PSG Turva

Övertidsarbetet minskade med 80 procent på ett halvår
PSG Turva
PSG Turva Oy är ett modernt finskt säkerhetsföretag, vars verksamhet är baserad på kundorientering, kostnadseffektiv serviceproduktion samt personalens erfarenhet och kunnande. PSG hjälper sina kunder på säkerhet både på vardagar och under undantagssituationer. När den starkt växande PSG beslöt att skaffa ett system för arbetskraftshantering, var de viktigaste kriterier för lösningen att passa bra för säkerhetsbranschen och att ha en snabb payback-tid. På grund av de här kriterierna valde de Numeron, vars erfarenhet inom branschen möjliggjorde en snabb produktionssättning och förväntade resultat.

Vi valde Numeron, eftersom vi ville ha den bästa lösningen och samarbetspartner. Numeron WFM har uppfyllt våra förväntningarna bra: schemaläggningen har blivit mer effektiv och som resultat har övertid minskat till och med 80 procent redan under en halv års användning.

– VD Petri Lokka

Kontakta oss

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.

Heikki Saari photo

Heikki Saari
Försäljningschef
heikki.saari@visma.com
+358 50 311 2186

Mika Alanen photo

Mika Alanen
Workforce Management Specialist
mika.alanen@visma.com
+358 50 599 7409

contacts icon

Numeron WFM - Stöd
numeron.wfm@visma.com
+358 45 865 0199