Numeron automatisoi ja tehostaa Oral Hammaslääkäreiden työ­vuoro­suunnittelua

Oral Hammaslääkäreiden työvuorosuunnittelussa ei enää tarvita ylimääräisiä Excel-tiedostoja tai muistivihkoja. Visman Numeron-järjestelmän avulla työvuorojen suunnittelu on huomattavasti automatisoidumpaa ja tehokkaampaa kuin ennen. Liittymärajapintojen ansiosta tieto liikkuu sujuvasti eri järjestelmien välillä. 

Oral Hammaslääkärit on 1 600 asiantuntijan organisaatio, joka tuottaa suun terveydenhuollon palveluita aina perus hammashoidosta erikoishammaslääkärin ja suuhygienistin palveluihin.

– Lähdimme hakemaan automatisoidumpaa ja tehokkaampaa tapaa tuottaa työvuorosuunnittelua. Kolmen eri vaihtoehdon joukosta päädyimme Vismaan. Erityisesti heidän projektinhallintansa toi meille luottamuksen siihen, että heidän kanssaan tämä massiivinen projekti pystyttäisiin viemään yhdessä maaliin, muistelee Oral Hammaslääkäreiden henkilöstöjohtaja Sara Mäki-Kala.

Työvuorosuunnittelun automaatioaste kasvoi 

Visma Numeronin työvuorosuunnittelun työkalu on Mäki-Kalan omien sanojen mukaisesti hyvin tehokas. Käytännössä se auttaa Oral Hammaslääkäreiden henkilöstöhallintoa toteuttamaan liiketoimintalähtöistä työvuorosuunnittelua. 

– Tiedämme sen avulla, missä meillä on työvoiman tarve. Toisaalta pystymme tekemään henkilöstösuunnittelua hyvin huolellisesti ja kattavasti tämän työkalun avulla, Mäki-Kala kertoo. 

Ennen projektin aloittamista sille asetettiin tietyt tavoitteet esimerkiksi juuri työvuorosuunnittelun automaatioasteeseen ja tehokkuuteen liittyen. Kaikki asetetut tavoitteet myös saavutettiin täysin.

– Työvuorosuunnittelun prosessi itsessään tehostui. Meille on rakennettu liittymärajapinnat HR-järjestelmään, palkkapalveluihin ja potilastietojärjestelmään. Rajapintojen ansiosta tieto siirtyy ilman ylimääräisiä Excel-tiedostoja tai muita muistivihkoja, Mäki-Kala iloitsee.

Tavoitteiden toteutumista seurataan yhdessä

Jo useamman vuoden jatkunut Visman ja Oral Hammaslääkäreiden yhteistyö on edelleen hyvin tiivistä. Mäki-Kala arvostaa erityisesti Visman kattavaa asiakkuudenhallintaa. 

– Kokoonnumme yhdessä hyvin säännönmukaisesti tarkastelemaan yhteistä tilannetta ja sitä, että olemmeko saavuttaneet meille asetetut tavoitteet. Näistä asioista pyritään käymään tiiviisti yhteistä vuoropuhelua, Mäki-Kala kiittelee.

Haluatko kuulla lisää Numeronista? Ota yhteyttä myyntiimme.

Kerro meille organisaatiosi tarpeista, niin katsotaan onko Numeron teille oikea ratkaisu.

Mika-Alanen-Visma-Enterprise.png
 

Mika Alanen
Key Account Manager
mika.alanen@visma.com
+358 50 599 7409

Jouko-Hilden-Visma-Enterprise.png

Jouko Hildén
Key Account Manager
jouko.hilden@visma.com
+358 50 348 8728

contacts icon

Numeron-tuki
numerontuki@visma.com
+358 45 865 0199