Sovelluspalvelu

Visman sovelluspalvelu on huoleton palvelukokonaisuus, joka mahdollistaa Visman ohjelmistojen käytön selaimella paikasta riippumatta. Sovelluspalvelussa käytät aina ajantasaista ja huollettua ohjelmistoversiota.

Visma vastaa puolestasi laite- ja ohjelmistoympäristön toiminnasta ja kehittämisestä, tietoturvasta, varmuuskopioinnista sekä ohjelmistojen päivityksistä. Ohjelmistokustannukset ovat tiedossa eikä sinulle tule ikäviä yllätyksiä laitteiden rikkoontuessa tai vanhentuessa. Voit skaalata palvelua vastaamaan liiketoimintasi tarpeita.

Laske Sovelluspalvelun mahdollistama säästösi

Laskimme alle esimerkin yrityksestä jolla on ohjelmistolle viisi käyttäjää. Vuodessa kertyvät säästöt rahassa mitattuna olivat 9500 euroa. Tämän lisäksi yritys säästää aikaa ja vaivaa. {LightBox} ja laske kuinka paljon yrityksellesi kertyisi säästöä vuodessa.

 

20 tuntia lisää tehokasta työaikaa vuodessa
ohjelmistopäivitys vie päivittäjältä 2 tuntia ja 4 muulta käyttäjiltä yhteensä 10 tuntia eli 20 tuntia tehokasta työaikaa vuodessa + mahdolliset osapäivitykset

 

1/10 henkilötyövuotta lisäresursseja tuottavaan tekemiseen
et tarvitse omaa teknistä henkiöä etkä joudu ostamaan palvelua ulkopuolelta

{LightBox} 
 

Tuplaa IT-investointien hankintaväliaika kolmesta vuodesta kuuteen
Sovelluspalveluna pyörivän ohjelmisto vaatii vähemmän laiteympäristöltä. et joudu päivittämään laitteistoa läheskään yhtä usein.

 

Yrityksesi tiedot ovat turvassa ja tallessa
Sovelluspalvelu sisältää ajantasaisen virustorjunnan ja tietoturvan. yrityksesi tiedot ovat turvassa ja varmuuskopioituvat ajantasaisesti.

 

Vietä yösi rauhassa ja ulkoista varmuuskopiointi
Sovelluspalvelun asiakkaana et joudu kuluttamaan aikaasi varmuuskopioinnista huolehtimiseen vaan voit luottaa, että tiedot ovat tarpeen tullen palautettavissa.

Miten Sovelluspalvelu toimii?

Visman sovelluspalvelu tuotetaan yhteistyössä Enfo Oyj:n kanssa. Enfon moderni ja turvallinen konesali sijaitsee Kuopiossa. Visman sovelluspalvelu tuotetaan käyttäen tehokkaita palvelinlaitteistoja ja levyjärjestelmiä. Palvelu on kriittisin osin kahdennettu, jotta voimme taata korkean käytettävyyden ja luotettavuuden.Ympäristöä ylläpitävät Visman ja Enfon suomalaiset asiantuntijat yhdessä. Näin saatavilla on paras asiantuntemus eri osa-alueista. Sovelluspalvelu on toteutettu käyttäen Citrix XenApp -julkaisujärjestelmää. Tämän avulla Visman ohjelmistosovellukset saadaan käyttöösi missä vain ja lähes laiteriippumattomasti.

Sovelluspalvelu


Visman Sovelluspalvelu-ratkaisut

Sovelluspalveluratkaisuja tarjotaan tällä hetkellä Visma Business, Visma Econet, Visma L7 ja Visma Nova -ohjelmistoissa.