Automatisoitu taloushallinto

Turvallinen, tehokas ja reaaliaikainen Netvisor on kaikki mitä liiketoiminnan pyörittämiseen tarvitset.

Kokeile ilmaiseksi

Visma Netvisor tukee jo 20 000 yrityksen liiketoimintaa.

Myynti- ja ostolaskut

Automaatio säästää aikaa, vähentää virheitä ja pienentää laskujen käsittely- ja lähetyskuluja. Netvisorilla seuraat ja hallitset myynnin tarjouksesta laskutukseen yhdessä ohjelmistossa. 


Taloushallinto ja raportointi

Seuraa yrityksen maksuvalmiutta ja reagoi muutoksiin ajoissa reaaliaikaisen raportoinnin avulla. Netvisorissa kaikki tieto liikkuu ja kohdistuu automaattisesti, joten säästät aikaa ja vähennät manuaalista työtä.

Henkilöstö ja palkat

Tee palkanlaskennasta vaivatonta. Pidä kaikki henkilötiedot yhdessä järjestelmässä yhdessä tuntikirjausten, matkalaskujen ja palkanlaskennan kanssa. 


Tilitoimistoyhteistyö

Aineistoja ei tarvitse enää skannata tai lähettää sähköpostitse tilitoimistollesi. Netvisorilla jaat työpöydän tilitoimistosi kanssa, mikä helpottaa yhteistyötä ja nopeuttaa tiedonkulkua. Netvisorilla varmistat, ettet maksa tuplatyöstä.

netvisor kassavirta

Integroi. Visma Netvisoria voit käyttää eri yritysohjelmistojen kanssa vaivattomasti

Kymmeniä eri ohjelmistoja on liitetty valmiiksi Visma Netvisoriin. Mikä tahansa tarpeesi on, avoin rajapintamme tarjoaa mahdollisuudet ohjelmistojen yhdistämiseen. Kumppaniverkostomme kautta pystymme tarjoamaan monipuoliset räätälöidyt ratkaisut.
Lue lisää >>

Ota yhteyttä

Visma Netvisor on Suomen johtava taloushallinnon ja yritysten liiketoimintaprosessit yhdistävä pilvipalvelu. Netvisoria on kehitetty jo yli 10 vuotta ja se on edelleen yksisuomalaisen pilvipalveluteknologian edelläkävijöistä.  

Netvisor-myynti ma-pe klo: 9-16
p. 010 778 3700
myynti@netvisor.fi