Visma ERP POS
Käyttäjäystävällinen kassajärjestelmä

Kassajärjestelmällä täydennät toiminnanohjausratkaisuasi

 
Visma ERP POS on helppokäyttöinen kassajärjestelmä yrityksesi kassapisteille, joissa asiakkaita palvellaan kasvotusten. Asiakaspalvelu sekä myynti kassalla sujuvat nopeasti ja ammattimaisesti.

Lisäksi toiminnanohjaukseen yhdistetyn kassajärjestelmän avulla pienennät operatiivisia kustannuksia mm. varastosaldojen ja
kirjanpidon automatisoinnilla. Yrityksesi toiminta tehostuu ja henkilöstö voi keskittyä rutiinien sijasta tuottavan työn tekemiseen.

{LightBox}
Visma ERP POS kassajärjestelmän 
yleisesittelyvideo.

 

4 hyvää syytä valita Visman Kassajärjestelmä 

 

Nosta asiakastyytyväisyyttä
Nopea läpimenoaika kassalla, toimitusvarmuus ja automaattinen asiakaskohtainen hinnoittelu ovat avainasioita, joilla nostat asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta.

 

Pienennä läpimenoaikaa kassalla neljäsosaan                                                              
Voit pienentää yhden asiakkaan palveluun kuluvan ajan kassalla neljäsosaan entisestä. Kun mm. asiakaskohtaiset hinnat, tuotteet ja varastosaldot ovat saatavilla reaaliajassa, asiakaspalvelun laatu paranee ja nopeutuu.

 

Kasvata keskikaupan kokoa +20%                                                                                       
Kun ymmärrät asiakkaiden ostokäyttäytymistä, voit tarjota oikeita tuotteita oikeaan aikaan. Tuloksena on parempi asiakastyytyväisyys ja keskikaupan koon kasvaminen.

 

Pienennä operatiivisia kustannuksia
Voit minimoida koulutuskustannukset valitsemalla helppokäyttöisen kassajärjestelmän, jossa on turvallinen koulutusympäristö. Myös operatiiviset kustannukset alenevat mm. varastosaldojen ja kirjanpidon automatisoinnilla.

 

Ilmapallokeskus helpotti ja nopeutti kassatyötä


Kassajärjestelmä on yllättävän helppokäyttöinen. Kosketusnäyttö tekee käytöstä nopeaa ja kivaa. Lisäksi pääsen nyt näkemään toiminnanohjausjärjestelmään tallennetut tuotetiedot. Kaikki tämä tekee asiakaspalvelun entistä helpommaksi.

Paula Sund, Ilmapallokeskus Oy

 

Tiesitkö?
IHL Groupin tutkimuksen mukaan tärkeimpiä ominaisuuksia kassajärjestelmää valittaessa ovat mm.:

koulutus ja helppokäyttöisyys
linkitys CRM:ään ja asiakkuudenhallintaan
palautusten ja vaihtojen käsittely
varastosaldojen näkeminen reaaliajassa

   Lähde: IHL Group, POS SW for hardgoods study 2011