Visma Liikkuvan työn ratkaisut
Tiedonkulkua parhaimmillaan

Asiakasreferenssit

Visma tähtää tuotteidensa ja palveluidensa kautta yritystoiminnan tehostamiseen. Tehostamme asiakkaiden liiketoimintaa ja tuemme menestystä joustavien ja luotettavien tietojärjestelmien sekä laadukkaiden ulkoistamispalveluiden avulla. Asiakkaidemme menestyminen on meille tärkeää!

Asiakaspalvelu ja asiakastyytyväisyys ovat molemmat meille Vismalla sydämen asioita. Haluamme palvella asiakkaitamme kunnioituksella, luottamuksella ja osaamisella, innovatiivisesti ja hyvässä yhteishengessä.

Lue kuinka asiakkaamme ovat tehostaneet toimintaansa Visma Liikkuvan työn ratkaisuilla!

Tilivirta Oy

Tilivirta sähköisti tietovirran

Lahdessa toimiva auktorisoitu tilitoimisto Tilivirta Oy etsi asiakkaansa kanssa keinoja vähentää paperien pyöritystä ja löysi ratkaisun Vismalta.

Kirjanpitojärjestelmänään Visma Econet -ratkaisua vuodesta 1998 käyttänyt Tilivirta sähköisti toimintaansa viime vuonna monipuolisesti. Ostolaskujen käsittelyyn ja sähköiseen kierrätykseen käyttöönotettiin Visma Document Center –ratkaisu ja palkanlaskentaratkaisuna toimivaa Visma Novaa laajennettiin Visman Liikkuvat työn ratkaisuun Työtapahtumat- ja Palkkalaskelma-sovelluksilla.

Lue lisää >>

Aro Yhtiöt

Talotekniikka-alan kärjessä toimiva Aro Yhtiöt jatkoi pitkää kumppanuuttaan Visman kanssa päivittämällä Visma L7 -kokonaisratkaisuun. Samalla yritys pakkasi huoltotyöt kentällä liikkuvien asentajien taskuun Visman Liikkuvan työn ratkaisujen avulla.

Lue lisää >>

Hangon sähkö

Hangon Sähkö sai sähköä toimintaansa Visma L7 -ratkaisulla

Hangon Sähkössä Visman ratkaisua käyttää aktiivisesti n. 20 työntekijää, mutta käytännössä käyttäjinä on koko henkilökunta. Ratkaisulla hoidetaan integroidusti mm. taloushallinto, kuten osto- ja myyntitoiminnot, tarjouslaskenta ja palkanlaskenta sekä projektinhallinta, vähittäis- ja tukkumyynti, huoltotoiminnot ja raportointi.

Helppoa huoltotoimintaa
Helppoutta palkanlaskentaan ja kokonaishallintaa toimintaan saatiin täydentämällä Visma L7 -järjestelmää Visman Liikkuvan työ ratkaisuilla.

Lue lisää >>

Steerprop Oy

"Kun työn tilaus saapuu, Visma Työnohjaus -ratkaisussa on valmiina huollettavan laitteen tärkeät tiedot kuten sarjanumero. Huollon suorittaja kirjaa järjestelmään mitä teki, milloin, miksi ja mitä varaosia käytti. Näin meillä Steerpropissa tiedetään, mitä jokaisen laitteemme kanssa työkentällä tapahtuu ja laitteiden huoltohistoria kertyy helposti tarkasteltavaksi. Taloudellinen etu on se, että kaikki tehdyt työt ja osat saadaan laskutettua asiakkailta oikein ja ajoissa."

Aarno Niemi, Steerprop Oy

Lue lisää >>