Financial Overview

Yhdistä tyylikäs ja selkeä raportointi ja älykäs taloushallinto. Budjetointi- ja raportointiohjelma Financial Overview:llä on jo yli 10 000 käyttäjää Pohjoismaissa ja se on nyt saatavilla myös Netvisorin käyttäjille.

Tutustu ominaisuuksiin
Financial Overview

Kaikki tärkeimmät

Valitse lukuisista raporteista sinulle hyödyllisimmät ja kokoa niiden pohjalta juuri sinulle sopiva näkymä.

 

Nopea käyttöönotto

Ota Financial Overview käyttöön Netvisor Storesta vain muutamassa minuutissa ilman erillistä käyttöönottoprojektia.

 

Ajantasainen ja luotettava

Raporttien tiedot tulevat suoraan Netvisorista, joten ne ovat aina luotettavia ja ajan tasalla.

 

Raportointi

Havainnolliset kaaviot ja taulukot esittävät luvut helppolukuisessa muodossa. Ajantasainen tuloslaskelma, tase ja 12 tärkeintä tunnuslukua pitävät huolen, että käytössäsi on kaikki tärkeimmät tiedot.

Budjetointi

Financial Overviewn avulla laadit vuosibudjetit ja kuukausittaiset budjetit. Voit tehdä budjetin tilikohtaisesti ja kustannuspaikoittain. Toteutuneet luvut päivittyvät automaattisesti Netvisorista.

Luontevaa yhteistyötä

Financial Overview on pilvipalvelu, mikä mahdollistaa tehokkaan yhteistyön eri käyttäjien kesken. Kommentointimahdollisuus mahdollistaa keskustelun ohjelman sisällä.

 

Lisätietoa

Financial Overview yhdessä Netvisorin kanssa muodostaa nykyaikaisen ratkaisun yrityksen talouden johtamiselle.

Myynti

Pekka Kotovaara
p. 040 5015 521
pekka.kotovaara(a)visma.com

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.