Visma AutoInvoice
Verkkolaskutus helposti ja edullisesti

Liity verkkolaskutusyhteisöön ottamalla käyttöön Visman AutoInvoice –palvelu

Jo yli 350 000 asiakasta pohjoismaissa ovat valinneet Visman ja kuuluvat samaan verkkolaskutusyhteisöön. Käyttämällä Visma AutoInvoice – palvelua verkkolaskujen lähettäminen ja vastaanottaminen on edullista.

Sähköinen laskutus on tehokas ja helppo laskutusmuoto

Saat kaikki yhden ratkaisun kautta! Visma AutoInvoice välittää laskusi perille, vastaanottajan vaatimassa muodossa, sähköisenä tai paperisena. Siirry paperisesta laskutuksesta sähköiseen verkkolaskutukseen helposti. 

Visma AutoInvoice verkkolaskut säästävät paperiseen laskuun verrattuna aikaa ja rahaa sekä vähentävät virheitä. Visma AutoInvoice verkkolaskut ovat yhteensopivia kaikkien suomalaisten ja useiden kansainvälisten laskutusverkostojen ja -formaattien kanssa.

 

Vähennä laskutuskuluja
Mitä enemmän lähetät, sitä enemmän säästät.

 

Vähennä virheitä ja kulutettua aikaa
Voit lähettää ja vastaanottaa laskut suoraan reskontrastasi, ilman ylimääräisiä välivaiheita ja säästyt manuaaliselta työltä.

 

 

Ole ajan tasalla maksuliikenteen tilasta
Visman AutoInvoicen avulla tietosi arkistoituvat automaattisesti ja luotettavasti, näin voi halutessasi myös jakaa tietosi turvallisesti eteenpäin.

 

Tiesitkö?

Verkkolaskutus on tutkimusten mukaan perinteisiin paperisiin laskuihin verrattuna huomattavasti ympäristöystävällisempää.
Finanssialan Keskusliiton 18.10.2010 julkaisemassa Ympäristöystävällinen verkkolasku -tutkimuksessa todetaan verkkolaskun: vähentävän hiilijalanjälkeä n. 70 %
Säästävän laskutukseen kuluvaa aikaa vähintään 43 %