Securitas

Numeron WFM -referenssi: Työtyytyväisyyttä ja tehokkuutta turvallisuusalalle

Securitas

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys, joka tuottaa turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille ja julkisen sektorin tarpeisiin toiminnan pääalueina vartiointi- ja hälytyskeskuspalvelut. Yrityksen henkilöstön kokonaismäärä on 3000.

Vuoden kestäneen kattavan kartoituksen tuloksena Securitas valitsi Numeron WFM -järjestelmän koko Suomen operatiivisen henkilöstön työvuorojen suunnitteluun ja päivittäisten töiden hallintaan. Numeron WFM:n avulla Securitas pystyy varmistamaan korkean palvelutason ja henkilöstön kohdeosaamisen ottaen samalla huomioon yksittäisten työntekijöiden toiveet työvuoroista ja vapaapäivistä.

"Tehokas henkilöstön suunnittelu ja päivittäinen töiden järjestely on avainasemassa liiketoiminnan onnistumisen ja henkilöstön työtyytyväisyyden kannalta."

– Henkilöstöjohtaja Vesa Perkiö

Ota yhteyttä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Mika Alanen photo

Mika Alanen
Workforce Management Specialist
mika.alanen@visma.com
+358 50 599 7409

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.