Nykyaikaiset työkalut, tehokas taloyhtiö

Digitalisaatio tehostaa isännöintiyrityksen prosesseja sekä mahdollistaa paremman asiakaspalvelun ja asumisviihtyvyyden asukkaille. Isännöinnin asiakkaat ovat jo valmiita sähköisiin palveluihin, joten on aika ottaa digiloikka.

Paketoidut ratkaisumme isännöintiin

Visma tarjoaa isännöinnin digitalisoinnin tueksi paketoidut kokonaisratkaisut, joilla varmistetaan tehokkuus isännöinnissä ja helpompi arki taloyhtiössä.

Visma Fivaldi kiinteistöhallinta työkalu

Visma Täysihoito

Visma Täysihoito -paketti tarjoaa isännöintiyrityksellesi käyttöön oleelliset hallinnollisen isännöinnin työkalut Visma Fivaldi -ohjelmistosta. Rutiinien automatisointi tehostaa isännöitsijän työtä, jolloin aikaa jää kriittisemmille asioille sekä viestintään.

 

Pakettihinta alk. 355€/kk

Lue lisää »

Visma Fivaldi isännöinnin digitalisaatio

Digipaketti

Digipaketin avulla tarjoat asiakkaillesi nykyodotuksia vastaavaa palvelua. Visma Fivaldin sovellukset mahdollistavat avoimen ja monikanavaisen viestinnän. Taloyhtiösivun kautta hoituvat vikailmoitukset ja tilaukset kätevästi asukkaan itsepalveluna.

 

Pakettihinta alk. 305€/kk

Lue lisää »

Visma Fivaldi kiinteistönpito

Kiinteistönpito

Kiinteistönpidon sovelluspaketti tarjoaa työkalut suunnitelmalliseen kiinteistön johtamiseen. Varmista, että teknisellä isännöitsijällä ja hallituksella on ajantasainen tieto päätöksentekoon ja osakkailla hyvin hoidetun yhtiön kautta parempi arvo sijoituksilleen.

 

Pyydä tarjous

Lue lisää »

Visma Täysihoito tehostaa isännöitsijän työtä

Visma Täysihoito -paketti tarjoaa käyttöösi oleelliset hallinnollisen isännöinnin sähköiset työkalut, joilla pyörität taloyhtiöiden arkea vaivatta. Järjestelmän tehokkaan talousautomaation avulla hoidat helposti myös oman yrityksesi taloushallinnon. Pakettiin sisältyy viisi päivää käyttöönottokoulutusta, joka on projektoitu selkeäksi kokonaisuudeksi ja tiedät jo etukäteen, mitä odottaa. Käyttöönoton jälkeen et jää yksin, vaan olemme tukenasi ohjelmiston arjen iloissa ja haasteissa.  

Paketti sisältää

  • Visma Fivaldin työkalut hallinnolliseen isännöintiin ja taloushallintoon
  • Kolme käyttäjää, 50 taloyhtiötä
  • Viisi päivää käyttöönottokoulutusta
  • Tunnus Visma Talent -oppimisympäristöön
  • Laadukas käytön tuki

Tarjoamamme Visma Täysihoito -paketin hinta on 355 euroa kuukaudessa. Kuukausipohjainen hinnoittelu on helposti budjetoitavissa ja sinulle ei tule ikäviä yllätyksiä. Visma Fivaldi myös kasvaa yrityksesi mukana, ja sen toiminnallisuudet ovat laajennettavissa aina tarpeen mukaan.

Pyydä lisätietoja »

Digipaketilla tarjoat nykyaikaista taloyhtiöviestintää

Visma Fivaldin Digipaketti täydentää Visma Täysihoitoa ja parantaa asumisviihtyvyyttä sekä sujuvoittaa asumisen arkea. Paketin sisältämien sovellusten avulla varmistat, että taloyhtiöviestintä hoituu nykyaikaisesti, läpinäkyvästi ja vaivattomasti asukkaalle sopivimmassa kanavassa, oli se sitten sähköpostilla, tekstiviestillä tai kirjeitse. Oli kanava mikä tahansa, taloyhtiösivu kerää taloyhtiön viestinnän ja dokumentit yhteen paikkaan. Taloyhtiösivun kautta isännöitsijä tai hallitus voivat jakaa asukkaille yhtiöön liittyviä dokumentteja ja tiedotteita. Sivu mahdollistaa myös asukkaan ilmoitukset ja tilaukset itsepalveluna. Esimerkiksi palvelupyyntöjen ja muutostyöilmoitusten vastaanotto, vastuutus ja kuittaukset asiakkaalle sujuvat vaivatta automatisoidun prosessin ansiosta.

Paketti sisältää

  • Visma Fivaldin työkalut taloyhtiön digitaalisiin viestintä- ja itsepalvelukanaviin
  • Neljä päivää käyttöönottokoulutusta

Tarjoamamme Visma Fivaldin Digipaketin hinta on 305 euroa kuukaudessa. Kuukausipohjainen hinnoittelu on helposti budjetoitavissa ja sinulle ei tule ikäviä yllätyksiä.

Pyydä lisätietoja »

Kiinteistönpidon pitkäjänteisyys parantaa taloyhtiön arvoa

Visma Fivaldin kiinteistönpidon ratkaisu viimeistelee kiinteistöhallinnan kokonaisjärjestelmän ja tekee kiinteistön ylläpidosta helpompaa ja suunnitelmallisempaa. Kiinteistönpidon avulla rakennetaan taloyhtiön huoltosopimusta vastaava huoltokirja. Huoltokirjan ja Visma Fivaldin sisäisten ohjausten avulla huolto ja muut sidosryhmät saavat tiedon kiinteistössä suoritettavista huoltosopimustöistä kuten suodattimien vaihdoista tai hissihuolloista.

Huoltokirjan lisäksi graafinen pitkän tähtäimen suunnitelma eli PTS on korvaamaton apu teknisen isännöitsijän arkeen ja taloyhtiön hallitukselle suurten hankepäätösten tueksi. Kun kiinteistön elinkaarta mietitään kokonaisuutena ja remontit hoidetaan oikea-aikaisesti, kasvaa osakkaiden sijoituksen arvo ja taloyhtiön maine.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pyydä tarjous Visma Fivaldin kiinteistönpidosta.

Pyydä lisätietoja »

Jäikö kysyttävää?

Voit pyytää tarjousta Visma Fivaldista tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää järjestelmästä tai palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

myynti.software@visma.com
p. 010 75 62 990

Kiinteistöhallinnan tiimimme

Timo Niemi
Senior Account Manager

 

 

 Jukka Jyrälä
Senior Account Manager

Ota yhteyttä

Jätä kysymyksesi lomakkeen kautta meille, niin toimiala-asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi