Kattava toiminnanohjausjärjestelmä valmistavalle teollisuudelle

Visma Nova Toiminnanohjausjärjestelmällä hallitset kaikkia yrityksesi toimintoja ketterästi tuotannonohjauksesta palkanlaskentaan, materiaalihallintoon ja raportointiin asti. Sen avulla tehostat prosesseja ja toiminnan tuottavuutta.

Visma Nova soveltuu erilaisten valmistavan teollisuuden yritysten tarpeisiin ja tuotantoympäristöihin, aina konepajateollisuudesta elintarviketeollisuuteen. Järjestelmä mukautuu yrityksesi tarpeisiin kulloisenkin tilanteen mukaan ja kasvaa yhdessä yrityksesi ja tarpeidesi kanssa.

Sadat valmistavan teollisuuden yritykset hyödyntävät Visma Novan monipuolisia toiminnallisuuksia päivittäin!

 

Jo yli 2000 asiakasta luottaa Visma Novaan!

"On sellainen kokonaisvaltainen paketti. Meillä on toiminut tosi hyvin."

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä! 

Teollisuuden tuotannonohjaus

Teollisuuden toimialalle kehitetyt Visma Nova tuotannonohjauksen ja -suunnittelun työkalut helpottavat päivittäisen toiminnan suunnittelua, toteutusta ja hallinnointia. Tuotannonohjauksella organisoit tuotantoa, resursseja ja alihankintaa, seuraat erä- ja sarjanumeroseurattavia tuotteita, ylläpidät monitasoisia rakenteita sekä pidät valmistavan toiminnan pyörät pyörimässä.

Monipuolisilla materiaalihallinnon toiminallisuuksilla pidät huolen siitä, että varaston saldot pysyvät hallinnassa ja toimitusvarmuus ei kärsi. Varmistut materiaalin riittävyydestä, jolloin asiakkaat saavat toimitukset ajallaan. Jälkilaskennan avulla tarkistat toteumat materiaali- ja työkustannusten osalta.

Visma Novan tuotannonohjaus skaalautuu yrityksesi tarpeiden mukaan yksinkertaisesta mallista aina monitasoisten kokoonpanoprojektien ohjaukseen. Visma Nova tukee eri tuotannonohjausmuotojen erityispiirteitä, kuten varasto-, tilaus- sekä asiakasohjautuvaa tuotannonohjausta tai edellä mainittujen yhdistelmiä.

 

Työkalut valmistavan teollisuuden tarpeisiin

Visma Nova sisältää monipuoliset työkalut ja toiminnallisuudet valmistavan teollisuuden tarpeisiin. Novaa kehitetään asiakkaiden tarpeita kuunnellen ja pitkä tuotekehitys takaa toimintavarmuuden. Visma Novan avulla ohjaat yrityksesi tilaus- toimitusketjua tehokkaasti.

 

Monipuoliset lisäarvoratkaisut ja integraatiot

Visma Novaan liitettävät Visman lisäarvoratkaisut täydentävät toiminnanohjausjärjestelmää entistäkin kattavammaksi. Visma Nova mahdollistaa helpon integroitavuuden Visman omiin, sekä muihin järjestelmiin rajapintojen kautta.

Tutustu lisäarvoratkaisuin »

 

25 vuoden asiakaslähtöinen kehityshistoria
asiakastyytyväisyyden takaamiseksi 

korves-logo.jpg

"Käytännössä koko paletti menee järjestelmän kautta, eli kaikki asiakkuudet kulkeutuvat tavalla tai toisella Novan kautta.
Nova on toiminut hyvin meidän käytössä nyt jo 21 vuotta. Meillä ei ole mielenkiintoa vaihtaa järjestelmää." 

Mika Leppälä
Korves Oy
Erikoiskemikaalien valmistus

Tutustu asiakaskokemukseen »

Maksuttomat oppaat ohjelmiston hankinnan tueksi

Alta löydät suosituimmat oppaamme valmistavan teollisuuden ammattilaisille. Tutustu myös muihin inspiroiviin oppaisiin! »