Kuljetus

Overview

  Enemmän tehokkuutta toiminnallisesti ja taloudellisesti
Esimerkiksi myyntitoiminnan automatisointi isojen keskusliikkeiden kanssa tehostaa toimintaa ja vapauttaa resursseja tuottavaan tekemiseen.
  Kasva tuottavasti
Toiminnan tehokkuus ja nykyaikaiset työkalut, kuten sähköiset myyntitilaukset suoraan asiakaskäynnillä, antavat edellytykset kasvulle ilman resurssien lisäämisen tarvetta.
  Ole ajan tasalla ja vakuuta asiakkaat
Nopeasti saatavilla oleva, reaaliaikainen tieto mm. varastosaldoista ja tuotteiden toimitusvaiheista säästää omia resursseja sekä vakuuttaa asiakkaat ammattimaisemmalla palvelukokemuksella.
  Paranna asiakaspalvelua ja työtyytyväisyyttä
Uudet palvelut, kuten verkkoasiointi, parantavat asiakastyytyväisyyttä. Samalla toimintasi tehostuu ja parannat kannattavuutta lisäämällä itsepalveluastetta.

 

"Toiminta ja rutiinit ovat ehdottomasti tehostuneet. Hyvä esimerkki siitä on kaksi kertaa kuukaudessa tehtävä laskutus. Nyt laskut lähtevät asiakkaille kolme päivää laskutusaineiston saamisen jälkeen, ja minusta parempaan ei voisi pystyä. Olemme siinä kirineet kiinni viikon päivät aikaisempaan verrattuna"

Jari Kuusela, TKA-kuljetus

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.