Visma Econet
Taloushallinnon ammattilaisille

Toiminnallisuudet

Visma Econet kasvaa yrityksesi mukana ja turvaa investointisi myös tulevaisuudessa. Laajan perusraportoinnin lisäksi voit ottaa käyttöösi liiketoimintasi kannalta oleellisimmat moduulit.

Taloushallinto

Taloushallinto on ennen kaikkea tehokas johtamisväline. Sen kautta yrityksen johto voi varsinaisten taloustietojen lisäksi seurata ajantasaisesti esim. tuottoja ja kuluja asiakkaittain, tuotteittain ja kustannuspaikoittain tai vaikkapa myynnin tehokkuutta.

Visma Econet -kirjanpito tuo taloushallinnon hoitoon helppokäyttöisyyttä ja joustavuutta.
Ohjelmisto on kehitetty palvelemaan dynaamisia ja kehityshaluisia pk-yrityksiä ja tilitoimistoja ja vastaamaan nopeasti muuttuviin tarpeisiin. Toimiva, ajantasainen raportointi antaa työkalut yrityksen ohjaamiseen ja kehittämiseen. Grafiikan käyttöä on lisätty, ja nyt onkin mahdollista saada grafiikka ja luvut samalle raportille.

Lue lisää

Materiaalihallinto

Visma Econetin laskutus/myyntireskontra on helppokäyttöinen, mutta silti ominaisuuksiltaan monipuolinen ohjelma. Laskujen tekeminen, muokkaaminen, tulostaminen ja suoritusten kohdistaminen niihin on tehokasta ja yksinkertaista. Tiliöinnit syntyvät automaattisesti tehtyjen määritysten mukaisesti. Tallennus onnistuu myös suoraan näppäimistöltä ilman hiiren käyttöä.

Lue lisää

Ostot

Visma Econetin ostoreskontralla hoidat yrityksen ostolaskujen käsittelyn, ostovelkojen seurannan ja ostolaskujen maksatuksen - myös valuuttamääräisinä. Ostolaskut voidaan tallentaa järjestelmään käsin tai viivakoodinlukijalla. Ostolaskuja voidaan tuoda myös sähköisesti Finvoice-muodossa tai ulkoisesta kierrätysjärjestelmästä. Tallennus on nopeaa tiliöintisääntöjen ja automaattisten alv-kirjausten avulla.

Lue lisää

Myynti

Visma Econet -ohjelmiston myyntitilausten käsittely mahdollistaa koko myyntitoimintoprosessin hallinnan aina tarjouksesta toimituksiin ja laskutukseen saakka. Toimitukset ovat vaivattomasti valvottavissa ja raportointi on monipuolista. Myös osa- ja jälkitoimitusten seuranta on yksinkertaista. Salasanat ja käyttöoikeuksien rajaaminen takaavat tietojen turvallisuuden. Tallennus onnistuu myös suoraan näppäimistöltä ilman hiirtä.

Lue lisää

Palkanlaskenta

Visma Econet -palkanlaskentaohjelmassa yhdistyvät helppokäyttöisyys, monipuoliset ominaisuudet ja työskentelyn tehokkuus.