Yrityksesi toimintoihin mukautuva hybridi-ohjelmisto

Enää työntekijöiden liikkuvuus ei ole esteenä nopealle tiedon saannille. Visma Business on hybridiratkaisu, jossa joko osa tai kaikki toiminnallisuudet toimivat täysin pilvessä paikasta riippumatta selaimen tai mobiiliratkaisujen kautta. 

Miten Visma Business helpottaa työtäsi?

Johda tiedolla - maksimoi tuotot

Johda tiedolla - maksimoi tuotot

Raportointi kattaa niin ajastetut jatkuvat raportit kuin myös erilaiset addhoc –raportit. Voit selata ja tehdä hakuja raportointi-näkymistä suoraan käyttöliittymästä käsin.
Integroitavuus

Integroitavuus

Visma Business on rajapinnan avulla integroitavissa muihin yrityksesi tärkeisiin järjestelmiin. Tarvittaessa toiminnanohjausjärjestelmän tietokantaan voidaan myös lisätä kenttiä.
Valmiudet kasvuun

Valmiudet kasvuun

Voit valita omaan tarpeeseesi sopivat sovellukset ja lisätä niitä tarpeen mukaan toiminnan kasvaessa. Kustannukset pysyvät edullisina, mutta sinulla on aina parhaat valmiudet ja työkalut kasvuun.
Pilvipalvelut tuovat helppoutta

Pilvipalvelut tuovat helppoutta

Visma Business on hybridi eli osa tai kaikki toiminnoista on tarjolla pilvipalveluna. Voit hoitaa vaikkapa matkalaskusi mobiilisti suoraan kentältä. Hyvässä hybridissä tietoja ylläpidetään yhdessä paikassa ja kertakirjautuminen toimii sujuvasti ohjelmistojen välillä.
Yrityksesi prosesseihin mukautuva

Yrityksesi prosesseihin mukautuva

Ohjelmiston näkymät ovat muokattavissa yrityksenne toiminnan mukaisiksi ilman koodaamista. Voit tarjota kullekin yrityksesi asiantuntijalle oman vastuualueensa mukaisen näkymän, jonka avulla kontrolloida yrityksen prosesseja.

Laajat toiminnallisuudet helposti omaksuttavassa muodossa

Kirjanpito

Voit rauhallisin mielin luottaa kirjanpitoosi, sillä reskontra on rakennettu kirjanpidon sisään ja tapahtumien jäljitettävyys tapahtuu yhdestä ja samasta paikasta. Tapahtumamäärien kasvaessa, Visma Business tarjoaa tarvitsemasi monipuoliset raportointimahdollisuudet tuottamaan avainlukuja haluamillesi henkilöille organisaatiossasi.

Logistiikka

Logistiikkatoiminnot varmistavat tilausten ja varaston tehokkaan hallinnan. Eri tilaus- ja tapahtumatyyppien yhdistelmiä hyödyntämällä saat muodostettua sopivan ratkaisun yrityksesi logistiikkaprosessien tarpeisiin.

Raportointi

Kattavien raportointimahdollisuuksien avulla voit tuottaa niin yksinkertaisia perusraportteja kuin monitasoisia porautuvia raporttejakin. Tehokkaiden valinta- ja lajittelutoimintojen ansiosta tarvittava tieto löytyy helposti ja nopeasti. Käyttäjien itse tekemät analyysimallit on mahdollista tallentaa raporttipohjiksi ja jakaa muille käyttäjille.

Täytä toimialasi erityistarpeet integraatioilla

Tarvitsisitko ohjelmiston lisäosaksi vaikkapa verkkokaupan, asiakkuudenhallintaa, kassajärjestelmää tai rahtiasiakirjoja? Visma Businessiin voit liittää tarvitsemasi lisäosat kiinteäksi osaksi kokonaisuutta. Tutustu ohjelman valmis-integraatioihin.

Katso integraatiokumppanimme

Paikalliset jälleenmyyjä­partnerimme

Visma Softwaren sertifioidut jälleenmyyjäpartnerit mahdollistavat paikallisen markkinan ja tarpeiden tuntemuksen.
Partnerit ovat apuna ohjelmiston hankinnassa, käyttöönotossa, koulutuksessa sekä tukena käytössä. Tutustu ja ota yhteyttä!

 

Tee järjestelmän vaihtamisesta helppoa

ERP-järjestelmän hankinta yritykselle on aina paitsi merkittävä investointi, myös yksi suurimmista muutosprosesseista, joihin yritys voi ryhtyä. Haluamme auttaa yritystäsi ottamaan ensimmäiset askeleet ERP-projektissa ja tutustuttaa hankintaprosessin eri vaiheisiin. Erp-järjestelmän hankintaoppaan tavoitteena on antaa yritykselle valmiudet järjestelmän ja järjestelmätoimittajan valintaan. Hae kuppi kahvia, lataa ilmainen opas ja perehdy mukavalla tavalla toiminnanohjausjärjestelmän hankintaprosessiin.