Visma Nova ajankohtainen tuotekehityssuunnitelma

Tuotekehitys – Visma Nova uudistuu

Tutustu Novan tuotekehityssuunnitelmaan sekä lue ohjelmiston uusista ominaisuuksista

Visma Novan uudistus luo pohjan tulevaisuuden vaatimuksille

Visma Novassa on käynnissä suuri kokonaisuudistus, jonka tavoitteena on entistäkin parempi ja helppokäyttöisempi tuote. Ohjelmiston kehitykseen on investoitu merkittävästi ja uusia toiminnallisuuksia julkaistaan säännöllisesti.

Novan tuotekehityksessä keskitytään erityisesti moderniin teknologiaan sekä tietoturvaan. Teemme myös aktiivisesti yhteistyötä viranomaisten ja muiden tahojen kanssa, jotta pystymme varautumaan ajoissa lakisääteisiin muutoksiin.

Lue alta ohjelmiston tuoreimmista päivityksistä sekä katso tuotekehityssuunnitelmasta lisätietoa tulevista uudistuksista.

Nova-tuotekehitys-Q4-21-v2.jpg

Visma Novan teknologia- ja käyttöliittymäuudistus etenee vauhdikkaasti ja näkyy käyttäjille muun muassa paremman suorituskyvyn ja uudistettujen toiminnallisuuksien muodossa.

Tero Oksala, Business Line Manager, Visma Software

Visma Nova uudistuu – helppoutta ja nopeutta laskujen käsittelyyn

Vuosi 2021 on Novalle kehittymisen ja uudistumisen vuosi. Ohjelmisto täydentyy useilla arkea helpottavilla sekä työskentelyä tehostavilla toiminnallisuuksilla. Lisäksi Novan Community-käyttäjäyhteisöön on avattu uusi ideat-osio, jonne voit jättää kehitystoiveita ja -ehdotuksia.

Novaan vuoden 2021 aikana tehdyt uudistukset:

  • Teknologiauudistus, joka parantaa suorituskykyä
  • Listanäkymät ja muut visuaaliset päivitykset, jotka tekevät ohjelmistosta selkeämmän ja helppokäyttöisemmän
  • Yhteensopivuus uusien, ulkopuolisten järjestelmien kanssa, joiden ansiosta Novaa on mahdollista täydentää ja laajentaa erilaisilla lisäpalveluilla
  • Laskutus-sovelluksen uudistus: tuki elektroniselle arkistoinnille, parannetut raportit ja tilastot sekä skaalautuva näkymä
  • Verkkolaskulain sekä arvonlisäveron erityisjärjestelmän vaatimat muutokset

Nova_paanaytto_laskutus_678x452.png

Tutustu Novan uusiin ominaisuuksiin, varaa demoaika

Demotutustumisessa pääset näkemään Novan toiminnallisuuksia asiantuntijamme kanssa. Varaa kalenterista itsellesi sopiva aika.

Varaa demoaika