Finrail

Numeron WFM -referenssi: Onnistunut järjestelmätoimitus tiukassa aikataulussa
Finrail

Finrail toimii suomalaisen rautatieliikenteen polttopisteessä vastaten rautateiden liikenteenohjauksesta ja turvallisuudesta, liikennesuunnittelusta sekä junamatkustukseen liittyvistä matkustajainformaatiopalveluista. Yritys eriytettiin VR-konsernista omaksi yhtiökseen vuoden 2015 alusta. Finraililla on työvuorosuunnittelun piirissä noin 400 asiantuntijaa, joiden osaamiset ovat avainasemassa turvallisten ja tehokkaiden palveluiden tuottamiseksi.

Finrail kilpailutti eri palveluntarjoajia ja Numeronin WFM -järjestelmä vastasi monipuolisilta ominaisuuksiltaan parhaiten yrityksen tarpeita. Järjestelmän avulla Finrail pystyy hallinnoimaan vuorotyöntekijöiden vuorosuunnittelua vaivattomammin, varmemmin ja kustannustehokkaammin. Lisäksi henkilöstölle suunnitellun näkymän avulla yrityksen työntekijät pystyvät seuraamaan esimerkiksi työvuorojaan, lomatoiveitaan sekä pätevyyksiensä erääntymistä reaaliajassa.

"Projektilla oli haastavat lähtökohdat, koska VR-konsernista irrottautuminen asetti tiukan aikataulun ja aiheutti samanaikaisesti useita järjestelmämuutoksia. Numeron pystyi toimittamaan vaaditun tasoisen järjestelmän ennalta sovitussa aikataulussa."

– Liikennejohtaja Jari Kantonen

Ota yhteyttä

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.

Mika Alanen photo

Mika Alanen
Workforce Management Specialist
mika.alanen@visma.com
050 599 7409

contacts icon

Numeron WFM -tuki
numeron.wfm@visma.com
045 865 0199