelle ei tarvitse suorittaa asennuksia tai päivityksiä. Käytön aloittaminen on myös helppoa sekä sinulle että työkavereillesi ja asiakkaillesi.
settings

Aina sopiva hinta

Voit valita nyt tarvitsemasi ominaisuudet ja laajentaa ohjelmistoa tarpeen vaatiessa. Kuukausipohjainen hinnoittelu ei tuota yllätyksiä, joten budjetointi on helppoa. Aloita kevyellä kokonaisuudella, ja laajenna, kun liiketoimintasi kasvaa.

 

Kaikki modernin kiinteistöhallinnan työkalut

Hallinnollinen isännöinti

Miten hallinnoit vuokria ja vastikkeita? Jos vastaus on käsin ja yksi kerrallaan, on aika vaihtaa sähköiseen malliin. Visma Fivaldilla muodostat maksuperusteet kaikille yhtiöille kerralla, ja kirjanpidon tapahtumat päivittyvät automaattisesti.

Tekninen isännöinti

Perinteinen mappihuoltokirja on aina väärässä paikassa. Sähköisestä huoltokirjasta kaikki sidosryhmät pääsevät käsiksi ajantasaisiin tietoihin. Valmiista, standardin mukaisesta pohjasta huoltokirja on helppo muokata kiinteistölle sopivaksi.
Katso kaikki toiminnot

 

Asukasviestintä

Asukasviestintä hoitaa lähes itse itsensä Visma Fivaldin avulla, sillä kukin asukas pääsee helposti käsiksi kiinteistöä koskevaan tietoon. Sinä vastaat enää omaa asiantuntemustasi vaativiin tiedusteluihin.

 

Arkisto

Arkistointi ei vie aikaasi, sillä ohjelmiston tuottama materiaali arkistoituu automaattisesti. Arkiston selailu on huomattavasti mukavampaa kuin pölyisen paperiarkiston läpikäynti.

 

Tehokas talousautomaatio

Voit luottaa Visma Fivaldiin taloushallinnon kanssa; ohjelmisto on suunniteltu tekemään kirjanpidosta helppoa. Kulujen kirjaaminen ja seuraaminen onnistuu kätevästi, ja pankkitoiminnot hoituvat järjestelmän pankkiyhteydellä.

 

Asukasvalinta

Asukkaan valitseminen hoituu yhä parhaiten perinteisesti kasvokkain, mutta paperirumballe voit heittää hyvästit: sähköisen asukasvalinnan kautta voit vastaanottaa vuokrahakemukset, tulostaa vuokrasopimukset ja tehdä vakuusrahapaperit.

 

Palvelupyynnöt

Asukkaat ja tilojen käyttäjät voivat kirjata palvelupyynnöt järjestelmän kautta. Ei puheluita, tekstiviestejä tai lappusia – sähköinen pyyntö kulkee välittömästi oikeaan osoitteeseen. Järjestelmässä näkyy myös tieto hankkeen edistymisestä.

 

Paketoidut kokonaisratkaisut isännöinnin digiloikkaan »

Visma tarjoaa isännöinnin digitalisoinnin tueksi paketoidut kokonaisratkaisut, joilla varmistetaan tehokkuus isännöinnissä ja helpompi arki taloyhtiössä. Paketit tarjoavat modernit työkalut isännöinnin perusprosessien digitalisointiin ja monikanavaiseen taloyhtiöviestintään sekä kiinteistönpidon ratkaisut suunnitelmalliseen kiinteistön ylläpitoon.

Lue lisää Visman paketoiduista ratkaisuista isännöintiin

Inspiroivaa lukemista isännöinnin ammattilaiselle

Visma Fivaldi tarjoaa isännöinnin ammattilaiselle nykyaikaisen työkalun, mutta pelkkä ohjelmisto ei tee autuaaksi - myös toimintaa tulee kehittää. Alta löydät suosituimmat oppaamme isännöintialan ammattilaisille. Kun kaipaat lisätietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin Visma Suunnassa »

Miten isännöintiyritys voi kehittää liiketoimintaansa

Asiakkaiden kasvavat vaatimukset, kilpailutilanne sekä kustannustehokkuuden tavoittelu pakottavat nyt isännöintiyrityksiä tehostamaan toimintaansa. Päivittäisten rutiinien lisäksi aikaa tulisi jäädä yhä enemmän myös asiakaspalvelulle ja -viestinnälle.

Lataa opas

Taloyhtiön ja isännöintiyrityksen moderni yhteistyö

Nykyaikaisesti ja tehokkaasti toimivan isännöintiyrityksen on mahdollista tarjota asiakkailleen monia taloyhtiöiden arkea helpottavia ratkaisuja ja palveluja. Tällaisia ratkaisuja voivat olla esimerkiksi taloyhtiön omat kotisivut tai portaali, jotka mahdollistavat tehokkaan kommunikoinnin ja tuovat taloyhtiön sidosryhmät yhteisen tiedon äärelle.

Lataa opas

Tee viestinnästä vahvuus - opas taloyhtiön viestinnän kehittämiseksi

Taloyhtiön yhteistä strategiaa tukeva viestintä ja taloyhtiön maine kulkevat käsi kädessä. Oppaassa kerromme, kuinka isännöitsijä voi kehittää taloyhtiön viestintää niin, että kaikki taloyhtiön intressiryhmät hyötyvät.

Lataa opas

 Tukea asiakkuuden eri vaiheisiin - koulutus, konsultointi ja sovellustuki

Uuden järjestelmän hankinta tai vaihto on aina investointi, joka syö yritykseltä sekä rahaa että resursseja. Käyttöönoton merkitystä järjestelmää hankittaessa ei kannata vähätellä ja siihen kannattaa valmistautua huolella yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Autamme sinut alkuun ohjelmiston käytön kanssa ja monimuotoisten koulutuspalveluiden avulla varmistamme, että saat tukea ohjelmiston käyttöön juuri sinulle sopivalla tavalla.

Käyttöönoton ohella on tärkeä muistaa myös huolehtia käyttäjien kouluttamisesta ja osaamisen ylläpitämisestä ohjelmistojen kehittyessä. Tarjoamme myös asiakkaillemme maksutta sähköistä käyttötapakartoitusta, jonka avulla on mahdollista varmistaa aika ajoin ohjelmiston käytön tehokkuus ja sen perusteella suunnitella tulevat koulutustarpeet.

Lue lisää

 

Jäikö kysyttävää?

Voit pyytää tarjousta Visma Fivaldista tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää järjestelmästä tai palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

myynti.software@visma.com
p. 010 75 62 990

Kiinteistöhallinnan tiimimme

 Timo Niemi
Senior Account Manager

 

 

 Jukka Jyrälä
Senior Account Manager

Ota yhteyttä

Jätä kysymyksesi lomakkeen kautta meille, niin toimiala-asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi