Visma Fivaldi

Talous- ja kiinteistöhallinnan ohjelmisto 

Ota yhteyttä

Tehokas kokonaisjärjestelmä, joka taipuu moneksi

Visma Fivaldi on talous- ja kiinteistöhallinnan pilvipalvelu, joka automatisoi rutiinisi. Visma Fivaldin sovellukset tarjoavat työkalut sekä taloushallinnan että kiinteistöhallinnan ammattilaisen eri tarpeisiin sekä ratkaisut taloushallinnon ulkoistajalle yhdessä tilitoimiston kanssa

Tarvitsetko Visma Fivaldia tilitoimistolle, yrityksen taloushallinnon helpottamiseen, kiinteistöhallinnan rutiineihin vai haluatko sähköistää taloushallintosi osaavan tilitoimistokumppanin kanssa?

 

Valitse mihin Visma Fivaldia tarvitset

Tilitoimistolle »

Pilvessä toimiva tilitoimisto-ohjelma helpottaa rutiineja ja tarjoaa uudenlaisia ansaintamalleja.

 

Kiinteistöhallintaan »

Siirrä kiinteistönhallinta nykyaikaan sähköisellä järjestelmällä, ja olet heti kilpailijoitasi edellä.

 

Yritykselle »

Skaalautuva kokonaisratkaisu yrityksesi tai yhdistyksesi kaikkien taloushallinnon tehtävien hoitamiseen.

 

Haluan ulkoistaa taloushallinnon »

Ulkoista taloushallintosi ja siirry turvallisesti sähköisyyteen yhdessä asiantuntevan tilitoimistokumppanin kanssa.

 

Tulorekisteri-yhteensopiva tuote

1.1.2019 käyttöön otettu Tulorekisteri on kansallinen sähköinen tietokanta tulotiedoille, joka korvasi palkkojen vuosi-ilmoitukset Verohallinnolle, työeläkelaitoksille, työttömyysvakuutusrahastolle ja työtapaturmavakuuttajille. Tiedot annetaan yhdellä ilmoituksella yhteen keskitettyyn rekisteriin eri viranomaisten tarpeita varten.

Tulorekisterin vaatimat muutokset on toteutettu tuotteisiimme panostaen asiakkaiden prosessien tehostamiseen ja mahdollistaen automaattisen ilmoittamisen rajapintojen kautta. Toteutukset mahdollistavat uusien nopeiden ilmoitusaikataulujen noudattamisen ja ilmoitusten teon helppouden isoillakin massoilla.

Lue lisää Tulorekisteristä

 
logo Colliers Internationallogo Rantalainenlogo JHLlogo Koodiviidakkologo Fingersoft

Haluatko kuulla lisää Visma Fivaldista?

Voit pyytää tarjousta Visma Fivaldista tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää järjestelmästä tai palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten. Mikäli asiasi koskee ohjelmiston tukea tai unohtunutta salasanaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluun tai omaan tilitoimistoosi.

myynti.software@visma.com
p. 010 75 62 990

Jätä yhteydenottopyyntö myynnille

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.