Äärimmäistä tehokkuutta sähköisen taloushallinnon toimintoihin

Yhden asiakkaan kirjanpito voidaan hoitaa lähes millä tahansa kirjanpito-ohjelmalla. Tilanne muuttuu, kun tilitoimistolla on hoidettavana kymmeniä tai satoja asiakkaita. 

Visma Fivaldin automaattitoimintojen, massakäsittelyn ja suorien sähköisten asiointikanavien avulla lisäät huomattavasti tilitoimistosi tehokkuutta ja tuottavuutta. Automatisointi vähentää oleellisesti asiakasyrityksessä ja tilitoimistossa tehtäviä työvaiheita, sekä nopeuttaa päivittäisten tehtävien hoitoa. Tilitoimistossa tämä merkitsee virheiden poistumista ja toimintojen pysymistä ajan tasalla. 

Ajantasaisesti yhdessä järjestelmässä

Visma Fivaldissa kaikki ydintoiminnot ovat yhdessä järjestelmässä ilman kumulointia, siirtoja tai ylläpitoajoja. Visma Fivaldi sisältää kaikki tilitoimiston tarvitsemat keskeiset ydinsovellukset sähköisestä laskusta palkanlaskentaa ja arkistoon asti. Laskun muodostuessa järjestelmästä se näkyy heti myös reskontrassa ja kirjanpidossa reaaliaikaisesti. Sisäänrakennetun pankkiohjelman avulla vältät turhat tiedonsiirrot ja saat yhdellä toiminnolla hoidettua kaikkien yritysten kaikki SEPA-aineistotyypit kaikista pankeista ja kaikilta tileiltä.

Loogisilla prosesseilla virhetilanteet ja selvittelytyö vähentyvät oleellisesti ja asiakas saa tilitoimistoltaan ajantasaisen ja kätevän seuranta- ja raportointimahdollisuuden.

Ei päällekkäisiä työvaiheita tilitoimiston ja asiakkaan välillä

Visma Fivaldia käyttävät tilitoimistot tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden tehdä osan keskeisistä taloushallinnon työvaiheista itse ja ulkoistaa muut työvaiheet tilitoimistoon. Työnjaon voi sopia esimerkiksi niin, että tilitoimiston asiakas laskuttaa kaikki laskunsa tilitoimiston Visma  Fivaldilla omilla käyttäjätunnuksillaan. Tilitoimisto huolehtii kaiken siitä eteenpäin: välittää laskut sähköisesti pankkiyhteydellä tai tulostuspalvelulla asiakkaille sekä huolehtii myyntireskontran ajantasaisuudesta ja selvitystyöstä.

Asiakas voi helposti omilla oikeuksillaan seurata raporteilta koko taloushallinnon tilannetta, avoimia laskuja sekä porautua kätevällä kirjanpidon selailutoiminnolla aina myynti- ja ostolaskuille saakka - mistä ja milloin vain. Mitään tietoa ei erikseen siirretä tai tehdä kahteen kertaan ja kaikki tiedot ovat aina ajan tasalla yhdessä järjestelmässä. Tilitoimiston asiakas saa samalla käyttöönsä myös sähköisen ostolaskujen kierrätysjärjestelmän ja sähköisen dokumenttiarkiston, jonne voi arkistoida kaikki yrityksen kriittiset asiakirjat.