Onnistu työvoiman hallintajärjestelmän käyttöönotossa - lataa opas

Työvoiman hallintajärjestelmän käyttöönoton on aina ensisijaisesti oltava toiminnan kehittämistä ja toimintatapojen muuttamista ja vasta toissijaisesti tietojärjestelmähanke.

 

Oli tavoitteenasi sitten yhtenäistää organisaatiosi toimintamalleja, lisätä avoimuutta, tehostaa työvuorosuunnittelua tai parantaa henkilön osaamisen ja tehtävän vaatimusten yhdistämistä, kannattaa järjestelmäprojekti suunnitella ja toteuttaa huolellisesti.

Tähän oppaaseen olemme koonneet parhaat ohjeemme siihen, kuinka työvoiman hallintajärjestelmä otetaan käyttöön onnistuneesti. Tarkalleen ottaen olemme listanneet 11 askelta onnistumiseen aina projektin kokoonpanosta riskien hallintaan!

 

Lataa opas täyttämällä oheinen lomake, ole hyvä.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.