Falck

Numeron WFM vastaa 24/7/365-toiminnan haasteisiin

Falck

Falck on kansainvälinen yritys, jonka liiketoiminnan tarkoituksena on perustamisvuodesta 1906 lähtien ollut estää onnettomuuksia, hätätilanteita ja sairauksia sekä pelastaa hädässä olevia ja auttaa sairaita. Suomessa Falck hoitaa ambulanssipalveluita, lukuisia ympärivuorokautisia puhelinpalveluita ja on maamme johtava hinausalan yritys. Ympäri Suomen toimiva ammattitaitoinen hinauspalveluverkosto erikoistuu lisääntyvässä määrin ammattimaiseen tiepalvelutoimintaan, minkä lisäksi Falck Oy laajentaa toimintaansa nyt myös kodin turvaamisen pariin.

Läsnä turvallisessa arjessa on visio, jota kohti Falckilla suunnataan. Tätä toteuttamassa yhtiöllä on Suomessa yli 100 työntekijää, minkä lisäksi Falckin hinaus- ja tiepalveluverkostossa vielä reilut 200 henkilöä.

Falck halusi tehostaa aikaa vievää työvuorosuunnitteluaan ja samalla varmistaa henkilöstönsä työtyytyväisyyden huomioimalla toiveet työvuorojen ja vapaapäivien suhteen. Numeron WFM:n avulla toiveita on pystytty käsittelemään aiempaa helpommin ja niiden toteutumisen tasapuolisuus on voitu myös todentaa. Työvuorojen suunnitteluun käytetty työaika on merkittävästi pienentynyt.

"Toimintamme on käynnissä 24/7/365, minkä lisäksi huomioitavana on vielä vuorokaudenaikojen, viikonpäivien ja vuodenaikojen aiheuttamat kuormitusvaihtelut. Lisäksi palveluita on yhtä aikaa tuottamassa useita erillisiä operatiivisia yksiköitä. Työvuorosuunnitteluun ja tehtyjen työtuntien palkkatulkintaan tarvittavalle ohjelmistotyökalulle muodostuu näistä lähtökohdista erityiset haasteet, joihin olemme Numeron WFM:n avulla voineet vastata.”

– Talousjohtaja Mikko Manninen

Haluatko kuulla, miten Numeron voisi helpottaa teidänkin arkeanne? Jätä yhteystietosi niin varataan yhteinen tarvekartoitus.