Visma Econet
Taloushallinnon ammattilaisille

Asiakasreferenssit

Visma tähtää tuotteidensa ja palveluidensa kautta yritystoiminnan tehostamiseen. Tehostamme asiakkaiden liiketoimintaa ja tuemme menestystä joustavien ja luotettavien tietojärjestelmien sekä laadukkaiden ulkoistamispalveluiden avulla. Asiakkaidemme menestyminen on meille tärkeää!

Asiakaspalvelu ja asiakastyytyväisyys ovat molemmat meille Vismalla sydämen asioita. Haluamme palvella asiakkaitamme kunnioituksella, luottamuksella ja osaamisella, innovatiivisesti ja hyvässä yhteishengessä.

Lue kuinka asiakkaamme ovat tehostaneet toimintaansa Visman avulla!

Tilitoimisto S. Astola

"Visma Econet -ohjelmisto on kehittynyt hurjasti vuosien aikana. Se on helppokäyttöisyyden ja toimialalle soveltuvuuden vuoksi erinomainen valinta tilitoimistokäyttöön, enkä ole harkinnut ohjelman vaihtoa kertaakaan."

Sari Astola, Tilitoimisto S. Astola

Lue lisää >>

HT Rajapinta

"Visma Econet ASP-ratkaisuna on ehdottomasti meidän juttu! ASP-ratkaisun ansiosta voimme ohjata omat resurssimme varsinaisen työn tekemiseen, kun Visma huolehtii mm. ohjelmiston päivittämisestä. Ratkaisun käyttö internet-yhteyden kautta mahdollistaa työn tekemisen myös asiakkaan tiloissa."

Hanna Takanen, HT Rajapinta

Lue lisää >>

Hotelli Helka

Visma Econet poistaa päällekkäistä työtä ja parantaa työmme taloudellista tehokkuutta. Rutiinitehtävien nopean ja tarkan suorittamisen ansiosta pystymme paremmin keskittymään liiketoimintamme ydinalueisiin, kuten hotellivieraidemme palveluun, Laine kertoo.

Lue lisää >>

Tilivirta Oy

Kirjanpitojärjestelmänään Visma Econet -ratkaisua vuodesta 1998 käyttänyt Tilivirta sähköisti toimintaansa viime vuonna monipuolisesti. Ostolaskujen käsittelyyn ja sähköiseen kierrätykseen käyttöönotettiin Visma Document Center -ratkaisu, ja palkanlaskentaratkaisuna toimivaa Visma Novaa laajennettiin Visman liikkuvan työn ratkaisujen sähköisillä Työtapahtumat- ja Palkkalaskelma-sovelluksilla.

Lue lisää >>