Falck

Numeron WFM svarar på utmaningarna i 24/7/365-verksamhet

Falck

Falck är ett internationellt företag som har sysslat med förhindrande av olyckor, nödsituationer och sjukdomar sedan det var grundat 1906. De har också ändamål att rädda de som är i nöd och att hjälpa till sjuka. I Finland sköter Falck ambulansservice och talrika telefontjänster dygnet runt och är det ledande företag inom bogsering. Deras kvalificerat bogseringsnätverk runt Finland specialiserar sig alltmer till professionell vägassistansverksamhet. Dessutom expanderar Falck dess verksamhet nu också till hemsäkerhet.

“Närvarande i en säker vardag” är en vision Falck följer. Uppfyllande den här visionen, har företaget över hundra anställda i Finland och över 200 mera på bogserings- och vägassistansnätverk. Falck vilde göra dess tidskrävande arbetskraftsplanering mer effektivt samt försäkra personalens välmående i arbetet genom att beakta deras önskemål om arbetsskift och semestrar. Med hjälp av Numeron, det har varit lättare att hantera önskemål och möjligt att fastställa at uppfyllelse av önskemål är rättvis. Arbetstid användat för arbetskraftsplanering har minskat märkbart.

Vi har verksamhet 24/7/365 och dessutom måste vi se till förändringar av belastning som beror på tid på dagen, veckodag och årstider. Därtill har vi flera avskilda operativa enheter producerande tjänsterna. Med sådana utgångspunkter finns det skärsilda utmaningar för programmet för arbetskraftsplanering och tolkning av löner. Med Numeron WFM har vi kommit över de här utmaningerna.

– Ekonomidirektör Mikko Manninen

Kontakta oss

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Mika Alanen photo

Mika Alanen
Workforce Management Specialist
mika.alanen@visma.com
+358 50 599 7409

contacts icon

Numeron WFM - Stöd
numeron.wfm@visma.com
+358 45 865 0199

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.