Numeron WFM

WFM är en heltäckande lösning för arbetskraftshantering under krävande omständigheter.

Boka en presentation

Lägret har flyttat

Numeron blev i februari 2016 en del av Visma Group och från början av 2017 arbetar vi under namnet Visma Numeron Oy. Vi verkar alltså nu under Vismas flagg och i fortsättningen erbjuder vi Numeron WFM -systemet och Finlands bästa expertis på arbetskraftshantering under varumärket Visma. Mer information om systemet och vår expertis hittar du på de här sidorna.

visma numeron

Fungerande arbetskraftshantering

Numeron WFM erbjuder verktyg för heltäckande hantering av personalresurser, från planering av arbetsturer till lönetolkning och ledningens rapportering. Systemet minskar behovet av manuellt arbete genom att automatisera processer och ökar personalnöjdheten genom att personalens önskemål kan beaktas bättre och genom att förhindra över- och underbemanning. Den hjälper dig garantera en hög servicenivå även när situationer förändras.

money iconKostnadseffektivitet

arrow iconHög servicenivå

heart iconVälmående personalhenkilöstö

Läs mer

Ett val för krävande omständigheter

Om en stor personal, skiftarbete och snabbt växlande situationer utgör utmaningar för din verksamhet, är Numeron WFM rätt val. Numeron WFM är utvecklat särskilt för branscher med mycket personal, där det inte finns plats för fel. Vi svarar på dina utmaningar med över 20 års erfarenhet av krävande verksamhetsmiljöer, från kollektivtrafik till hälso- och sjukvård.

Effektiv arbetstidsplanering

  • Numeron WFM erbjuder verktyg för arbetskraftshantering från koncernnivå till teamnivå, vilket ökar insynen.
  • Optimering spar tid i arbetstidsplaneringen och garanterar ett kostnadseffektivt resultat.
  • Med automatisering effektiverar du även organiserandet av de dagliga arbetena samt kompetenshanteringen.
numeron image

Kontakta oss

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi