Visma Entry Työajanseuranta-järjestelmä

Jo yli 170 toimialaa palveleva työajanseurantajärjestelmä tarjoaa monipuoliset ratkaisut yritysten työtuntien kirjaukseen, tulkintaan sekä seurantaan ja raportointiin.

Kokeile heti maksutta »

 

SIMPPELIÄ TYÖAJANSEURANTAA YRITYKSELLE

Työaikojen sekä tuntien kirjaamisen tulee olla helppoa ja nopeaa - tällä voit varmistaa, että jokainen tunti ja kulu kirjataan päivittäin oikein. Visma Entry työajanseurantajärjestelmällä pidät tehokkaasti kirjaa työntekijöiden työtunneista, joka vähentää manuaalista käsityötä ja mahdollisia virheitä.

Visma Entryn avulla palkanmaksu- ja laskutusprosessisi tehostuu. Pystyt varmistamaan, että kustannukset kohdistuvat oikein, palkkatiedot ovat ajantasalla ja kaikki tehty työ tulee laskutettua. Pääset kokeilemaan palvelua 14 päivää maksutta ilman sitoutumista! 

Aktivoi maksuton kokeilu

Entry_desktop_mobile.png

 

Työajanseuranta mobiililla ja koneella

Työaikojen reaaliaikainen kirjaaminen tapahtuu helppokäyttöisellä käyttöliittymällä missä vain. Järjestelmä toimii mobiililaitteiden lisäksi myös tietokoneella ja NFC-leimauslaiteella. Visma Entry -työajanseurantasovellus on ladattavissa Android ja iPhone laitteille.

 

Muokattava ja kaikille toimialoille soveltuva

Monipuolinen Visma Entry työajanseuranta on muokattavissa yrityksesi tarpeisiin ja sopii kaikille toimialoille. Käyttöliittymä toimii suomen-, ruotsin- ja englannin kielellä.

Ajan säästöä kaikille käyttäjille

Visma Entryllä työaikakirjaukset ja liukumat on helppo tarkistaa ja ovat aina ajan tasalla. Sovellus myös muistuttaa puuttuvista työaikakirjauksista. Kirjaukset ovat nähtävissä reaaliaikaisesti ja tuntien hyväksyminen tapahtuu vaivattomasti.

Helppo integroitavuus eri järjestelmiin

Visma Entry työajanseuranta on helposti yhdistettävissä useisiin eri taloushallinnon järjestelmiin. Hyväksytyt tiedot voidaan siirtää automaattisesti palkanlaskentaan ja laskutukseen. Visma Entryssä on tuotteistettu integraatio Visma Fivaldiin, Visma Novaan ja Visma Netvisoriin.

Työtuntien monipuolinen kohdistaminen ja seuranta

Visma Entryllä työtuntien kohdistaminen voidaan tehdä eri asiakkaille, projekteille tai kustannuspaikoille palkkalajeittain jo kirjausvaiheessa vaivattomasti. Tämä mahdollistaa sujuvan seurannan työvaiheiden kuluista ja kestosta.  

Tehokkaat ja kattavat raportit

Kattava raportointi helpottaa laskutusta sekä työaikojen, ylitöiden ja poissaolojen seurantaa.
Visma Entrystä saat käyttöösi monipuoliset ja reaaliaikaiset raportit sekä voit itse luoda haluamasi raporttipohjia palveluun.

 

Työajanseuranta erilaisiin tarpeisiin

Vaatiiko yrityksesi työajanseuranta esimerkiksi loma- ja poissaoloseurantaa, työaikapankkia tai räätälöityä TES-tulkintaa vai haluatko ominaisuuksiltaan kevyemmän palvelun? Voit valita tarpeeseesi sopivan tuotepaketin ja kokeilla sitä maksutta 14 päivää. 

Visma Entryn käyttöönotto on helppoa ja nopeaa - saat aktivoitua palvelun käyttöösi minuuteissa tai voimme tehdä sen puolestasi.
Palvelussa ei ole sitoutumispakkoa - sopimus on voimassa toistaiseksi.

 

 "Entry helpottaa meidän elämäämme ja säästää työaikaamme. Ollaan oltu tähän tosi tyytyväisiä."

VS Vahinkopalvelut Oy tehosti työajanseurantaa Visma Entryn avulla, joka kulkee mukana mobiilisti.
Myös esimiesten ja kirjanpitäjän töistä putosi välivaiheita pois.

Janne Jalonen
VS Vahinkopalvelut Oy 

Lue lisää

 "Helppokäyttöisyys ja kivan selkeä värimaailma sekä visuaalinen toteutus kaikinpuolin vertaansa vailla."

Henri Heinonen
AJT Metalli Oy 

”Sovelluksen käyttö on helppoa ja mukautettavissa meidän tarpeisiin”


Juho Mäkelä

Medanets Oy

Visma Entryä käyttävät kaiken kokoiset yritykset. Työajanseurantaohjelmistoamme käyttää jo yli 1 600 asiakasta Pohjoismaissa.

Aktivoi maksuton koekäyttö!

Kokeile palvelua 14 päivää maksutta ilman sitoutumista ja koe työajanseurannan helppous! 

Kokeile 14 päivää maksutta