Lisäarvoratkaisut Visma Businesiin

Tehokkaan yrityksen taustalla on tehokas järjestelmä ja osaava henkilöstö. Kokosimme tärkeimmät lisäosat ja toiminnallisuudet, joilla tehostat nykyistä Visma Business -ohjelmistoasi. 

Visma Sign -sähköinen allekirjoitus

Visma Sign digitalisoi sopimusten, pöytäkirjojen, valtakirjojen ja muiden dokumenttien allekirjoittamisen turvallisesti. Sähköisen allekirjoittamisen keskimääräinen läpimenoaika on kolme päivää ja yhdistettynä tekstiviestiin vain 45 min.

Sähköisen allekirjoituksen kolme vaihetta:

1. Lataa  pdf ja lisää allekirjoittajan sähköpostiosoitteet
2. Lähetä allekirjoitettavaksi
3. Allekirjoita tunnistautumalla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

Lue lisää

Esimerkkejä käyttökohteista

Voit sähköistää vaikkapa myynti- ja yhteistyösopimukset mahdollistaen joustavan yhteistyön ja saaden hyväksynnän heti asiakkaalta myös etämyynnissä tai epäselvissä tilanteissa sopimus löytyy helposti.

Salassapitosopimuksissa (NDA) sähköinen allekirjoitus turvaa luottamuksellisen tiedon säilyminen salassa ja saat juridisesti sitovan allekirjoituksen minuuteissa.Tilinpäätöksissä sähköisesti allekirjoitetut tilinpäätökset voidaan tallentaa ja siirtää taloushallintojärjestelmiin ilman yhtään tulostusta ja skannausta.

Rekisteröidy ja tutustu! Käyttöönotto kestää vain 5 minuuttia ja ensimmäinen allekirjoitus on ilmainen.

Rekisteröidy veloituksetta

Visma.net AutoInvoice - Lähtevät ja saapuvat verkkolaskut

Visma.net AutoInvoice -verkkolaskupalvelu välittää laskusi perille vastaanottajan vaatimassa muodossa, sähköisenä tai paperisena. Ratkaisun avulla siirryt paperisesta laskutuksesta sähköiseen verkkolaskutukseen helposti ja edullisesti.

Visma.net AutoInvoice -verkkolaskupalvelu säästää paperiseen laskuun verrattuna aikaa ja rahaa sekä vähentää virheitä. Palvelumme verkkolaskut ovat yhteensopivia kaikkien suomalaisten laskutusverkostojen ja -formaattien kanssa.

Lue lisää

Verkkolaskupalvelu voidaan avata Visma Business -ohjelmistosta ja käyttö on helppoa ja suoraviivaista. Et tarvitse erillisiä ohjelmistoja lähettääksesi tai vastaanottaaksesi verkkolaskuja vaan teet kaiken vanhalla tutulla Visma Business -ohjelmistollasi. Visma.net AutoInvoice -verkkolaskupalvelun operaattorina toimii Visman omistama Maventa.

Palveluun kuuluu:
- Verkkolaskujen lähetys
- Verkkolaskujen tulostuspalvelu ja lähetys
- Verkkolaskujen vastaanotto
- Skannauspalvelu
- Kuluttajaverkkolaskut
- Muiden dokumenttien tulostuspalvelu (esim. palkkalaskelmat)

Visma.net Expense matka- ja kululaskut

Visma.net Expensen avulla käsittelet matka- ja kululaskut sujuvasti ja helposti. Selainpohjaisella Visma.net Expensellä kirjaat matka- ja kululaskut missä ja milloin tahansa ollessasi internet-yhteyden päässä: tabletilla tai tietokoneella – mökillä, kotona tai töissä.

Älypuhelinsovelluksen avulla välität kulukuitit ohjelmaan käden käänteessä. Koko yritykselle yhteisessä järjestelmässä hoidat myös matka- ja kululaskujen hyväksynnän sähköisesti, joko web-käyttöliittymässä tai kätevällä älypuhelinsovelluksella.

Lue lisää

Hyviä syitä valita Visma.net Expense:
- Laskujen syöttö helposti ja sujuvasti
- Nopeakäyttöinen kuittien välitys Visma Attach älypuhelinsovelluksen avulla
- Luottokorttitapahtumat suoraan järjestelmään
- Laskujen hyväksyntä webissä tai Visma Manager älypuhelinsovelluksella
- Matka- ja kululaskujen käsittely nopeutuu ja virheiden määrä vähenee

Kokeile ratkaisua 1 kk veloituksetta! Tilaa tunnukset kokeiluversioon ja huomaa kuinka helppokäyttöinen ratkaisu on.

Tilaa kokeilutunnukset

Visma Payroll - palkanlaskenta pilvipalveluna

Visma Payroll on palkanlaskentaohjelmisto, joka toimii pilvipalveluna suoraan selaimella. Työn pirstaloituessa toimistoaikojen ulkopuolelle, tuo selaimen kautta ulottuvilla oleva ohjelmisto joustoa työskentelyyn.

4 hyvää syytä valita palkanlaskenta pilvipalveluna:

1. Sujuva käyttöönotto ilman suuria alkuinvestointeja
Visma Payroll toimii selaimessa ja eikä tarvitse asentamista. Siksi käyttöönotto on nopea eikä tarvetta suurille laiteinvestoinneille tai -asennuksille ole.
2. Käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta
Visma Payroll toimii selaimella, joten se on aina ulottuvillasi, kun käytössäsi on internet-yhteys ja selain.
3. Ei päivityshuolia, turvallinen käyttää
Versiopäivitykset hoituvat automaattisesti taustalla ja käytössäsi on aina viimeisin versio.
4. Käytön helppous & monipuoliset ominaisuudet
Visma Payroll on helppokäyttöinen, selkeä ja monipuolinen palkanlaskentaohjelma. Uutuutena on mm. mobiilipalkkalaskelmat, jotka ovat palkansaajan käytettävissä web-käyttöliittymässä sekä älypuhelinsovelluksessa.

Visma Liikkuvan työn ratkaisut - Työn resurssien kirjaus, ohjaus ja seuranta

Visma Liikkuvan työn ratkaisut tarjoavat modernin välineen työn hallintaan. Ratkaisut täydentävät toiminnanohjauksen kokonaisuuttasi ja avaavat ikkunan järjestelmän tietojen tarkasteluun nopeiden ja helppokäyttöisten selainpohjaisten sovelluksien kautta mistä ja milloin tahansa.

Visma Liikkuvan työn ratkaisut -työkaluilla hoidat tehokkaasti niin urakka- ja asiantuntijatyön työtapahtuminen kirjaukset, työajanseurannan, keikkatyön työnohjauksen kuin työn dokumentoinnin ja seurannankin. Myyntityön työkalut tehostavat myyntityötä kun taas raportoinnin ja valvonnan työkalut avaavat ikkunan ERP-ohjelmistoon kenelle tahansa yrityksen henkilölle.

Ratkaisuillamme säästät työaikaa, nopeutat kassan kiertonopeutta, kasvatat laskutusastetta sekä pidennät asiakassuhteen kestoa. Pyydä lisätietoja niin kerromme lisää ja kartoitamme juuri yrityksellesi sopivaa ratkaisua.

Visma Document Center - Sähköinen ostolaskujen käsittely ja kierrätys

Visma Document Center on ostolaskujenkäsittelyohjelmisto, jonka avulla vastaanotat ja käsittelet ostolaskut automaattisesti verkkolaskuina sekä kierrätät laskut paperittomasti selaimella tai älypuhelimella. Myös arkistointi tapahtuu sähköisesti, jolloin tarvittaessa löydät laskut helposti etkä tarvitse turhaa tilaa arkistointiin.

Ratkaisu käyttää suoraan Visma Businessin perusrekistereitä kuten käyttäjiä, tilikarttaa, toimittajia, kustannuspaikkoja, projekteja sekä muita seurantakohteita. Kun perusrekistereitä ylläpidetään yhdessä pääjärjestelmässä, vältytään ylimääräiseltä päällekkäiseltä työltä sekä virheiltä. Yhtenäiset perusrekisterit vähentävät myös virheitä operatiivisessa raportoinnissa.

Neljä hyvää syytä sähköistää ostolaskujen käsittely:

1. kiinteä osa Visman talouden- ja toiminnanohjauksen järjestelmiä - ei erillisiä perusrekistereitä
2. helppo ja vaivaton verkkolaskujen vastaanotto
3. laskujen hyväksyminen web-selaimella Visman pilvipalvelussa ajasta ja paikasta riippumatta, luotettavasti ja turvallisesti
4. vaivaton ja tehokas sähköinen arkistointi

Lue lisää

Tutustu prosessin eri vaiheisiin linkkien takaa löytyvien esittelyvideoiden kautta:

Ostolaskujen sisäänluku »
- Tutustu, mistä ja miten voit tuoda ostolaskut sisään Visma Document Center –ohjelmaan.

Reskontranhoitajan näkökulma »
- Reskontranhoitajan ei tarvitse tehdä mitään toimintoja kahteen kertaan. Visma Document Center käyttää suoraan Visma Novan perusrekistereitä, joten vältyt tuplatyöltä.

Laskun tarkastus ja hyväksyntä »
- Reskontranhoitajan laitettua laskun kierrätykseen, onnistuu laskun tarkastus ja hyväksyntä joko selaimella tai kätevästi älypuhelinsovelluksen avulla.

Ostolaskujen täsmäytys ostotilaukseen »
- Käsittele Visma Novan ostotilauksiin perustuvat laskut paperittomasti ja varmista, että ostolasku täsmää vastaanotettuun ostotilaukseen.

Kierrätetyn laskun siirto ostoreskontraan »
- Tutustu, kuinka siirrät kierrätetyn laskun kätevästi Visma Novan ostoreskontraan ja maksatukseen.

Visma.net AutoPay - Pankkiyhteydet pilvessä

Visma.net AutoPay hoitaa mm. reskontramaksujen ja palkkojen lähettämisen sekä tiliraportoinnin vastaanottamisen suoraan ja automaattisesti Visma Businessissa. Tiiviisti integroitujen ohjelmistojen avulla säästät kassanhallintaan kuluvaa aikaa ja vaivaa.

Automaation hyödyt

Visma.net AutoPay on jatkuvasti pilvessä toimiva ohjelmisto, joka nopeuttaa kassanhallintaa ja poistaa manuaalisia työvaiheita. Ohjelmiston tarjoamat hyödyt.

  • Lähteviä maksuja voidaan hallita ja tarkastella yhdessä näkymässä.
  • Manuaalisen työn määrä pienenee merkittävästi.
  • Saadut suoritukset täsmätään automaattisesti avoimiin laskuihin.
  • Voit hyväksyä maksut joko reskontrassa tai Visma.net AutoPayssä tai molemmissa.
  • Ohjelmisto päivittää itsensä automaattisesti.
Lue lisää

Miten ohjelmisto toimii?

Visma.net AutoPay lähettää maksut ja vastaanottaa tiliraportoinnin pankeista hyödyntäen käytössäsi olevaa Visma Business -ohjelmistoa. Pankkiaineistot lähetetään ja vastaanotetaan tausta-ajoina.

Avaintoiminnot

  • Visma.net AutoPay lähettää ja vastaanottaa pankkiaineistoja jatkuvasti.
  • Lähtevät maksut ovat nähtävissä ja hallittavissa yhdessä näkymässä.
  • Voit määrittää maksujen hyväksyjät, joiden on hyväksyttävä maksut, ennen kuin ne lähetetään pankkiin.
  • Maksuliikenne voidaan lisäksi suojata kaksivaiheisella tunnistautumisella.