Visma Business toiminnanohjauksen järjestelmä

Pyydä tarjous

Yrityksesi toimintoihin mukautuva hybridi-ohjelmisto

Enää työntekijöiden liikkuvuus ei ole esteenä nopealle tiedon saannille. Visma Business on hybridiratkaisu, jossa joko osa tai kaikki toiminnallisuudet toimivat täysin pilvessä paikasta riippumatta selaimen tai mobiiliratkaisujen kautta. 

 

Miten Visma Business helpottaa työtäsi?

heart

Johda tiedolla - maksimoi tuotot

Raportointi kattaa niin ajastetut jatkuvat raportit kuin myös erilaiset addhoc –raportit. Voit selata ja tehdä hakuja raportointi-näkymistä suoraan käyttöliittymästä käsin.
group

Integroitavuus

Visma Business on rajapinnan avulla integroitavissa muihin yrityksesi tärkeisiin järjestelmiin. Tarvittaessa toiminnanohjausjärjestelmän tietokantaan voidaan myös lisätä kenttiä.
graph

Valmiudet kasvuun

Voit valita omaan tarpeeseesi sopivat sovellukset ja lisätä niitä tarpeen mukaan toiminnan kasvaessa. Kustannukset pysyvät edullisina, mutta sinulla on aina parhaat valmiudet ja työkalut kasvuun.
compass

Pilvipalvelut tuovat helppoutta

Visma Business on hybridi eli osa tai kaikki toiminnoista on tarjolla pilvipalveluna. Voit hoitaa vaikkapa matkalaskusi mobiilisti suoraan kentältä. Hyvässä hybridissä tietoja ylläpidetään yhdessä paikassa ja kertakirjautuminen toimii sujuvasti ohjelmistojen välillä.
clock

Yrityksesi prosesseihin mukautuva

Ohjelmiston näkymät ovat muokattavissa yrityksenne toiminnan mukaisiksi ilman koodaamista. Voit tarjota kullekin yrityksesi asiantuntijalle oman vastuualueensa mukaisen näkymän, jonka avulla kontrolloida yrityksen prosesseja.

 

Laajat toiminnallisuudet helposti omaksuttavassa muodossa

Visma Business -ohjelmistossa yhdistyvät helposti omaksuttava ja käyttäjäystävällinen ulkoasu, monipuoliset haku- ja lajittelutoiminnot sekä helppokäyttöisyys. Helppokäyttöisen käyttöliittymän, käyttäjäkohtaisten näkymien ja yhden klikkauksen periaatteen ansiosta Visma Business on helppo jalkauttaa organisaatioon.

Tutustu Visma Businessin toiminnallisuusvalikoimaan alta. 

Kirjanpito

Voit rauhallisin mielin luottaa kirjanpitoosi, sillä reskontra on rakennettu kirjanpidon sisään ja tapahtumien jäljitettävyys tapahtuu yhdestä ja samasta paikasta. Tapahtumamäärien kasvaessa, Visma Business tarjoaa tarvitsemasi monipuoliset raportointimahdollisuudet tuottamaan avainlukuja haluamillesi henkilöille organisaatiossasi.

Logistiikka

Logistiikkatoiminnot varmistavat tilausten ja varaston tehokkaan hallinnan. Eri tilaus- ja tapahtumatyyppien yhdistelmiä hyödyntämällä saat muodostettua sopivan ratkaisun yrityksesi logistiikkaprosessien tarpeisiin.

Raportointi

Kattavien raportointimahdollisuuksien avulla voit tuottaa niin yksinkertaisia perusraportteja kuin monitasoisia porautuvia raporttejakin. Tehokkaiden valinta- ja lajittelutoimintojen ansiosta tarvittava tieto löytyy helposti ja nopeasti. Käyttäjien itse tekemät analyysimallit on mahdollista tallentaa raporttipohjiksi ja jakaa muille käyttäjille.

Katso kaikki toiminnot
 

Sisäinen laskenta

Talouden seuranta on juuri niin tarkkaa kuin tarvitset. 12:lla eri seurantakohteella kuten projekteilla ja kustannuspaikoilla voi olla myös lukematon määrä alitasoja. Seurantakohteille on mahdollista myös budjetoida.

Työajanhallinta

Asiakastöihin ja muihin tehtäviin käytetty aika on helppo kirjata ja kohdentaa vaikkapa projekteihin. Hyväksytyt tunnit siirretään myyntitilauksille ja laskutetaan asiakkaalta muun myynnin kanssa. Raportoinnin avulla voit seurata esimerkiksi kunkin työntekijän asiakkaaseen ja projektiin käyttämä aika sekä laskutettava aika ja muut tarvittavat avainluvut.

Myynti ja markkinointi

Nykyaikaiset myynti- ja markkinointitoiminnot mahdollistavat aktiivisen ja systemaattisen asiakkaiden seurannan sekä myyntien analysoinnin. Asiakasrekisteriin voidaan tallentaa yhteystietoja, asiakirjoja, sähköposteja ja muita tarpeellisia tietoja. SuperOffice toimii mutkattomasti Visma Businessin kanssa, mikäli tarvitset CRM:ää.

Ostolaskujen kierrätys ja maksatus

Voit vastaanottaa ostolaskut sähköisesti tai vaihtoehtoisesti skannata saapuneet paperilaskut kierrätysohjelmaan. Laskujen hyväksyminen on mahdollista selaimella paikasta riippumatta ja ne etenevät järjestelmässä kirjanpitoon ja maksatukseen asti.
 

Joustavuus Visma Businessin valttikortti

Tuhannet yritykset ympäri Eurooppaa käyttävät Visma Business -ohjelmistoa. Ohjelmiston räätälöitävyys, joustavuus ja helppokäyttöisyys nousevat asiakkaiden mielissä Visma Businessin etuihin. Tutustu alta asiakaskertomuksiin niin tiedät, kuinka Visma Business voisi helpottaa sinunkin arkeasi. 


”Kokonaisuus oli hyvin räätälöitävissä meidän tarpeisiimme, mikä on hyvin tärkeää järjestelmää valittaessa.”
Jukka Karhu, Mestarinikkarit Oy

Lue tämä referenssi »

 

Täytä toimialasi erityistarpeet integraatioilla

Tarvitsisitko ohjelmiston lisäosaksi vaikkapa verkkokaupan, asiakkuudenhallintaa, kassajärjestelmää tai rahtiasiakirjoja? Visma Businessiin voit liittää tarvitsemasi lisäosat kiinteäksi osaksi kokonaisuutta. Tutustu ohjelman valmis-integraatioihin.

Katso integraatiokumppanimme

 

Sertifioidut Visma-partnerit apunasi

Sertifioidut Visma Business jälleenmyyjäpartnerimme ovat kouluttautuneet ratkaisuihimme ja mahdollistavat paikallisen markkinan sekä tarpeiden tuntemuksen. Tutustu Visma Business partnereihin alta. 

 

Tee järjestelmän vaihtamisesta helppoa

Hae kuppi kahvia, lataa ilmainen opas ja perehdy mukavalla tavalla toiminnanohjausjärjestelmän vaihtamisprosessiin.

ERP-järjestelmän ostajan opas

ERP-järjestelmän hankinta yritykselle on aina paitsi merkittävä investointi, myös yksi suurimmista muutosprosesseista, joihin yritys voi ryhtyä. Haluamme auttaa yritystäsi ottamaan ensimmäiset askeleet ERP-projektissa ja tutustuttaa hankintaprosessin eri vaiheisiin.

Lataa opas
 

Pyydä tarjousta tai kysy asiantuntijoiltamme

Voit pyytää tarjousta Visma Businessista tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää ohjelmasta tai palveluistamme. Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.