Sovelluspalvelu helpottaa Visma Nova -toiminnanohjaus­järjestelmän käyttäjiä

Ennen oli tavallista, että toiminnanohjausjärjestelmä asennettiin yrityksen omille tai ulkoistetuille laitteille. Tällöin laitteiden hankinta, ylläpito ja päivityksistä huolehtiminen jäivät yrityksen omalle vastuulle.

Visma Novan käyttäjänä voit siirtää ohjelmistosi Visman tarjoamaan Sovelluspalveluun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asennamme ohjelmistosi Visman palvelimille ja otamme vastuun laitteiden hankinnasta ja ylläpidosta sekä ohjelmiston ja tietoturvan valvonnasta, ylläpidosta ja toiminnasta.

Mitä sovelluspalveluun siirtyminen tarkoittaa ja miksi se kannattaa?

Kun tulet sovelluspalvelumme asiakkaaksi, siirrämme ohjelmistosi Visman ylläpitämään pilvipalveluun. Sovelluspalvelu helpottaa arkeasi, sillä voit keskittyä ottamaan ohjelmistosta kaiken hyödyn irti – ajasta ja paikasta riippumatta, niin kotitoimistolta kuin työkeikaltakin.

Samalla vähennät omien tai muiden palveluntarjoajien palvelinten käyttöön ja tietoturvaan liittyviä riskejä.

checklist2.png

Riskitön

Aina uusin versio ohjelmistosta

Ei laiteinvestointeja – ennustettavat kustannukset

avain.png

Tietoturvallinen

Yrityksesi tiedot säilytetään tietoturva-asiantuntijoidemme valvomissa, paloturvallisissa ja viilennetyissä konesaleissa

peukku.png

Testatusti toimintavarma

Automaattinen varmuuskopiointi

Hoidamme puolestasi päivityksen ja huollon, joten vältyt yllättäviltä käyttö- ja huoltokatkoilta

maapallo.png

Etätyön mahdollistava

Voit käyttää ohjelmistoa joustavasti verkossa, ajasta ja paikasta riippumatta

 

Kun siirrät yrityksesi nykyisen ohjelmistoympäristön sovelluspalveluumme, nykyinen ylläpitohinta muuttuu vuokraksi. Vuokran hintaan vaikuttaa käyttäjien määrä, nykyisen ympäristön ylläpito, tietokantojen siirtotyö ja kokoonpanomuutokset siirron yhteydessä.

Näin otat sovelluspalvelun käyttöösi

Sovelluspalvelun käyttöönotto on helppoa ja asiantuntijamme käyvät kanssasi läpi kaikki siirtoon liittyvät yksityiskohdat ennen varsinaisen siirtotyön aloittamista. Lue alta, miten siirto etenee ja mitä vaiheita prosessiin sisältyy. 


1. Ympäristön perustaminen
Perustamme yrityksellesi ympäristön ja käyttäjät sekä määrittelemme heille tarvittavat oikeudet ohjelmiston käyttöön.

2. Tietojen tuominen
Tuomme yrityksesi tiedot sovelluspalveluun.

3. Asetusten määrittäminen
Luomme yrityksellesi ohjelmistoasetukset sovelluspalveluun sekä autamme niiden tarkastamisessa.

4. Käyttöönottaminen
Kaikki on nyt valmista ja voit jatkaa töitäsi tutulla ohjelmistolla siitä, mihin ne ennen sovelluspalveluun siirtymistä jäivät. Käyttöönoton yhteydessä varmistamme myös mahdollisesti käytössäsi olevien muiden ohjelmistojen integraatioiden toimivuuden sovelluspalvelussa.

 

Kaipaatko apua?

Ota yhteyttä

48-Nova.png

Visma Nova ja Sovelluspalvelu

Sovelluspalvelun asiakkaana Nova päivitetään Visman toimesta.

Visma hoitaa kaikki Novan ohjelmistopäivitykset Sovelluspalvelun asiakkaille automaattisesti, sinulla on siis aina käytössäsi viimeisin Nova-versio tuoreimmilla parannuksilla!

Sovelluspalvelun kautta Nova on toimintavarma.

Palvelimia huolletaan säännöllisesti, jolloin Novan toimintavarmuus paranee. Tietosi myös automaattisesti varmuuskopioidaan, jolloin vahingon sattuessa tärkeää dataa ei katoa.

Sovelluspalvelu helpottaa Novan käyttöä.

Sovelluspalvelussa sinun ei tarvitse miettiä, kenen koneella, palvelimella tai missä verkossa Nova toimii vaan voit käyttää ohjelmistoa mistä vain! Tämä helpottaa myös ulkoisten palveluntuottajien käyttöä sekä tuuraustilanteita.

Visman sovellustuen apu on nopeampaa.

Sovellustuki pääsee kirjautumaan Nova-järjestelmääsi etänä ja saa näin ongelmat nopeammin ratkottua.

 

Sovelluspalvelu on ollut ihan äärettömän hyvä! Hinnoittelumalli, kuukausimaksu, on ollut erittäin mieluisa: Ennen meillä oli lisenssiä siellä ja lisenssiä täällä, joten kustannuksista oli todella vaikea pysyä kärryillä. Nyt tiedämme, paljonko yksi uusi käyttäjä maksaa, jolloin kuukausimaksu on helppo budjetoida.

Miska Saulivaara, Eurosec Oy, kehityspäällikkö