Visma Document Center
Sähköistää laskujen käsittelyn

Toiminnallisuudet

Visma Document Center on suunniteltu skaalautuvia ja joustavia teknologioita käyttäen. Sen asentaminen on nopeaa ja helppoa. Järjestelmä voidaan helposti skaalata muutaman käyttäjän järjestelmästä tukemaan isojakin käyttäjä- ja tapahtumamääriä.

Ei tietojen manuaalista syöttämistä

Tulkinnan avulla vältyt työläältä paperilaskujen tietojen manuaaliselta syöttämiseltä. Paperiset laskut voidaan skannata suoraan Visma Document Centeriin tai ensin tiedostoiksi ja lukea sitten ohjelmistoon. Skannatuista laskuista voidaan poimia tiedot oikeisiin kenttiin automaattisesti OCR-tulkinnan (Optical Character Recognition) avulla.

Helppo ja vaivaton verkkolaskujen vastaanotto

Visma Document Centerissä verkkolaskut luetaan ohjelmistoon automaattisesti. Ohjelmisto osaa hyödyntää verkkolaskun mukana tulevaa alkuperäistä laskun kuvaa. Se toimii saumattomasti mm. Visma Monipankin, Maventan verkkolaskujen ja skannauspalveluiden kanssa. Voit siis halutessasi
unohtaa paperiset laskut täysin.

Kiinteä osa toiminnanohjausjärjestelmää

Visma Document Center käyttää suoraan toiminnanohjausjärjestelmän perusrekistereitä, kuten käyttäjiä, tilikarttaa, toimittajia, kustannuspaikkoja, projekteja ja muita seurantakohteita. T'ämän avulla vältytään ylimääräiseltä, päällekkäiseltä työltä ja virheiltä. Käyttöönottoon kuluvaa aikaa säästyy useita tunteja, jopa päiviä. Myös virheet operatiivisessa raportoinnissa vähenevät.

Hyväksy laskut ajasta ja paikasta riippumatta, luotettavasti ja turvallisesti

Laskujen tarkastus ja hyväksyntä voidaan tehdä Windows-työasemalla tai web-selaimella. Jos hyväksyjät haluavat tehdä hyväksyntätehtävät paikasta riippumatta, paras ratkaisu on kierrättää laskut pilvessä eli web-selaimella Visma OnDemand -portaalissa. Pilvipalveluna toimiva laskujen kierrätys säästää merkittävästi IT-ympäristöön, kuten web-palvelinympäristöön, tietoturvaan ja ylläpitoon liittyviä kuluja.

Vaivaton ja tehokas sähköinen arkistointi

Kierrätetyt laskut siirtyvät automaattisesti sähköiseen arkistoon eivätkä jää pölyttymään mappeihin varaston perälle. Tarvittaessa löydät laskut helposti monipuolisilla hakuominaisuuksilla. Voit keskittyä olennaiseen eikä aikasi ei kulu mapittamiseen tai laskujen etsimiseen ahtaissa varastoissa.